Φ scahmo_bjk Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 BJK LI OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN MSN NESİNİ YAZSIN VE BJK MSN NEDE BULUŞALIM VE İLK BEN WERİM [email protected] dan buluşmak üzere tüm bjk lı dostlar bekliyorum Alıntı
Φ levcab Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 mereba kanka bende bir bjk taraftarıyım.fazla fanatik değilim ama delikanlı adam renkli takım tutmaz derler:)neyse seni msn'me ekliyorum orda görüşürüz. [email protected] Alıntı
Φ scahmo_bjk Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ewet beyler biraz daha destek hiç yok mu delikan lı adam Alıntı
Φ cezacı Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTARMI [email protected] görüşmek üzere Alıntı
Φ *-*-*-ÇaRşI-*-*-* Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 beşiktaşlı kardeşlerim aranıza benide alırsanız sewinirim [email protected] erkek adam renkli takım tutmaz aramıza katılanlar çok olur inşallah Alıntı
Φ smail55 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 evet iyi olur sonuna kadar beraber Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 şşşttt bjklıler bu hafta fener kazanır varmı ıddaya gıren Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 benle iddiaya girdin ya yetmiyor mu jön? bence şansını fazla zorlama... beşiktaş feneri ölü haliyle de yener... Alıntı
Φ N@Z!F Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bende bjk fanatiğiyim benide eklerseniz sevinirim [email protected] selametle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.