Φ o.s.m.a.n Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 benim için insanların yüzünü gözterir Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 elektriğin iyi birşey olduğunu Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 susmam gerekliymiş gibi hissettirir bana karanlık... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 karabasanları bı kere geldıde bana Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 nasıl birşeydiler dostum anlatsana heyecanlı oluyor bende ona benzer bişeler görüyorum ama hiç konuşamadım kendileriyle hiç göz göze bile gelmiyoruz yaa bunlar ***** galiba madem bişey söylemeyecekler neden geliyorlar Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 yalnızlık ve melankoli Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 afedersiniz ama melankolik ne demek alkolik gibi birşeymi biraz cahilimde merak ettim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Kısaca hüzün desem Edison kadar olmasada aydınlatmış olurum herhalde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 gecenın karanlığı bana herşeyın bir sonu olduğunu hatırlatıyor.. gece karanlığı ınsanın yalnızlığını ve kendıne kendınden başka dostu olmadığını hatırlatıyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Miskin karanlığımın orta yerinde şimdi Yanıt vermeye bile gönül indirmiyorum Canımı sıkıp duran o en günücü ağza Ulu Tanrım gecenin kapısını aç bana Ki çekilip gideyim, dönmeyeyim bir daha! Victor Hugo Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Toprak kokar avuçlarım , kan kokar. Ben hoyrat gecelerde boy atmış fidan, Boz bulanık sularda yıkanmış , arınmışım. Geceleri çok yakınım yıldızlara, Işığa çıkınca bir karışım.... Cahit sıtkı tarancı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Sessizlik, korku, yalnızlık, bazen de huzur Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 dinlenebileceğimi hatırlatıyo hep Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 sonunda gündüzün de varolduğunu... tıpkı iyi kötü...güzel çirkin gibi... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 ertesı gün sabah erkenden işe gitmem gerektiğini hatırlatıyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 yatıp uyumam gerektiğini Alıntı
Φ Laura Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 bana hüzünü anlatiyor .. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 haftaiçinin gecesı ise işe gideceğimi haftasonu gecesi ise gezeceğimiiii Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 gecenin karanlığında belli olan insanlar gündüzün aydınlığında belli olmazlar... insanları anlatır çok şeyi gizler ve herşeye gebedir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.