Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Ben sabırsız insanım.Öyle çevre yapıcam da, gelip biri bana defter açacaktaaaa Kendi işimi kendim görürüm ben Sevgili defterim, tam da şu anda bardaktan boşanırcasına yağmur başladı.Hemen pencereyi açıp o mis gibi kokuyu içime çekmeliyim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Admin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Biraz da benim için çek.... diyesim geldi... Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Eee çekerim n'olacak..benim için keyif olur, özlemiştim epeydir Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Eyyy 2012 Zaten sormadan kafana göre geliyorsun ,efendi gibi gel, efendi gibi git, istikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git. "Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin, sende o potansiyeli görüyorum ben=) sen 2012'sin göster farkını hadi bakiimm )) Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2012 üf ülen üffff... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2012 anı defteriniz hayırlı uğurlu olsun Köşe yastıkları sıradan bir yastıktır.fakat onlar bizim hayatımızda rahatlık sağlarlar.Küçük ama bir o kadar da etkili olan bu yastıklara sahip çıkalım ayrıyeten neyleyım sen yoksan eğer köşe yastığı Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2012 Defterini güle güle kullan köşeyastığı Ohooo beklicen de biri gelecek senin için defter açacak,uzun iş değil mi En güzelini yapmışsın eline sağlık. Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 anı defteriniz hayırlı uğurlu olsun Köşe yastıkları sıradan bir yastıktır.fakat onlar bizim hayatımızda rahatlık sağlarlar.Küçük ama bir o kadar da etkili olan bu yastıklara sahip çıkalım ayrıyeten neyleyım sen yoksan eğer köşe yastığı Defterini güle güle kullan köşeyastığı Ohooo beklicen de biri gelecek senin için defter açacak,uzun iş değil mi En güzelini yapmışsın eline sağlık. Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 Sevgili günlük;bir şehir düşün; el ayak çekildiğinde yanlız seni düşleyerek uykuya dalan ve sana uyanan... Bir şehir, göğsünde kırmızı bir karanfil gibi seni taşıyan, bir şehir ki, sen kokan... Yanaklarından öpüyorum iyi geceler.... Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 Keyfe bak bee... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2012 Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2012 Gerçekten de güzel bir keyif... Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2012 Gerçekten de güzel bir keyif... Ben bu akşam kapalısına da razıyım ama pek mümkün gözükmüyo... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2012 Keyfe bak bee... Bittim yahu... Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2012 Peki o halde hayallerimizin sınırlarını biraz daha zorlayalım.. Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 Sen orda dalından koparılmış bir zerdali gibi dur, Ben burada zerdalisiz bir dal gibi durayım. A.Kadir.... Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2012 Sevgilim; Sırf sen sarıl diye ömrümce üşümeye razı gelirdim.. Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2012 Senin nöbetindeyim ben, Başka yerde sen uyanıkken Benden çok uzaklarda….. Başkalarına yakınken… SHAKESPEARE http://www.youtube.com/watch?v=bbBw9UzrYOU&feature=player_embedded 1 Alıntı
Φ skoparak Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2012 Keyfe bak bee... Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 O gitti. Bir sevdaya yasladı kendini Ben kaldım. Yalnızlıkla karşıladım her şeyi. Refik Durbaş Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2012 Bu gece yine o garip his var içimde; Hani çok uzakta olsada Yanıbaşındaymış gibi kokusunu duyarsın Görmezsin ama hissedersin Kulağın duymaz sesini Lakin ruhun yemin eder duyduğuna Ellerin tutmaz belki Fakat sıcaklığı hep orada Tam da avucundadır, elinin_________ Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Yar gurbette can yürekte Bir kafeste ne amansız Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman Her gece hep aynıdır..... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oNEMdn4Mc3g[/url]#! Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2013 -uzağı göremiyorum doktor bey?+fakat mutluluk belki de çok yakınınızdadır, buna ne demeli.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.