Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Burçlar ve Sex Sonrası İlk Sözler KOÇ: Hadi, bi daha.... BOĞA: Ben acıktım.. pizza söyleyelim İKİZLER: Kumanda nerde? YENGEÇ: Ne zaman evlenicez? ASLAN: İtiraf et harikaydım değil mi evet harikaydım..!! BAŞAK: Kalk kalk..!! Çarşaflari hemen yıkamam lazım.. TERAZİ: Sen mutlu olduysan ben de mutlu oldum hayatım... AKREP: Hadi şimdi de çatıda yapalım..... YAY: Ben seni ararım.. SEN SAKIN BENI ARAMA..!! OĞLAK: Bana kartını versene KOVA: Artık ellerini çöziyim mi..? BALIK: Pardon adım ne demiştin? __________________ Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 AKREP: Hadi şimdi de çatıda yapalım..... _________________ ormanı tercih ederdim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Burçlar ve Sex Sonrası İlk Sözler KOÇ: Hadi, bi daha.... BOĞA: Ben acıktım.. pizza söyleyelim İKİZLER: Kumanda nerde? YENGEÇ: Ne zaman evlenicez? ASLAN: İtiraf et harikaydım değil mi evet harikaydım..!! BAŞAK: Kalk kalk..!! Çarşaflari hemen yıkamam lazım.. TERAZİ: Sen mutlu olduysan ben de mutlu oldum hayatım... AKREP: Hadi şimdi de çatıda yapalım..... YAY: Ben seni ararım.. SEN SAKIN BENI ARAMA..!! OĞLAK: Bana kartını versene KOVA: Artık ellerini çöziyim mi..? BALIK: Pardon adım ne demiştin? __________________ yok yav... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 hahaha bunları arıyordum ben yaaa sen mutluysan ben de mutluyum hayatımmm süperrr Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 hahaha bunları arıyordum ben yaaa sen mutluysan ben de mutluyum hayatımmm süperrr bu durum da sen terazimi oluyon.. başa baş dişe diş hı süpersin. Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 kulliyen yalan ben seni ararim sen beni arama demiyom demedim hic.oyle olsa idi simdi bu yasda iki cocuk temizlik yemek off offf. keske oyle olsaymisim Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 cevabından senin yay olduğun anlaşılıyor. benim bildiğim yay kadının en belirgin özelliği özgür olmaktır. ama yanıtından da bir sitem seziyorum.. külliyen yalındır deyip bir yandan da doğru olmasını istemen şaşırtıcı.. takma kafana her neyse canını sıkan. Alıntı
Φ Edvardo Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ASLAN: İtiraf et harikaydım değil mi evet harikaydım..! Bunda Haklılar Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 hayret.. fala inanma falsız kalma demişler.. insan acıkınca başka ne derki? Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Hadi ya ben kartını niye soracakmışım. Banane kartından. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.