Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 ULYSSES MOORE Yazar: Pierdomenico Baccalario Yayınevi: Doğan Egmont 10 Yaş üştü 1) Zaman Kapısı - 2006 « Eğer dört tanesi birini açıyorsa bahtına, Dördün üçü parolayı gösterir Dördün ikisi götürür ölümün peşine Ve dördün biri aşağı indirir. » 2) Unutulmuş Eski Haritalar Dükkanı - 2006 « Yönünü bulmak için iyi şansa ve talih yıldızlarına ihtiyacın var. Dört değnekli kuledeki haritayı ara. » 3) Aynalar Evi - 2006 « Tek başına bıraktılar kralı, Oyunu kaybedecek olanı. O ki, kazanmak için üçünü kullanmıştı, ve karşılığında üçünün de hayatını alacaktı. » 4) Maskeler Adası - 2007 « Rüyalarda biz hepimiz basit birer denizciyiz Kumandanlar, çapalar ya da tekneler değiliz Daha güzel limanlara giden yolu bilen Gemilerin tayfalarıyız. » 5) Taşların Muhafızları - 2008 « Gezgin Dostum, seyahat etmek istiyorsan, yarısı kumlarla ve yarısı rüzgarla dolu olan kalbini ardında bırakmalısın ve arkadaşlarını, inan bana, en azından yüz tane olan. » 6) İlk Anahtar - 2009 « Sonunda bütün esrar aydınlandığında, Onun kimliğini fedakarca koru. Benim dileğim şu ki; senin rüyalarında, Sonsuza dek özgür kalsın Kilmore Koyu. » 7) Saklı Şehir - 2009 « Balıkçının meşesi altında yitirirsem beyazı İkiz köknarlar yetişir yardımıma Ve siyahtır binlerce sesin yankılandığı evin duvarları, Çivit rengi götürür beni kıyılarına » 8) Yıldırımların Efendisi - 2010 « Üç sütun otların yoluna, Ulaştırır seni suyun hudutlarına. Demir parmaklıklı kapı kapalıysa, unutma imkansızdır onu çalmak Görgüsüzlük değildir gene de, sadece suyu kapatmak. » 9) Gölgeler Labirenti - 2010 « Üç çocuk kaybuldu Diplerde, kaçacak yerleri yok, Koridorlar sır dolu Kilmore Koyu’na giden yol yok. » 10) Buzlar Ülkesi - 2011 « Bağladılar umudun sicimlerini, Senin denizci gözlerine acı dolu günlerine Şimdi aç gözlerini, terk et evini, Ey Kaptan, yeniden kavuş denizlerine » 11) Kül Bahçesi - 2011 « Mürekkepten kanatlar ve ziftten gemiler, Hayali limanlar arasında gezip tozmak sessizce. Fakat denizin ya da Zamanın Dostları yerine, Bulacaksın korkuyla çalınan bir kapı kendine... » Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Ulysses Moore Kimdir? (Zaman Kapısı kitabının içinden alıntıdır.) Ulysses Moore bu hikâyeyi niye yazdı, kendisi hayatta mı değil mi, çocukları bile bile mi tehlikeye attı, aslında Nestor olanları en başından engelleyebilir miydi bilmiyorum! Ulysses Moore'un gerçek adının bu olduğundan bile şüpheliyim; fazla gezgin ve ütopik! Ama defterlerin orijinalini görmek şansım olmadığından, Doğan Egmont Yayıncılık'a ve Pierdomenico Baccalario'ya güvenmek zorundayım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Kitap Kapakları Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2012 Kitaptan Kareler Alıntı
Misafir WizardOfDream Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2014 Ullyses moore aslında nestor ve yazar çocukluğun geçtiği yere çok benzedi ği için kilmore koyu nu seçmiştir Bide kitapı yargılamadan okuuu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.