Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 13 yıl Kesinlikle, hiçbir yiyecek besin değerini kaybetmeden bu dolapta saklanabilir.
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 13 yıl Yazar Dolap içi ısı değeri korunmuş olur bu çekmeceler sayesinde, en çok kullanılan malzemeler bir çekmece yapılır ve sürekli o bölüm kullanılır, bu sayede buzdolabının iç sıcaklığı korunur, böylelikle dolapta, dolabın içindeki yiyeceklerde daha hijyenik olur. en çok kullanılan malzemeler bir çekmecede toplanırsa enerjiden de inanılmaz tasarruf edilmiş olur...
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 13 yıl Kesinlikle katılıyorum..Enerjiden tasarruf sağlar..Çevreci bir buzdolabı bu..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 13 yıl hem çevreci hem bütçeci, çevreyi korumamızı sağladığı gibi bütçemizide koruyor GC-B40BSGRJ.
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 13 yıl Valla mükemmel bir buzdolabı, her açıdan diğer markaların buzdolaplarına göre daha iyi.
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 13 yıl Başka hiçbir markada böyle çekmeceli bir buzdolabı görmedim.. Tasarımıyla bence göz dolduruyor...
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 13 yıl Sınıfında bir ilk, sadece media marketin değil buzdolabı sektörünün en sıradışı tasarımına sahip GC-B40BSGRJ.
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 13 yıl Yazar Başka hiçbir markada böyle çekmeceli bir buzdolabı görmedim.. Tasarımıyla bence göz dolduruyor... çekmeceliler var da 3 çekmeceli olan yok.. yani 4 kapılı olarak var..5 kapılı sadece bu buzdolabı..
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 13 yıl Yaa 5 kapılı demeyin GC-B40BSGRJ'ye, o iki kapılı üç çekmeceli sıradışı bir model, 5 kapılı denince sıradışılığı kalmıyor
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 13 yıl çekmeceliler var da 3 çekmeceli olan yok.. yani 4 kapılı olarak var..5 kapılı sadece bu buzdolabı.. Ben 2 çekmeceli bile görmedim..Bunun 3 çekmecesi var...
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 13 yıl GC-B40BSGRJ için sizlere 3 çekmeceli 2 kapılı dedirtene kadar yazacağım , 5 kapılı nereden çıktı yaa
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 13 yıl GC-B40BSGRJ için sizlere 3 çekmeceli 2 kapılı dedirtene kadar yazacağım , 5 kapılı nereden çıktı yaa 3 çekmeceli 2 kapılı demek çok uzun kısacası 5 kapılı çok güzel bir buzdolabı işte
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 13 yıl GC-B40BSGRJ için sizlere 3 çekmeceli 2 kapılı dedirtene kadar yazacağım , 5 kapılı nereden çıktı yaa Çok haklısın yağğmur. 5 kapılı değil bu. 3 çekmeceli ve 2 kapılı..)
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 13 yıl Oh be nihayet, hakkını yiyordunuz GC-B40BSGRJ'nin, bu buzdolabı çekmeceli ilk buzdolabı, bunun vurgulanması gerek bence.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.