Φ yağğmur Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Smart tv satın almaya karar verdiniz, hangi markayı tercih edersiniz ve neden tercih edersiniz? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 alacaksam 3d smart tv alırım.. ve Sony alırım.. Sony bence televizyonda bir numara... Fakat 3d filmler, oyunlar, tv yayınları artmadan almam... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 alacaksam 3d smart tv alırım.. ve Sony alırım.. Sony bence televizyonda bir numara... Fakat 3d filmler, oyunlar, tv yayınları artmadan almam... Sony'nin hangi modeli amelia ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Sony'nin hangi modeli amelia ? model söylemem için gidip yerinde bakmam lazım... ben Sony'ci olduğum için yazdım... Birara bakarım ama... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Smart tv satın almayı çok isterim. Güzel bir kampanyadan uygun fiyatlı almayı daha da çok isterim. Bu yüzden teknomarketlerin veya satış sitelerin kampanyalarını ve proomosyonlarını takip ederim..Hangi markanın fiyatı özelliklerine göre uygunsa onu alırım. Ama bildiğim birşey var ki sg gözlüğü teknolojisindense fpr gözlüğünü tercih ederim.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Smart tv satın almayı çok isterim. Güzel bir kampanyadan uygun fiyatlı almayı daha da çok isterim. Bu yüzden teknomarketlerin veya satış sitelerin kampanyalarını ve proomosyonlarını takip ederim..Hangi markanın fiyatı özelliklerine göre uygunsa onu alırım. Ama bildiğim birşey var ki sg gözlüğü teknolojisindense fpr gözlüğünü tercih ederim.. Siz üç boyutlu bir smart tv satın almayı düşünüyorsunuz sanırım, o nedenle en büyük etken olarak fpr gözlüğü görüyorsunuz, peki tüm markalar fpr gözlükle izleme yaptırtsalardı, fpr gözlüğü kullansalardı hangi markayı seçerdiniz ? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 model söylemem için gidip yerinde bakmam lazım... ben Sony'ci olduğum için yazdım... Birara bakarım ama... Baktığınızda beğendiğiniz modeli bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim, ve nedenlerini de lütfen. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Bende ya Phılıps ya da LG alırım, bu iki markanında bu yıl ki TV' lerini çok başarılı buluyorum. Uygulamalarına bakarak konuşmak gerekirse, Samsung' ta olabilir. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Bende ya Phılıps ya da LG alırım, bu iki markanında bu yıl ki TV' lerini çok başarılı buluyorum. Uygulamalarına bakarak konuşmak gerekirse, Samsung' ta olabilir. samsung televizyonlar bana çok parlak geliyor... 25 yıllık filmler bile çok yeniymiş izlenimi bırakıyor bende... o yüzden pek beğenmiyorum.. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Siz üç boyutlu bir smart tv satın almayı düşünüyorsunuz sanırım, o nedenle en büyük etken olarak fpr gözlüğü görüyorsunuz, peki tüm markalar fpr gözlükle izleme yaptırtsalardı, fpr gözlüğü kullansalardı hangi markayı seçerdiniz ? Çok param varsa Sony derdim... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Bence çok paraya gerek yok kaliteli ve parlak görüntü izlemek için, sony gerçekten iyi bir marka ama çok pahalı, hemen hemen eş değer kalitedeki ürünleri çok daha uygun bir şekilde başka markalardan temin edebilirsiniz. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Çok fazla para vermeye gerek yok bence, içindekilere bakılınca aynı uygulamalara sahip olan daha uygun smart TV' ler var. 1 Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Sanırım smart tv satın alırken en çok dikkat edilmesi geren özellik, artı uygulamaların sayısı, çünkü smart olayı bu zaten, uygulama sunduğu için akıllı olmadımı bu televizyonlar, yanılıyormuyum ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Sanırım smart tv satın alırken en çok dikkat edilmesi geren özellik, artı uygulamaların sayısı, çünkü smart olayı bu zaten, uygulama sunduğu için akıllı olmadımı bu televizyonlar, yanılıyormuyum ? Türkiye'de uygulamalar çok değildi değil mi? sanki diğer konu başlığında öyle konuşmuştuk.... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Türkiye'de uygulamalar çok değildi değil mi? sanki diğer konu başlığında öyle konuşmuştuk.... Çok haklısın amelia, ugulamaların sayısı biraz yetersiz, her markaya ve her ülkeye göre değişiklik gösteriyor bu sayı, her markanın kendi özel store'u var. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 dün teknosa'ya gittim arkadaşlar... 3d smart tv'leri denemek için... sony'nin ve lg'nin gözlüğü yoktu... çok şaşırdım... samsung ise sabit bir gözlükle denettirdi bana... iyi de 3d izlerken ben sabit bir yerden mi bakacağım hep ? neyse anlayacağınız deli oldum... sony'ye gözlükle bakamadım ama görüntü parlaklığı süperdi... en çok lg ve samsung satılıyormuş bilginize... eee tabi sony çok pahalı Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Çok param varsa Sony satın alırım. Ama teknolojiden anlayan biriysem ama param azsa kesinlikle Lg 3d smart tv satın alırdım.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 sony'ye gözlükle bakamadım ama görüntü parlaklığı süperdi... Yalnız parlaklık mı? Kontrast ta keza... Mercedes ve diğerleri... Sony ve diğerleri... Reklam olmamıştır umarım. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Umduğun gibi olmadı ama İşin içine gözlük girince üçüncü boyutta giriyor ve sony geride kalıyor, çünkü üçüncü boyutu gözlüksüz izlemeniz ve yaşamanız henüz imkansız. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Yalnız parlaklık mı? Kontrast ta keza... Mercedes ve diğerleri... Sony ve diğerleri... Reklam olmamıştır umarım. süper açıklamışsın Sony ve diğerleri.... katılıyorum Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Umduğun gibi olmadı ama İşin içine gözlük girince üçüncü boyutta giriyor ve sony geride kalıyor, çünkü üçüncü boyutu gözlüksüz izlemeniz ve yaşamanız henüz imkansız. ama çok yakında geliyor Sony o muhteşem gözlükler ile siz merak etmeyin Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Sony muhteşem gözlükleriyle birlikte muhteşem fiyatlarıyla da gelecektir.. Uzaktak kedinin ciğere baktığı gibi Sony'e bakacağım... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Ben sony'nin veya başka bir markanın fpr gözlüğün ötesinde bir gözlük çıkarabileceğini sanmıyorum, çıkaracaklarsada biraz geç kalacaklar, bir çok marka gözlüksüz 3D tv çeşitlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gözlüksüz 3d tv teknolojisi acaba göz sağlığına zarar veriyor mudur? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Göz sağlı düşünülerek tasarlanmıştır gözlüksüz 3D tv'ler bence, çünkü sg gözlük ve sg gözlüklü 3D televizyon çeşitleri en çokta bu nedenle geri planda kaldılar, adamlar yeni bir teknolojide bunu göze alamazlar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.