Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl nasıl birşeydiler dostum anlatsana heyecanlı oluyor bende ona benzer bişeler görüyorum ama hiç konuşamadım kendileriyle hiç göz göze bile gelmiyoruz yaa bunlar ***** galiba madem bişey söylemeyecekler neden geliyorlar
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl afedersiniz ama melankolik ne demek alkolik gibi birşeymi biraz cahilimde merak ettim
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl Kısaca hüzün desem Edison kadar olmasada aydınlatmış olurum herhalde
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl gecenın karanlığı bana herşeyın bir sonu olduğunu hatırlatıyor.. gece karanlığı ınsanın yalnızlığını ve kendıne kendınden başka dostu olmadığını hatırlatıyor
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl Miskin karanlığımın orta yerinde şimdi Yanıt vermeye bile gönül indirmiyorum Canımı sıkıp duran o en günücü ağza Ulu Tanrım gecenin kapısını aç bana Ki çekilip gideyim, dönmeyeyim bir daha! Victor Hugo
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl Toprak kokar avuçlarım , kan kokar. Ben hoyrat gecelerde boy atmış fidan, Boz bulanık sularda yıkanmış , arınmışım. Geceleri çok yakınım yıldızlara, Işığa çıkınca bir karışım.... Cahit sıtkı tarancı
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl sonunda gündüzün de varolduğunu... tıpkı iyi kötü...güzel çirkin gibi...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl haftaiçinin gecesı ise işe gideceğimi haftasonu gecesi ise gezeceğimiiii
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl gecenin karanlığında belli olan insanlar gündüzün aydınlığında belli olmazlar... insanları anlatır çok şeyi gizler ve herşeye gebedir...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.