Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 sendemi tuz taşı ulem nedir bu yufka yürek muamelesi adamı ille mafyamı edeceksiniz sıra sende tuz taşı anlat bakalım ne düşünüyorsun uyumadan önce Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 evet sedelina canım sana katılıyorum.bende o günü sabırla bekliyorum birgün gelecek ve beni üzen herkez ahımı alanlar pişman olucak.çünkü iyi niyetimden hiç şaşmadım şaşmamda Allah bilsin bu yeter bana..o gün geldiğinde gülmeyecem ama yüreğimdeki bu haksızlığa uğramış olmanın acısı biraz olsun hafifleyecek o gün diye umud ediyorum ve hayal kuruyorum. insanlar herne kadar ınanmasa da bu bir gerçek.ben yaşadım ve mahvolanlara şahıt oldum.benı ağlatanların Alıntı
Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 estafurullah inançım yerinde şükürler olsun .abi senden mafya deyilde babası olur.sen dürüst bir insnsın zaten babasında.benim ne düşündüklerim bende kalsın sizi üzmekte istemem biliyosunda hastam var.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.