Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Evet arkadaşlar kaçımızın ilk aşkı hala kalbimizimin bir köşesinde saklı.Hatırladıkça bizi alıp götürüyormu eski günlere...... HADİ BİRAZ HAFIZALARI ZORLAYALIM Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Şimdi bu sorunu 20 yaşında bir genç cevaplarsa çok güleceğim. Herşeyde olduğu gibi ilkler asla unutulmazlar. Ama ilklerde biraz yaşamın acemiliklerine denk düştüğü içinde pek fazla sağlam olmazlar. Ne diyelim bazen düşüyor işte yüreğimizin bi köşeciğine. 10560[/snapback] Sırf seni güldürmek için 20 yaşındaki gençleri foruma davet ediyorum.Yazın buraya güldürün marcusu not:Bu 20 yaş ne iş abi..21olsa ne olur yani kestane kebap acele cevap Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 bir de insan hayatta bir defa asik olur diyenler var yahu, nerden cikiyor böyle kaideler anlamiyorum. Her yeni ask yeni ilkler de getirir yaninda. ama soruya cevabim:Bende ilk askimi unutmam, napim hafiza kuvvetli Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 karçiçeği m 20 yaş sembolikti Şimdi onsekiz desem ne değişir Bide cevap lütfen sen ilk kaç yaşında aşık oldun ? ve en son kaçıcıncı aşkını yaşadın yada yaşıyosun. Tüh reha muhtar gibi bitirdik 10584[/snapback] CEVAPLAR İlk okul 5teydi ilk aşkım yakalamaca oynardık onunla, ben hep onu yakalamaya çalışırdım o hep benden kaçardı Lisede gözümüz açılınca o benden hoşlanmaya başlamıştı ben başkalarından Çok aşklar geldi geçti bu zamana kadar.ama şimdilerde aşka inanmıyorum... yok öyle içimi titreten biri...... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Hadi ya takriben 12 yaşında falan aşık oldun yani eee sonrada o sana aşık oldu. Yani bütün aşkın bi kişinin erafında döndü durdu ha... bak gülücemi söylemiştim sana 10610[/snapback] YA TAMAM İTİRAF EDİYORUM: Obana hiç aşık olmadı sadece ilgiymiş duyduğu his.hem bir kişi etrafında döndüğünü nerden çıkarıyorsun.son aşık olduğum(kaçıncıydı hatırlamıyorum ) çocuk beni ailesine tercih etti -Ya banane yaa konumuz benim aşklarım değil sizlerin aşkları.Aşk olsun marcus ya nerden nereye getirdin muhabbeti. Bu arada blockuna baktım bişi yazmamışsın yazda puanlayalım.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 HAFIZALARI ZORLAMAYA NE GEREK İNSAN İLK AŞKI O ŞİMDİKİ KÜFLÜ İLK OKUL SIRALARINDA BULUR KİMİSİDE SAÇLARINA AK DÜŞMÜŞ ELİNDE BASTON VARKEN BULUR....ÖNEMLİ OLAN YAŞ DEĞİLDİR GÖNÜL YAŞIDIR 20 NE Kİ..... İLK LER HER ZAMAN BİR BAŞKADIR ÇÜNKÜ ONLAR İLK HEYECENDIR. DİĞER SEVGİLER İLKLER KADAR KENDİNE BAĞLAMAYABİLİR.... NE DEMİŞLER GELEN GİDENİ ARATIR....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 İLK AŞKIM BAYAĞI Bİ OLMUŞ YAF O ZAMANLAR M.Ö FALANDI SANIRSAM BEN İLK MEKTEBE GİDİYORDUM BİRİNCİ SINIFTA FALANDIM GERÇİ KİMDİ HATIRLAMIYORUM AMA OLSUN AŞIKTIM ONA SANIRSAM Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 en dramatik benim cevabım olacak kesin... ben ilk aşkıma hala aşığım... bendensin diyen beri gelsin... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 en dramatik benim cevabım olacak kesin...ben ilk aşkıma hala aşığım... bendensin diyen beri gelsin... 12762[/snapback] ÇOK GÜZEL GERÇEKTENDE AMA UMUT VAR MI UMUT?SEN ONDAN BAHSET Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 en dramatik benim cevabım olacak kesin...ben ilk aşkıma hala aşığım... bendensin diyen beri gelsin... 12762[/snapback] ÇOK GÜZEL GERÇEKTENDE AMA UMUT VAR MI UMUT?SEN ONDAN BAHSET 12774[/snapback] umut var elbette sevgili karçiçeği...herşeyde umut vardır bence,fark o umudun yüzde % ? kaç olduğudur.ben şahsen % 60 nin üzerindeyim. 17 senedir zaman mekan değişsede benimle irtibatı koparmayan biri için konuşuyoruz.biliyorum beni sevdiğini...ama aşık mı?orası biraz karışık... bu gülümseme ikonu olduğu sürece ve ben gülümsedikçe umudum var demektir. bu sitenin iyimseri olarak nam salıcam yakında... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 en dramatik benim cevabım olacak kesin...ben ilk aşkıma hala aşığım... bendensin diyen beri gelsin... 12762[/snapback] ÇOK GÜZEL GERÇEKTENDE AMA UMUT VAR MI UMUT?SEN ONDAN BAHSET 12774[/snapback] umarak yaşıyanların nasıl öldüğü hakkında bir söz vardır bilirmisiniz.. bu atalar da amma acaip şimdi konu yerimi bilmiyorum ama sözleri hep çelişkili mesela biri hakkında bişiler konuşmaya başlarsın ki o kişi içeri damlar atalar bunu üzerine hemen yakıştırırlar iyi adam(hadi giren hatunsa) lafının üzerine gelir diye kimi atalar da iti an çomağı hazırla şimdi biz işimize geleni kullanıcaz anladık ama neden böyle yapmışlar anlamadım yani herkes işine geleni yapsın mı demek istemişler böyle yaparak unutmayın sevdiğimiz şahıssa 1. şık sevmediğimiz şahıssa 2. şık bunun gibi kaç daha bir sürü var.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ahmet arifin şiirlerini çok severim onları okurken ilk aşkım sayılır ona okuduğum şiiri gördüm ve yazmak istedim buraya belki okur ve yeniden sever UY HAVAR! Yangınlar, ***** fakları, Korku çığları Ve irin selleri, aç yırtıcılar, Suyu zehir bıçaklar ortasındasın. Bir cana, bir başa kalmışsın vay vay! Pusatsız, duldasız, üryan Bir cana bir de başa Seher vakti leylim - leylim Cellat nişangahlar aynasındasın. Oy sevmişem ben seni... Üsküdardan bu yan lo kimin yurdu! He canım... Çiçekdağı kıtlık, kıran, Gül açmaz, çağla dökmez. Vurur alnım şakına Vurur çakmaktaşı kayalarıyla Küfrünü, Medetsiz, Munzur. Şahmurat Suyu kan akar Ve ben şairim. Namus işçisiyim yani Yürek işçisi. Korkusuz, pazarlıksız, kül elenmemiş, Ne salkım bir bakış Resmin çekeyim, Ne kınsız bir rüzgar Mısra dökeyim. Oy sevmişem ben seni... Ve sen daha demincek, Yıllar da geçse demincek, Bıçkılanmış dal gibi ayrı düştüğüm, Ömrümün sebebi, ustam, sevgilim, Yaran derine gitmiş, Fitil tutmaz, bilirim. Ama hesap dağlarladır, Umut, dağlarla. Düşün, uzay çağında bir ayağımız, Ham çarık, kıl çorapta olsa da biri Düşün, olasılık, atom fiziği Ve bizi biz eden amansız sevda, Atıp bir kıyıya iki zamanı Yarının çocukları, gülleri için, Koymuş postasını, Görmüş restini. He canım, Sen getir üstünü. Uy havar! HZ.hz.muhammed, İsa aşkına, Yattığın ranza aşkına, Deeey, dağları un eder Ferhadın gürzü! Benim de boş yanım hançer yalımı Ve zulamda kan - ter içinde asi, He desem, koparacak dizginlerini Yediveren gül kardeşi bir arzu Oy sevmişem ben seni... Ahmet ARiF OY SEVMİŞEM BEN ONU YAFFFF.UNUTMAMIŞIM Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Karçiçegi m bu forumdaki en yakın olduklarımdan birisin önce bunu bilmeni isterim gelelim konuya bende orta sondaydım tenefüslerde elinde iki gazoz iki simit sınıfın önünde beni beklerdi her tenefüs okulun bahçesinde bir o yana bi bu yana yürür dururduk sonra biz taşındık ve aşk bitti . Sevgiler Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 en dramatik benim cevabım olacak kesin...ben ilk aşkıma hala aşığım... bendensin diyen beri gelsin... 12762[/snapback] ÇOK GÜZEL GERÇEKTENDE AMA UMUT VAR MI UMUT?SEN ONDAN BAHSET 12774[/snapback] umut var elbette sevgili karçiçeği...herşeyde umut vardır bence,fark o umudun yüzde % ? kaç olduğudur.ben şahsen % 60 nin üzerindeyim. 17 senedir zaman mekan değişsede benimle irtibatı koparmayan biri için konuşuyoruz.biliyorum beni sevdiğini...ama aşık mı?orası biraz karışık... bu gülümseme ikonu olduğu sürece ve ben gülümsedikçe umudum var demektir. bu sitenin iyimseri olarak nam salıcam yakında... 12815[/snapback] 17 yıl içinde beğenilerin,haya görüşün falan değişmedi mi Allah aşkına..bana aşk deilde biraz takıntı gibi geldi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 İlk aşkım için sınıfın en çalışkanı olmuştum en hızlı okuma yazma öğerenen çarpım tablosunu ilk ezberleyen hata ve hatta teneffüslerde beni diğer çocuklar gibi haylaz biri sanmasın diye oyunlara dahi katılmayan şirin bir sevdalı çocuktum o zamanlar Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Karçiçegi m bu forumdaki en yakın olduklarımdan birisin önce bunu bilmeni isterim gelelim konuya bende orta sondaydım tenefüslerde elinde iki gazoz iki simit sınıfın önünde beni beklerdi her tenefüs okulun bahçesinde bir o yana bi bu yana yürür dururduk sonra biz taşındık ve aşk bitti . Sevgiler 14165[/snapback] ŞEVVALİM ÖNCELİKLE YAKINLIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.DUYGULAR KARŞILIKLIDIR KARDEŞ BUNU BİLESİN. HER AŞK BİTMETE MAHKUM ZATEN.AMA HATIRLADIKÇA İÇİNİ ISITAN BİR SICAKLIK DUYABİLMEKTİR ÖNEMLİ OLAN.BENDE ÖYLE OLUYORDA SEVGİLER. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 İlk aşkım için sınıfın en çalışkanı olmuştum en hızlı okuma yazma öğerenen çarpım tablosunu ilk ezberleyen hata ve hatta teneffüslerde beni diğer çocuklar gibi haylaz biri sanmasın diye oyunlara dahi katılmayan şirin bir sevdalı çocuktum o zamanlar 14225[/snapback] Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 UY İÇİMDEN BİR ŞİİR YAZMAK GELDİ......ESKİ SEVDİĞİME İLK AŞKIMA (TABİ ŞİİR ÇALINTIDIR) Geleceksİn diye bekledim, Seveceksin diye özledin, Bir gülüş, biraz sevgi istedim, Sen sevmedin ama ben delice sevdim... Ah sevgili(!) Biraz uçuksun, biraz da deli Hiç mutlu olmadım Kalbine girdim gireli... Gelişin nasıldı bilmiyorum Ama gidişini hiç unutmuyorum Aklıma geldikçe ağlıyorum Kızgın değil, kırgınım sana, Artık gelme istemiyorum... Ah sevgili(!) Gör sevgili Öldürdün şu kalbi, Unutur muyum yıllar geçse seni Özledim desem de, gelme geri.. Nurgül Gündoğdu Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ben ilk aşkını hatırlamayıp..son aşkını hatırlayanlardanım.. eskisi ortada olmadığından hükmü kalmamıştır..saplanıp kalmam.. beni en son seçene saygı duyarım..onu önemserim.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Evet arkadaşlar kaçımızın ilk aşkı hala kalbimizimin bir köşesinde saklı.Hatırladıkça bizi alıp götürüyormu eski günlere...... HADİ BİRAZ HAFIZALARI ZORLAYALIM İLK AŞK MI BİLMEM BELKİDE ASIL ÖNEMLİ OLAN SEVDİĞİYSE İLK AŞKINI HATIRLAR BENİM İLK AŞKIM DEDİĞİM HATIRLADIĞIM İLK OKUL 4 TÜ SANIRIM KAYMAKAMIN OĞLUYDU 4 TE GİDECEKTİ CAN... BABASI OĞLU İÇİN BİR YIL DAHA KALMIŞTI BİZDE ÇOK SEVİNMİŞTİM... O ZAMANLARDA AŞK BİZİM İÇİN KOŞTURMACA OYNAMAKTA ,YAKALAYIP ELİNDEN KAÇIRMAKTI ÇOCUKLUK İŞTE Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 bugün hiç tatmin edemeyeceğim bir durumla karşılaştım.....ilkokul birdeki ilk aşklarımdan olan zatımuhteremi gördümm konuştuk ve çok güldüm kendime....bekarmış bide Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 İlk aşkım belkide ölmüştür. Kendisiyle görüşmeyeli 10 yıl oldu.. Antalyada ikamet ederdi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.