Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 13 yıl Yapım yılı:2011 Süre:92 dk Yönetmen: David Mackenzie Oyuncular : Eva Green, Connie Nielsen, Ewan McGregor, Stephen Dillane, Ewen Bremner Tür: Drama Kadınlara bağlanmakta sorunları olan Michael, soğuk görünümlü güzel doktor Susan ile tanışır. Susan uzun bir süredir kendini işine adayıp özel hayatından vazgeçmiş, Michael ise kadınlarla ciddi ilişki kurmaktan kaçınmıştır. İkisi de birbirlerine karşı derin duygular hissederken, tüm dünyada insanların duyularını sırayla yok eden salgın bir hastalık baş gösterir. Film bittikten sonra kalktım ve otomatiğe bağlanmışım gibi mutfağa gittim...Mutfak masasının üzerinde tabak, tabağın içinde yenmiş portakalın kabukları duruyordu...Tabağı elime alıp kokusunu içime çektim...Bu kokuyu seviyordum..Sonra dolaptan o gün yasağı delip çocuklara aldığım nutella kavanozunu açtım, önce kokladım sonra kavanoza parmağımı daldırıp ağzıma götürdüm...Bu tadı seviyordum... İzleyin, bakalım sizlerde benzer şeyler yapacak mısınız..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.