Φ arman Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Hayatınız boyunca size nelerin yetmediğini düşündünüz ? Nelerin daha fazlasını isterdiniz ? Para mı ? Aşk mı ? Güven mi ? Ya da başka ne ? Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 26 aralık 2005 tarihine kadar hayatımda hep daha çoğunu istedim istemesine ama artık sadece elimdekilerin kıymetini bilmek bana mutluluk veriyor.. Nefis denen duyguyu köreltmeyi en sonunda başardım..Kendimi kuşlar gibi hür hissediyorum şimdilerde.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 daha fazla güven ve daha fazla zaman Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 daha fazla güven istiyorum sadece ve sadece bunu istiyorum... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Daha fazla zaman ve sabır.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 aşk , aşk , güven Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Hayatınız boyunca size nelerin yetmediğini düşündünüz ? Nelerin daha fazlasını isterdiniz ? Para mı ? Aşk mı ? Güven mi ? Ya da başka ne ? bu yaşıma kadar sahip olduklarım bana yetti bundan sonrada yeter fakat benim en çok istediğim şey insanları anlayabilmek için onların gözünden dünyayı görebilmektir , hernekadar bunu tanımlamak için "kendini birde onun yerine koy" desekte bu hiç bir zaman yeterli olmuyor ,, Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 özgüvenimin daha fazla olmasını isterdim... daha fazla sabırlı olmak isterdim... daha fazla akıllı olmak isterdim... daha fazla bilmek isterdim... daha fazla görmek isterdim... daha fazla anlamak isterdim... bilmem anlatabildim mi??? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 İNSANLAR BAŞAKLARA BENZER İÇLERİ BOŞKEN BAŞLARI HAVADADIR, İÇLERİ DOLDUKÇA EĞİLİRLER bu lafı son zamanlarda heryerde duyuyorum.. çok güzel bi laf..tuttum bunu Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Net yavaş oldu mu, hızı daha fazla olsun diye düşündüğüm çok olur... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.