Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Arkadaşlar yakın bir zamanda şiir dinletisine katılıcam,bilgisayardan yaptığım bu kayıtdaki şiir hakkında görüşlerinizi almak istedim.Amatör bir çalışma bunuda göz önüne alarak sizden isteğim bu şiir hakkında olumlu veya olumsuz bir eleştiri yapmanız. http://www.youtube.com/watch?v=Myd3PCRoMGw Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Fon müziğini Dursun Ali Erzincanlının albümünden duyduğum için daha siz konuşmadan hoşuma gitti Şiire gelince ben pek şiirden anlamam fakat ses kayıtı yapılarak dinletiye katılacaksanız eğer daha dikkatli olmanızı öneririrm.mikrofona yakınlk uzaklık kagıt hışırtıları gibi. Şiir de güzeldi en azından ben hoşnut oldum Kolay gelsin Alıntı
Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Dinleti ses kaydı olarak değil canlı yapılacak bu sadece amatörce bir çalışma ondan dolayı kagıt hışırtıları var,bu arada görüşünüz için çok saolun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Ses tonunuzda şiire yatkın.bunu yazmayı unutmuşum Rica ederim Alıntı
Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 saolun cesaretimi artırdınız:) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Valla pohpohlama yada iltifat olsun diye söylemiyorum içimden geçenleri söyledim. Dinletide başarılar dilerim.Umarım kazasız belasız atlatırsınız. Alıntı
Φ SuSKN Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gerçekten moral kaynağı oldunuz zaten ciddiyetinizin farkındayım çok saolun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Eğer dinletide şiiri okuduğunuz anın videosunuda paylaşırsanız çok güzel olur.Bizde son halini dinlemiş oluruz hemde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.