Φ sistrum88 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 Arkadaşlar bir kaç ay önce sizlerle Hiç isimli parçamızı paylaşmıştım. Şimdi de son parçamızın video klibini sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum! Söz: Ümit Yaşar (Düzenleme: Samet Tenekeci) Müzik: Şenol Başaran Vokal: Samet Tenekeci Kayıt ve Aranje: Şenol Başaran Video: Utkan Kaynak "O muydu?" parçası Samet Tenekeci ve Şenol Başaran tarafından 8 Home stüdyosunda kaydedilmiştir. Şarkının sözleri Ümit Yaşar Oğuzcan'ın "Terkedilmiş Bir Kadın İçin Sone" isimli şiirinden derlenmiştir. http://youtu.be/FzttnpM_ETI Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2012 Zevkle ve beğeniyle dinledim... Her ikinize de çalışmalarınızda başarılar diliyorum... Yeni çalışmalarınızı dinleyebilmek dileklerimle ... Çokça sevgiler Alıntı
Φ hepnetizmir Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 başarılar dilerim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.