Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 uykuya dalmadan önce ne hayaller kurarsınız neleri düşünerek uyursunuz ? paylaşabilirmisiniz Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 .................................... Alıntı
Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 senun kafanun içinden ğeçenleri tamin edebiliyorum kardeş Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 tuz taşi kafa topiğimi rezil ettin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Çok zor bence bu soru...hayeller insanın yaşama kaynağıdır çok zaman ama galiba çocukken daha fazla hayal kurardım..şimdi gün boyu yaşadıklarımı,vereceğim kararları,en doğru neyi yapsam olur diye düşünüyorum bi bakmışım sabah olmuş herşey aynı yerde ve bütün gerçekler bende... Zaman zaman ailemin olmadığını düşünürüm,her insanın olduğu gibi onlarında öleceğini beni bırakıp gideceğini,işte o zaman büyük bi hüzün kaplar içimi uyuyamam.Sonra kendi kendime bi karar alırım onlarla daha fazla zaman geçirip,onları mutlu etmek için uğraşacam diye..yarın olur bi bakarım bi koşuşturma almış herkezi farkına varmadan aylar geçmiş.. Ama ilerde pişmanlık duymamak için,elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum.çünkü kendimi tanıyorum beni vijdan azabı öldürür.o yüzden şimdiye kadar kimseden intikam almayı düşünmedim,ama hayalini kurduğum bişey var.olur mu olmaz mı bilmiyorum beni yaşama,hayata küstüren,hayallerimi elimden alan o adamı gün gelecek tanımıycam.pişmanlıktan kıvranacak ama o gün ben hayatla barışmış onun sayfasını çoktan kapatmış olucam. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 kabus olup rüyama girme diye dua ediyorum yorgunluktan yatınca hemen uyuyorum Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 ne yani yatağa yatınca güm diye uyuyormusun ötlek paylaşsana bizimle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 ne yani yatağa yatınca güm diye uyuyormusun ötlek paylaşsana bizimle malesef taş yürekli,artık hayal kurmak bile ıstemıyorum.hayat öyle yorduki hayaller bile anlamsız inanki.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Taş Yürekli hadi başkalarına demeden önce sen paylaş bizimle hayallerini Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Taş Yürekli hadi başkalarına demeden önce sen paylaş bizimle hayallerini evett bence de Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bidakka bidakka öncelikle güzelyaz seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı birtek sen yazmışsın gerçektende cesaret isteyen cevap vermişsin herkes böyle cesaretli olamaz tabi tebrikler sana gelince sedelina sende hiç laz damarı yok seni rizelilikten men ediyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bidakka bidakka öncelikle güzelyaz seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı birtek sen yazmışsın gerçektende cesaret isteyen cevap vermişsin herkes böyle cesaretli olamaz tabi tebrikler sana gelince sedelina sende hiç laz damarı yok seni rizelilikten men ediyorum cıddyım ben,zaten sabah 6 da kalkıyorum.o nedenle gece yatar yatmaz uyuyorum.dedım ya hem hayallerden vazgeçötım artık yoksa emın ol paylaşırım Alıntı
Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 taş yürek benim anlatmama gerek yok dimi amerikalıların kafa tasının içinde ne var... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 taş yürek benim anlatmama gerek yok dimi amerikalıların kafa tasının içinde ne var... uyumadan önce bunumu düşünüyorsun tuz taşi kafa isminde pek güzel olmuş Alıntı
Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 sen koyçaksında ğüzel olmiçak varmı böyle bişe ....hasan dayı .. kayboldun proğram almıyosunn artık yokmuuuuuuu Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 simustaaaaa program almadan olurmüüüü ayip edisüüünn dün gece uyumdan önce yarınki maçı düşündüm çizecem sahaları Alıntı
Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 MAÇ YARUNDUDA AKŞAM 9 . 10 ABİ O SAATTE CİMBOMUN MAÇI VAR ....HERKEZ BİİZİİİİİMM MAÇA .. ÇÜNKÜ HÜSEYİN ABİ VAR YAAAAAA Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 MAÇ YARUNDUDA AKŞAM 9 . 10 ABİ O SAATTE CİMBOMUN MAÇI VAR ....HERKEZ BİİZİİİİİMM MAÇA .. ÇÜNKÜ HÜSEYİN ABİ VAR YAAAAAA ulen o hüseyin abi dediğin hoca olmasın döverim o adamı valla ayakları bişeden çakmıyor sade ağzı konuşuyor Alıntı
Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 yoooooooooooook abi o hüseyin bizim lokantacı ........ onla sarıyo oynamak zaten top ğibi sahada iki tane topla oynuyaçaksın işte Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 taş yürekli kaynattın konuyu kendı hayallerınden bahsetmedın bıle yemezler Alıntı
Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 konuyu o kaynatmıyo ben kaynatıyom .onun ğeçe düşündüklerini fazla merak etme zaten .. yarın işe kim gitçek diye düşünüyodur. o tatlı uykudan kim kalkaçak Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 konuyu o kaynatmıyo ben kaynatıyom .onun ğeçe düşündüklerini fazla merak etme zaten .. yarın işe kim gitçek diye düşünüyodur. o tatlı uykudan kim kalkaçak onları düşünsem uykum kaçar tuz taşı güzel şeyler düşünüyorum mesela ilk aşkımı nasıl boğarım nasıl hüngür hüngür ağlatırım senaryolar yazıyorum birgün karşısına çıkacağım mutlaka onu yaptıklarına bin pişman edeceğim boğmak dövmek işin şakası ciğerini sökecem onun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 onları düşünsem uykum kaçar tuz taşı güzel şeyler düşünüyorum mesela ilk aşkımı nasıl boğarım nasıl hüngür hüngür ağlatırım senaryolar yazıyorum birgün karşısına çıkacağım mutlaka onu yaptıklarına bin pişman edeceğim boğmak dövmek işin şakası ciğerini sökecem onun bişey yapmana gerek yok.İlahi adalet herzaman yerini buluyor Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 evet sedelina canım sana katılıyorum.bende o günü sabırla bekliyorum birgün gelecek ve beni üzen herkez ahımı alanlar pişman olucak.çünkü iyi niyetimden hiç şaşmadım şaşmamda Allah bilsin bu yeter bana..o gün geldiğinde gülmeyecem ama yüreğimdeki bu haksızlığa uğramış olmanın acısı biraz olsun hafifleyecek o gün diye umud ediyorum ve hayal kuruyorum. Alıntı
Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 abi sen teztere filmini izledin ğaliba,hadi ordan seni biliyom sen karınçayı bile inçitmessin bak zaten ilahi ğüç yerini buluyormuş kafayı takmada o zaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.