Φ abidik Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2012 nasıl anlatsam eski dostu size oturamadık ki diz dize intelock üstadımı ararım gelebilmek içün göz göze savruldum yeller ile beni bu alemden eller sile varayım eşiğine yüzüm süreyim bi havle murada ereyim bize mürşid gerek masivası ne renk sultanım interlockum, bizce sen hünkar ile denk Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2012 yazmalıyım kaybolmasın sayfalar nerede bu alem nerede tayfalar nooldu ayrılamazdınız bir zamanlar sizi gidi bağımlı haytalar Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 .. söyle bana ey abidik! ey karizmatik ibrahim'in büyülü eli! main logo'su, "peynir güvertesi" olan kimdir? Qui est-elle? .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 hiç unutma kaptırdığın peynire değer ver her dalkavuk çıkarı için över yüzüne güler peynirini yer bunlardan varmış bi sürü meğer Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2012 uzun zamanlar oldu uğramadum foruma geçti gitti gençliğim o gideyi zoruma.. forum deduğun yerin bizde yeri farklidur sevdugumun yazilari mesajlarumda saklidur... haburaya geleli olmiş tam yedi sene kalbini verecesun sevmesini bilene.... horon ederum horon hamsi kadar kıvrağum feysbuk fuşki yesun buradur benum durağum... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 7 Mart , 2012 horon ederum horon hamsi kadar kıvrağum feysbuk fuşki yesun buradur benum durağum... YSG! Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 vay uşağum sefa geturdun vartevgen armudini kiştan yeturdun anlayirum sen hamsinun hasisun beni hepten yedun bitirdun bidaa yaz da alem seni bilsun yazanler hep yazdulerini silsun anlayirum sen lazudun da hasisun anlatmağa gayret etta herkes katila katila gülsun Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Kadınlar günü Kadınlara günleri kutlu olsun. Yaşamları neşe mutluluk dolsun Çağdaş bir yaşam insanlık için Onlar hak ediyor onların olsun Bizleri yaşama getiren onlar Büyütüp besleyip giydiren onlar Azıcık canınız yansın da bakın Hayatı hiçe sayıp ah eden onlar Maraba der ki kadınsız olmaz Onlarsız yaşamın anlamı kalmaz Ana, bacı, hatun destek olunca Bırak insanları, çiçekler solmaz Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 mavili mavili mor çiçek mavili buradan geçecek ben bir çeşme yaptırdım sevdalılar içecek. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 .. muvaşşah bi barrierdir tikat.. abidik dediğin of of bi little myrmidon beline bağlamış hacen-i teşabür vıy vıy istintakçılar içinde first quality taife dieu diye deyip-geçti jeune abid phew ibtika' etme bundan kelli badi-person kelleni al koltuğa babana koş ameyin .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 abidik.. efenim babacıım neredeydin soru işareti kahin bakkala gönderdi ne aldın soru işareti 1 kilo sinangil un vanilya kabartma tozu yarım kilo süt ve yoğurt ne yapıcakmış soru işareti sana kek yapıcakmış iyi bakalım Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 .. güzel âşık cevrimizi çekemezsin demedim mi? bu bir rıza lokmasıdır yiyemezsin demedim mi? yemeyenler kalır nâçâr gözlerinden kanlar saçar bu bir demdir gelir geçer duyamazsın demedim mi? bu dervişlik bir dilektir bilene büyük devlettir yensiz yakasız gömlektir giyemezsin demedim mi? âşıklar harabât olur hak katında devletl'i olur mahabbet candan tatl'olur doyamazsın demedim mi? .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 baktım babam heryere dalmış abidik hanımısına haber salmış izin ver bana noolur bu dünya kime kalmış Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.