Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Smart tv satın almayı çok isterim. Güzel bir kampanyadan uygun fiyatlı almayı daha da çok isterim.thumbsup.gif Bu yüzden teknomarketlerin veya satış sitelerin kampanyalarını ve proomosyonlarını takip ederim..Hangi markanın fiyatı özelliklerine göre uygunsa onu alırım. Ama bildiğim birşey var ki sg gözlüğü teknolojisindense fpr gözlüğünü tercih ederim..

Gönderi tarihi:

Smart tv satın almayı çok isterim. Güzel bir kampanyadan uygun fiyatlı almayı daha da çok isterim.thumbsup.gif Bu yüzden teknomarketlerin veya satış sitelerin kampanyalarını ve proomosyonlarını takip ederim..Hangi markanın fiyatı özelliklerine göre uygunsa onu alırım. Ama bildiğim birşey var ki sg gözlüğü teknolojisindense fpr gözlüğünü tercih ederim..

Siz üç boyutlu bir smart tv satın almayı düşünüyorsunuz sanırım, o nedenle en büyük etken olarak fpr gözlüğü görüyorsunuz, peki tüm markalar fpr gözlükle izleme yaptırtsalardı, fpr gözlüğü kullansalardı hangi markayı seçerdiniz ?

Gönderi tarihi:

Bende ya Phılıps ya da LG alırım, bu iki markanında bu yıl ki TV' lerini çok başarılı buluyorum. Uygulamalarına bakarak konuşmak gerekirse, Samsung' ta olabilir.

samsung televizyonlar bana çok parlak geliyor... 25 yıllık filmler bile çok yeniymiş izlenimi bırakıyor bende... o yüzden pek beğenmiyorum..

Gönderi tarihi:

Siz üç boyutlu bir smart tv satın almayı düşünüyorsunuz sanırım, o nedenle en büyük etken olarak fpr gözlüğü görüyorsunuz, peki tüm markalar fpr gözlükle izleme yaptırtsalardı, fpr gözlüğü kullansalardı hangi markayı seçerdiniz ?

Çok param varsa Sony derdim...

Gönderi tarihi:

Sanırım smart tv satın alırken en çok dikkat edilmesi geren özellik, artı uygulamaların sayısı, çünkü smart olayı bu zaten, uygulama sunduğu için akıllı olmadımı bu televizyonlar, yanılıyormuyum ?

Türkiye'de uygulamalar çok değildi değil mi? sanki diğer konu başlığında öyle konuşmuştuk....

Gönderi tarihi:

Türkiye'de uygulamalar çok değildi değil mi? sanki diğer konu başlığında öyle konuşmuştuk....

Çok haklısın amelia, ugulamaların sayısı biraz yetersiz, her markaya ve her ülkeye göre değişiklik gösteriyor bu sayı, her markanın kendi özel store'u var.

Gönderi tarihi:

dün teknosa'ya gittim arkadaşlar... 3d smart tv'leri denemek için... sony'nin ve lg'nin gözlüğü yoktu... çok şaşırdım... samsung ise sabit bir gözlükle denettirdi bana...

iyi de 3d izlerken ben sabit bir yerden mi bakacağım hep ? neyse anlayacağınız deli oldum...

sony'ye gözlükle bakamadım ama görüntü parlaklığı süperdi... en çok lg ve samsung satılıyormuş bilginize...

eee tabi sony çok pahalı :)

Gönderi tarihi:

sony'ye gözlükle bakamadım ama görüntü parlaklığı süperdi...

Yalnız parlaklık mı? Kontrast ta keza...

Mercedes ve diğerleri...

Sony ve diğerleri...

Reklam olmamıştır umarım. smile.png

Gönderi tarihi:

Yalnız parlaklık mı? Kontrast ta keza...

Mercedes ve diğerleri...

Sony ve diğerleri...

Reklam olmamıştır umarım. smile.png

süper açıklamışsın Sony ve diğerleri.... katılıyorum :)

Gönderi tarihi:

Umduğun gibi olmadı ama w00t.gif

İşin içine gözlük girince üçüncü boyutta giriyor ve sony geride kalıyor, çünkü üçüncü boyutu gözlüksüz izlemeniz ve yaşamanız henüz imkansız.

ama çok yakında geliyor Sony o muhteşem gözlükler ile siz merak etmeyin :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.