Φ mkdep Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 bir tilki 4 yaşından sonra ne olur? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 bir tilki 4 yaşından sonra ne olur? ''Ömrümüzün son demi,son baharıdır artık''şarkısını söyler hala sağsa.Ömürleri kısa olduğu için herhalde ölü olur.. Bu soru kurt olarak sorulsaydı,köpeğin maskarası olur derdim.. Bir zengin hatuna kürk olma ihtimalide yüksek hani.. Alıntı
Φ maviperi1994 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 taurusmutis'e katılıyorum. ölür ve kürk olur. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Arkadaşlar;buraya soru yazmakla iş bitmiyor.takipçisi olmalıyız.Hala doğru mu değil mi cevap bekliyoruz.. Alıntı
Φ mkdep Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Arkadaşlar;buraya soru yazmakla iş bitmiyor.takipçisi olmalıyız.Hala doğru mu değil mi cevap bekliyoruz.. haklısın taurus takip edemedim. kusura bakma. cevap aslında daha ilk anda gelmiş. bundan sonra daha dikkatli olurum. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 5 yaşında olur. Yani cevap bu..Peki geçte olsa ilgilendiğin için teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.