Φ tülvent Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 Çay ve Türk İnsanı' nın müthiş Uyumu http://youtu.be/QSj1-6BldOE Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 Şimdi biri yapsada içsek.... Annem tam bir çay tiryakisiydi.Baba evimdeyken herkes akşam sofrasından kalkıp salona geçerdi.Tabi benim dışımda herkes..Ben bulaşıkları yıkar hemen annemin çayını koyardım.Annem ilk bardağını bitirdiğinde çay kaşığıyla bardağına vururdu.Bu ikinciyi istiyorum demekti... O yüzden şimdi biri çayını karıştırırken benim kalbim sızlıyor.. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 Ben sana yaparım tatlıııımm... Gerçi sen büyük bi kahvecisin amaaa... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2012 Ben sana yaparım tatlıııımm... Gerçi sen büyük bi kahvecisin amaaa... Hihi evett...Sen bana kahve yap hep..: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.