Φ amelia1 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Bu foruma üye olduğumdan beri teknolojiye, özellikle beyaz eşyaya ilgim arttı... Fotoğraf çekmeyi çok seven ben şimdide gittiğim tekno marketlerde sıra dışlı ürünlerin resimlerini çekmeye başladım Her hafta yeni bir ürünle karşınıza çıkabilirim Hafta sonu Media Markt'ta gezerken birçok bayanın bir buzdolabı ile ilgilendiğini gördüm... Ve sizlerle paylaşıyim dedim... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Amelia ben mi yanlış anladım bu buzdolabı mı ?? Bu salona bile konur kimse anlamaz buzdolabı olduğunu..)) Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Özellikleri nedir ? Ayrıca resimde ki gibi 3 çekmeceli 1 kapılı bir buzdolabı mı ? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Bu foruma üye olduğumdan beri teknolojiye, özellikle beyaz eşyaya ilgim arttı... Fotoğraf çekmeyi çok seven ben şimdide gittiğim tekno marketlerde sıra dışlı ürünlerin resimlerini çekmeye başladım Her hafta yeni bir ürünle karşınıza çıkabilirim Hafta sonu Media Markt'ta gezerken birçok bayanın bir buzdolabı ile ilgilendiğini gördüm... Ve sizlerle paylaşıyim dedim... İndesitin mi bu buzdolabı, böyle şık tasarımları yapsa yapsa indesit yapar. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 @yağğmur, hayır indesit değil.... siz bulun Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Özellikleri nedir ? Ayrıca resimde ki gibi 3 çekmeceli 1 kapılı bir buzdolabı mı ? en önemli özelliği, en üsteki çekmecesinin derece ayarının yapılması imiş.. bir de dış tasarımı tabi... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Amelia buzdolabının markası Miele mi? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Amelia buzdolabının markası Miele mi? yok değil... yaa aslında yazıyor buzdolabın üstünde ama küçük diye göremiyorsunuz sanırım... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 en önemli özelliği, en üsteki çekmecesinin derece ayarının yapılması imiş.. bir de dış tasarımı tabi... Resme tıkladığınızda resim büyüyor arkadaşlar, markası lg bu buzdolabının, üst solda yazıyor, şaşırdım aslında lg bu kadar şık tasarımlar yaparmıydı ? Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Yağmur tıkladım haklısınız resim büyüyor.. Evet bu tasarımı Lg'den ben de beklemezdim.. Genelde sade tasarımlar yapar Lg. Ben bu buzdolabında şunu sevdim. Çekmeceli olduğu için yemek kokularının birbirine karışmasını engellenir.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Lg beni şaşırttı, amelia ürün özelliklerinide paylaşırsan sevinirim. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Lg beni şaşırttı, amelia ürün özelliklerinide paylaşırsan sevinirim. 5 kapılı buzdolabı olarak geçiyor.. sıcaklığı ayarlanabilir bölmesi, en üst çekmecesi.. kesinlikle buzdolabını tıka basa doldurmak istemeyenler için ideal... 10 yıl motor kompressör garantili (motor) aklıma gelenler bunlar arkadaşlar... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 10 yıl motor kompresör garantisi aynı şık tasarımı gibi oldukça etkileyici.. Tek etkilemeyen noktası fiyatının biraz fazla olması.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Linear kompresör çok ilgimi çekti ve 10 yıl kompresör garantisini verdiklerine göre gerçekten güvenilir bir buzdolabı. Ayrıca 5 kapılı tasarımı çok güzel ve nofrost sistemi ile sıcaklığı ayarlanabilir bölmeye sahip olmasıda çoğu ev hanımları için en avantajlı özellikler olduğuna eminim. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 10 yıl motor kompresör garantisi aynı şık tasarımı gibi oldukça etkileyici.. Tek etkilemeyen noktası fiyatının biraz fazla olması.. evet fiyatı biraz fazla bencede.. ama bir üst model geldiğinde (mesela o akıllı buzdolabı), fiyatı düşecektir diye düşünüyorum... bu arada kapakları açık bir şekildede resmini çektim... isterseniz paylaşırım... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 evet fiyatı biraz fazla bencede.. ama bir üst model geldiğinde (mesela o akıllı buzdolabı), fiyatı düşecektir diye düşünüyorum... bu arada kapakları açık bir şekildede resmini çektim... isterseniz paylaşırım... Paylaşırsan çok sevinirim Dış tasarımını çok beğendim, içinide görmek isterim.. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 İç dizaynını merak etmiştim çok iyi olur.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 arkadaşlar telefonumun sd kartı arızalandığı için fotoğraflarımı açamıyorum... format attıracağım umarım kurtarırım... buzdolabının resmini telefonla çekmiştim ama 5 kapılı buzdolabının içinin fotosunu internetten buldum... onu yüklüyim dedim.... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Çok düzenli bir buzdolabı. Meyve-sebze bölümü bir çekmede, et-balık-tavuk bölümü bir çekmecede, içecekler bir yerde.. Bu arada çilekli pasta enfes görünüyor.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Woowww !! Harika birşey gerçekten, 5 kapılı buzdolabı içi dolu olunca daha bir güzel gözüküyor. Sıcaklığı ayarlanabilir bölmesi hangisiydi ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Woowww !! Harika birşey gerçekten, 5 kapılı buzdolabı içi dolu olunca daha bir güzel gözüküyor. Sıcaklığı ayarlanabilir bölmesi hangisiydi ? en üst çekmecesi.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Çok iyi gerçekten, yılın buzdolabı seçilir. Tasarımına bittim. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 En dikkat çeken özelliği tasarımı görünürken ben asıl 10 yıllık kompresör garantisine bittim.. Lg sanırım tüm beyaz eşyalarının en dikkat çekici noktalarına 10 yıl garanti vermeyi ilke edindi kendine.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Lg garanti konusunda tam bir çığır açtı, 10 yıl motor garantisi verdiği bir çok ürünü duymuştum, ama kompresör garantili buzdolabını ilk kez duyuyorum, dolapta, özellikleride, tasarımıda çok hoş, ama benim anlamadığım bu yeni nesil, yeni model buzdolaplarını icat edenler tencereleri unuttumular, tencere konabilecek çok fazla bir alan göremedim ben. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Üstte kapaklı olan kısıma bence tencereler koyulabilir. İç hacmi gayet iyi, ayrıca eskisi gibi kim dolabını büyük tencerelerle dolduruyor ki ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.