Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 biraz köşeli jeton isteyen başlık olmuş Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Zaten köşeli olanlar da 30 kere bakmış yorum yapmamış Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 onlar' derken ben de neler diye çok merak etmiştim. ama güzel sürpriz oldu. teşekürler.. Alıntı
Φ aNaRSii Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 onları bir arada hiç görmemiştim.. Alıntı
Φ ::..HıM..:: Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Ben görmüştüm onu.Ama onları görmemiştim Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Ben görmüştüm onu.Ama onları görmemiştim Onlarsızda olmaz ki canım....... Onları gerçekten hiç böyle görmemiştim..Her zaman tek tek görürdüm. Şimdi ailecek gelmişler. Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 ben diğer onları görmüştüm ama bunlardan hiç haberim yoktu. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.