Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl Enerjin çok düşük arkadaşım,bir parça çukulata eminim işe yarayacaktır
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl Enerjin çok düşük arkadaşım,bir parça çukulata eminim işe yarayacaktır benm çikolatayı sevdiğimi nerden bülürsün yaf...inan hiç fena olmazdı beaa lafı bile güzell
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl Ben vereyim dedim ama diğer arkadaşların yaşadığı resim ekleme problemini yaşıyorum.. (Admin eminim yakın zamanda yardımcı olacaktır..)
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl gerçekleri anlatır...gündüz ışığında göremediklerimi gecenin karanlığı gösterir, çoğu zamanda bi tokat gibi vurur yüzüme...beni..
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl gecenin karanlığı bana uykumun yine gelmekte geciktiğini anlatır....
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl Kendi kendimle kalabildiğim anlar... :)Benliğimle konuşurum,günün muhasebesini yaparım.Mahkemeye çıkarırım kendimi... Ogün istemeden de olsa kalp kırmışsam yada benimki kırılmışsa zindan olur bana gecenin karanlığı Ama güzel birgün geçirmişsem,birilerini mutlu edip mutlu olmuşsam işte o zaman gündüzden de aydınlıktır benim için karanlık....
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl gulllu birde imamı ehhe.....hoca amca sever beniii..... sardunya mı...ve bana yollayacağı ekmek arası pazıyı....
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl gullu birde şuan çalan melodiyi (ayrılık ayrılık aman ayrılık) ......... gece yıldızları anlatırr ama hiçç yıldızz yookk...karda kendii halinde yağıyor sabaha kadar tutsa bari....
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl gecelerin beni götürdüğü yerleri buraya yazarsam uzunca bi bölüme girmiş olurum.... ama şu an kimse yok ve boşlukla sakinliği anlatıyor....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.