Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2012 Çocuk evinde altına kaçıran çocuklara dışkılarını yalattılar. Konunun devamı... için.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2012 Sonra da gizlice filim cekti diye SARAH hakkinda sorusturma ac ve 22 yil hapis cezasi iste.Yüzsüzlügün bu kadarina pes dogrusu.Türkiye'de bu son döneminde yapilan ahlak disi,hukuk disi ne varsa bunu gerek gizli gerek aleni,gerek resim gerek film ile ifsa eden herkese saygi duyuyorum.SARAH'a da ve onu o cocuk yuvasina götüren kisiye de saygi duyuyorum.Bu yukardaki haberi yapan kisi veya kisilere de saygi duymaktayim.Asker ve gazeteci tutuklamak cok kolaydir ama ahlaksizliga göz yummak ise en büyük ahlaksizliktir. saygilarla Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2012 Hiç bu olaylardan ders alan çık mıyor mu merak ediyorum... Geçtiğimiz günlerde bu kez otistik bir çocuk aynı yaklaşımla karşılaştı. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.