Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ceviz: Bu tepkili yazından da anlaşılıyor ki anlatılsada kabul etmiyeceğini biliyorum,

sen böyle kal daha iyi.

Ben kabul edicem veya etmiyecem. sen benim içinmi birtek açıklama yapıyorsun burda. cevabın varsa söyle. doğru düzgün bişeye cevap verdiğinide görmedim zaten bugüne kadar. aralara girip bişeyler söyleyip gidiyorsun. daha sonra bu söylediklerinide doğru düzgün açıklamıyorsun. bu platformun amacını tekrar düşünmeni tavsiye ederim.

Gönderi tarihi:

Merak ettim ya .. Peygamberimize genelde dağda vahiy gelmesinden nereye varacak arkadaş gerçekten merak ettim ... Keşke bir an önce devamını getirse..

Gönderi tarihi:

büyük ihtimalle dağlar yüksek olduğu için uzaylılara daha yakın veya uzaylılarla irtibat için en uygun yerdir diyecek ama diyemiyor nedense. halbuki uzaylıların varlığını kabul ettiğimiz taktirde çokta saçma değil. ama arkadaşımız tam açılamıyor nedense.

Gönderi tarihi:

büyük ihtimalle dağlar yüksek olduğu için uzaylılara daha yakın veya uzaylılarla irtibat için en uygun yerdir diyecek ama diyemiyor nedense. halbuki uzaylıların varlığını kabul ettiğimiz taktirde çokta saçma değil. ama arkadaşımız tam açılamıyor nedense.

:lol: :lol: Yok canım o kadar da olamaz artık espri yaptın dimi cevizim ?

Gönderi tarihi:

Siz bilgisayar kullanmada benden üstünsünüz benim kaybettiğim siteleri siz bulabilirsiniz belki. geçen sene bir site bulmuştum şimdi bulamıyorum bu site bilimsel veriler veriyordu.

Dünyada kaza nedeni ve hastalık nedeni ile çekilen kafatası rotgenlerinde 500 bin insanda 2 milimetrelik vericiler kulak arkası ve burun deliklerine yerleştirilmiş şekilde bulurlar, bu vericileri taşıyan insanlar bunların nasıl takıldığını da bilmiyorlar bu durum insanı ister istemez düşünmeye zorluyor.

Gönderi tarihi:

Eğer bu dediğin doğru ise Amerikanın bugün yapmak istediğini daha önceden yapanlar olmuş demektir. peki bu ölen insanlar ne zaman ölmüşler. hangi dönemin veya çağın insanları. belli bir bölgedemi bulunmuşlar yoksa dünyanın çeşitli yerlerindemi.

ayrıyetten. bu vermiş olduğun örneği neye istinaden veriyorsun. birşeyler söylüyorsun ama açıklama yapmıyorsun. bu yüzdende genelde anlıyamıyor insanlar seni.

desenki : """yüzyıllar önce bulunan insan ölülerindeki, bu insanlara yerleştirilmiş olan çipler; yüzyıllar önce bizden teknolojik olarak ilerde olan birilerinin veya birşeylerin varlığını ispatlar. bende bunların uzaylı olduğuna inanıyorum""" desen çok güzel. herkes ne demek istediğini anlar.

Gönderi tarihi:

Yukarda ölenlerden bahsetmedim ama ölenlerdede olmıyacak demek değildir, bunları yazan ben değilim bu vericileri takanların herhalde uzaylı olduğu gerçek.

Olayin din disi boyutundan bakarak soyluyorumki - The Manchurian Candidate - diye 1962 ve 2004 yapim ayni hikaye uzerine kurgulanmis 2 film var. Hatta ilki "IMDB Top 250" siralamasinda ilk 100' de bunlari izlemeni isterim. Uzaylilara gerek yok oyle bir seyin yapilabilmesi icin bana gore...

Gönderi tarihi:

Acaba nefsimizi ve ruhumuzu alışkanlıkları dışında çok farklı bir yöne kanalize edersek neler olur? Burada konuyu daha anşlaşılır hale getirmek için bir bilim adamının Avusturalya yerlileri olan aborjinler kabilesi üzerinde yaptığı küçük bir araştırmadan bahsedeceğim.

Evet arkadaşlar demekki ruhumuzdaki kötülükleri çıkardığımız zaman, ruhumuzun ne gibi bir cihazatla donatıldığının farkına varacağız. Saygılarımla

Not: Bu yazı hiç bir dini hüküm içermemektedir. Sadece bir görüştür. En doğrusunu Azze ve celle Allah bilir....

Budha takipcilerinin dusunce gucuyle kalplerinin hizlarini bile yavaslatabildikleri, dusunce gucunun akla hayale gelmeyecek yerlere gidebilecegi ve senin de dedigin gibi rutinlerimizden ve nefislerimizden kurtulup onu baska yerlere kanalize ederek (sen ruh demisin ben akil diyorum, akil da ruha ait sonucta bence.) akla gelmeyen seylerin basarilabilecegi ile ilgili pek cok kitap okudum ve siteler var. ben bunlari link halinde de gececegim daha sonra.

bu arada bisey sorucam. ben birine sormustum. o biri de bu siteden zaten. demistim ki benden iceride bir ruh var. biliyorum, hissediyorum. etten kemikten olmus olmama imkan yok. begenilerim, uzuntulerim, asklarim, acilarim beynimin urettigi dalgalardan ibaret olamaz. ondan daha bagimsiz sinir hucreleri ve noronlarla alakasi olmayan ben etim curudugunde curumeyecek bir sey var. o da ruhum demistim.

o da demisti ki. eger ruh beyinden ve sinirlerden ayri bir seyse, sarhos oldugunda ya da uyusturucu aldiginda nasil onun da vision u bozuluyor. aldigi tatlar acilar vs. degisiyor. Ben bi cevap veremedim. Kaldim oyle. Ruh dedigimiz seyin bedenle baglantisi olmasa cidden bunlardan etkilenmemesi lazim. sen bi aciklarmisin bu nasil olucak?

sevgiler

Gönderi tarihi:

Sevgili dona ruhla akıl aynı şeyler değillerdir..

Nitekim aklı olmayanlarda da ruh vardır..

Duyu organlarımızla hisettiğim hisler beyinsel ve fizikseldir.

Ruhla bir alakası yoktur..

Ruh herzaman açık, şuurlu ve bilinçlidir..

Ama herz aman sen ruhun bilincini hissedemezsin..

Baygınlık anında yada rüyada ruh diridir..

Bu durumlarda ruhunun neler yaşadığını çok az insan farkedebilir...

Saygılar-Sevgiler...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.