Φ amelia1 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Üstte kapaklı olan kısıma bence tencereler koyulabilir. İç hacmi gayet iyi, ayrıca eskisi gibi kim dolabını büyük tencerelerle dolduruyor ki ? kesinlikle katılıyorum... artık çoğu insan sadece günlük yemek ihtiyaçlarını alıp tüketiyor... dolaplar bence sadece meyve, konserve ve içecekler için kullanılıyor.. zaten bu dolabada tencere konulması komik olurdu Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Bence dolap çok düzenli.. Herşeyin yeri belli. Tasarımını yaparlarken bunu düşünmüşler..Şunlar şuraya , bunlar buraya konur diye.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Niye öyle diyorsunuz arkadaşlar, biz kalabalık bir aileyiz ve büyük tencereler kullanıyoruz, iki yada üç kişilik ailelerde dediğiniz doğru. Birde yemeğe misafir çağıracağınızı düşünün mesela iftara, önceki günden hazırlıklar yapılır, eee yaptığınız bu hazırlığı, yemeği nerde muhafaza etmeyi düşünüyorsunuz ? Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Siz bayağı kalabalık bir ailesiniz sanırım.. Sizi bir değil iki buzdolabı anca keser.. Yağmur ne yaptınız....5 tane kapısı var bu buzdolabının artık bu da size yetmiyorsa diyebileceğim birşey yok.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Ben anlatamadım sanırım, çekmecesi felan bol güzel, orda sıkıntı yok, benim demek istediğim büyük boy tencerelere yer olmadığı, ailemiz kalabalık, gelenimiz, gidenimizde çok olur, biz bu dolabı satın alırsak bir tanede tencereler için buzdolabı almamız lazım Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Benim bildiğim genelde kalan yemekler dolaba konulur, bu da tencereyi gerektirmez. Buzdolabına sığabilicek boyutta tencere kullanılır ve ayrı bir dolap almaya gerek kalmaz. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Misafirin gelecek ve sen çalıştığın için önceki günden hazırlık yaptın, yaptığın bu hazırlıkları nerede saklayacaksın ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Misafirin gelecek ve sen çalıştığın için önceki günden hazırlık yaptın, yaptığın bu hazırlıkları nerede saklayacaksın ? saklama kaplarında... bu dolap sizin gibi kalabalık aileler için uygun değil kabul ediyorum.. ama 2 kişilik için gayet ideal... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Yalnız yaşayanlar için veya yeni evlenenler için çok ideal bir buzdolabı.. Alışılmış buzdolaplarından çok farklı.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Bence 2 kişi için büyük bir buzdolabı, 5 kişilik bir aileye göre ideal. Misafirler için yemek yapıp buzdolabını tencerelerle doldurucaksanız eğer, bence siz içinde hiç raf olmayan bir buzdolabı alın. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Tüm çekmeceler derindorucu özelliğe sahip mi ? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Tüm çekmeceler derindorucu özelliğe sahip mi ? Hayır bütün çekmeceleri derin dondurucu özelliğine sahip değil. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Bence 2 kişi için büyük bir buzdolabı, 5 kişilik bir aileye göre ideal. Misafirler için yemek yapıp buzdolabını tencerelerle doldurucaksanız eğer, bence siz içinde hiç raf olmayan bir buzdolabı alın. Ben yakından görmedim ama bence de 2 kişilik buzdolabı gibi görünmüyor..En az 4 kişilik diyebilirim.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Ben yakından görmedim ama bence de 2 kişilik buzdolabı gibi görünmüyor..En az 4 kişilik diyebilirim.. ben gördüm.. fotoğraflarınıda çekmiştim... bunu söylemiştim... düşündümde aslında kişi bazında düşünmemek lazım buzdolaplarını sanki.... kişiler var haftalık alıyor, kişi var aylık alıyor yiyecek ihtiyaçlarını... buzdolabı güzel ama aylık malzeme alanlara göre değil diylim en iyisi Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Peki kaç çekmecesi derin dondurucu özelliğini taşıyor ? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Peki kaç çekmecesi derin dondurucu özelliğini taşıyor ? Bildiğim kadarıyla 3.çekmecesi. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Peki kaç çekmecesi derin dondurucu özelliğini taşıyor ? 2 çekmecesi derin dondurucu özelliği taşıyor... en üstteki sıcaklığı ayarlanabilir bölme, 2. ve 3. bölmede derin dondurucu.... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Çekmeceli olduğu için yemek kokuları birbirine karışmayacak.. Buzdolabını açtığımda burnuma çarpan yemek kokuları beni rahatsız eder.. Bu yüzden bu buzdolabı benim gibilerin işine yarar.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Bu buzdolabı bence herkesin işine yarar, valla ben çok beğendim. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Bence de herkesin işine yarar.. Bence bu buzdolabı alışılmış buzdolaplarına farklı bir bakış açısı getirerek bizi klasikten az da olsa uzaklaştırdı.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Hatice bende çok beğendim, beğenilmeyecek bir buzdolabı değil, belki biraz farklı geldiği için garipsedim, yeniler hep şaşırtır ve alışmak biraz zaman alır. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Tasarımına bende şaşırdım ama çok beğendiğim için şaşırdım. Benim tarzıma yakışır bir buzdolabı, ayrıca bir bayanın hijyenik olup olmadığını mutfağına ve buzdolabının içine bakarak anlayabilirsiniz. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Katılıyorum sana, mutfak hijyen bakımından bir evin en önem verilmesi gereken yeri, bu buzdolabı sayesinde buzdolabında hijyen ve düzen sağlamak eskisi kadar zor olmayacak. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 İşte bu buzdolabı hijyen ve düzen bakımından çok mantıklı.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Dolap içi ısı değeri korunmuş olur bu çekmeceler sayesinde, en çok kullanılan malzemeler bir çekmece yapılır ve sürekli o bölüm kullanılır, bu sayede buzdolabının iç sıcaklığı korunur, böylelikle dolapta, dolabın içindeki yiyeceklerde daha hijyenik olur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.