Zıplanacak içerik

Media Markt'ın en sıra dışı tasarıma sahip ürünü....

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Kesinlikle, hiçbir yiyecek besin değerini kaybetmeden bu dolapta saklanabilir.

• Cevaplar 67
  • Görüntü 5,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Dolap içi ısı değeri korunmuş olur bu çekmeceler sayesinde, en çok kullanılan malzemeler bir çekmece yapılır ve sürekli o bölüm kullanılır, bu sayede buzdolabının iç sıcaklığı korunur, böylelikle dolapta, dolabın içindeki yiyeceklerde daha hijyenik olur.

en çok kullanılan malzemeler bir çekmecede toplanırsa enerjiden de inanılmaz tasarruf edilmiş olur...

Gönderi tarihi:

hem çevreci hem bütçeci, çevreyi korumamızı sağladığı gibi bütçemizide koruyor GC-B40BSGRJ.

Gönderi tarihi:

Valla mükemmel bir buzdolabı, her açıdan diğer markaların buzdolaplarına göre daha iyi.

Gönderi tarihi:

Başka hiçbir markada böyle çekmeceli bir buzdolabı görmedim.. Tasarımıyla bence göz dolduruyor...

Gönderi tarihi:

Sınıfında bir ilk, sadece media marketin değil buzdolabı sektörünün en sıradışı tasarımına sahip GC-B40BSGRJ.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Başka hiçbir markada böyle çekmeceli bir buzdolabı görmedim.. Tasarımıyla bence göz dolduruyor...

çekmeceliler var da 3 çekmeceli olan yok..

yani 4 kapılı olarak var..5 kapılı sadece bu buzdolabı..

Gönderi tarihi:

Yaa 5 kapılı demeyin GC-B40BSGRJ'ye, o iki kapılı üç çekmeceli sıradışı bir model, 5 kapılı denince sıradışılığı kalmıyor :)

Gönderi tarihi:

çekmeceliler var da 3 çekmeceli olan yok..

yani 4 kapılı olarak var..5 kapılı sadece bu buzdolabı..

Ben 2 çekmeceli bile görmedim..Bunun 3 çekmecesi var...

Gönderi tarihi:

GC-B40BSGRJ için sizlere 3 çekmeceli 2 kapılı dedirtene kadar yazacağım , 5 kapılı nereden çıktı yaa :)

Gönderi tarihi:

GC-B40BSGRJ için sizlere 3 çekmeceli 2 kapılı dedirtene kadar yazacağım , 5 kapılı nereden çıktı yaa smile.png

3 çekmeceli 2 kapılı demek çok uzun kısacası 5 kapılı çok güzel bir buzdolabı işte :)

Gönderi tarihi:
GC-B40BSGRJ için sizlere 3 çekmeceli 2 kapılı dedirtene kadar yazacağım , 5 kapılı nereden çıktı yaa :)

Çok haklısın yağğmur. 5 kapılı değil bu. 3 çekmeceli ve 2 kapılı..)

Gönderi tarihi:

Oh be nihayet, hakkını yiyordunuz GC-B40BSGRJ'nin, bu buzdolabı çekmeceli ilk buzdolabı, bunun vurgulanması gerek bence.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.