Φ Dj ÇıLqInNn Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Aranıza Yeni Katıldım Güzel Bir Paylaşım Platformu Herkeze İyi Günler Dilerim. Alıntı
Φ Dj ÇıLqInNn Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Aranızda Elektro - Techno - House - Clup - Remix - Mix- Trißal Tarzlarla Uğraşan Dinleyen Varsa Takipde Kalın Çok Eğleneceğiz.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 hoşgeldiiiiinnnn... dinlemiyorsak bile bize dinlettir bakalım Alıntı
Φ Dj ÇıLqInNn Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Dinlettiririz acelemiz yok daha yeniyiz aslında bu isim bana ait deqil menajeriyim böyle bi paylaşıma katılmak istedim. Güzel olacağını düşünüyorum. Reklamdan ötürü paylaşım. Biraz Takip ederseniz eminim vazqeçemezsiniz. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Me rakla bekliyorum. Alıntı
Φ datapaylasimci Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2011 güsel paylaşimlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.