Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Alman faşizmi: Almanya'da aşırı sağcı örgütlerinin kurulmasında bakın kimler yer almış?


Efendi Türkler

Önerilen İletiler

Almanya'da 8 Türk'ün katilleri ajan çıktı!

Almanya'da 2000 yılından beri 8 Türk'ü öldüren aşırı sağcı katillerin karavanında sadece gizli servis ajanlarına verilen Federal Anayasayı Koruma Dairesi'nden alınmış pasaportlar bulundu.

 

Dönerci cinayetleriyle ilgili müthiş iddia!

 

Almanya'da aşırı sağcı örgütlerinin kurulmasında bakın kimler yer almış?

 

Almanya'da aşırı sağcı örgütlerinin kurulmasında, anayasa koruma dairelerince görevlendirilen kişilerin rol aldığını ortaya çıkardı.

 

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild, kendi yaptığı araştırmalar sonucunda, anayasayı koruma dairelerinin muhbir olarak görevlendirdiği aşırı sağcıların, Nazi terör gruplarının kurulmasını sağladığını ve 2000 yılından beri Türklere yönelik işlenen cinayetlerin altısında Hessen Eyaleti Anayasayı Koruma Dairesinin bir muhbirinin olay yerlerinin yakınında bulunduğunu iddia etti.

 

Gazetede yayımlanan haberde, Nazi teröristlerin 6 Nisan 2006 tarihinde 21 yaşındaki Halit Yozgat'ı Kassel kentinde öldürdüğünde, Yozgat'ın internet kafede bulunan 7 kişiden biri olduğu ve bu kişilerden 5'inin hemen ifade verdiği kaydedildi. Hessen Eyaleti Anayasayı Koruma Dairesinin muhbir olarak görevlendirdiği kişinin ise internet kafede bulunmasına rağmen, cinayetten ancak 10 gün sonra polise ifade verdiği ve cinayetten haberi olmadığını söylediği belirtildi.

 

Bild'e göre, bu kişi işlenen dokuz cinayetten altısında olay yerinin yakınlarında bulundu. Bu kişinin muhbir olarak çalıştığının ortaya çıkmasından sonra cinayetlerin de sona erdiğine işaret edilen haberde, muhbirin evinde silah bulunmasına rağmen polise verdiği ifadeden sonra serbest bırakıldığı kaydedildi.

 

"Frankfurter Allgemeine Zeitung" gazetesinin araştırmasına göre de muhbirin görevine son verildi. Hessen Eyaleti Anayasayı Koruma Dairesi ise bu konuda açıklama yapmaktan kaçındı.

 

AŞIRI SAĞCI ÖRGÜT KURDULAR

 

Bild gazetesinin haberinde ayrıca, faaliyetleri hakkında kitaplar yayımlayan Thüringen Eyaleti Anayasayı Koruma Dairesinin eski başkanı Helmut Roewer'in de, 1995 yılında aşırı sağcı Almanya'nın Milliyetçi Demokratik Partisinin (NPD) eski Thüringen eyalet teşkilatı başkanı Thomas Dienel'i muhbir olarak çalıştırmaya başladıklarını ve Dienel'in 1997 yılına kadar bu görevi için yaklaşık 40 bin mark (yaklaşık 20 bin avro) aldığını anlattığı belirtildi.

 

NPD'nin eski başkan yardımcısı Tino Brandt'ın da 1994 yılında muhbir olarak çalışmaya başladığı ve 2001 yılına kadar yaklaşık 200 bin mark (yaklaşık 100 bin avro) aldığı, bu parayla da izlemesi gereken "Thüringer Heimatschutz" adlı aşırı sağcı terör grubunu kurduğu belirtildi. Bu gruba da Türkleri öldürdükleri tahmin edilen ve intihar eden Uwe Böhnhardt ile Uwe Mundlos'un ve polise teslim olan Beate Zschaepe'nin üye olduğu kaydedildi.

 

Roewer'in verdiği bilgilere göre, muhbirlere sadece Thüringen eyaletinde 1994-2000 yılları arasında yaklaşık 1,5 milyon avro ödendi.

 

CİNAYETLERE TEPKİLER SÜRÜYOR

 

Berlin Eyaleti İçişleri Bakanı Ehrhart Körting, NPD'nin yasaklanması için yeniden bir girişimde bulunulması gerektiğini savunarak, NPD'nin yasaklanmasının Alman halkına yönelik önemli bir sinyal olacağını belirtti.

 

Körting, "B.Z" gazetesine verdiği demeçte, NPD'nin yabancı düşmanı propagandaları için bir de devletten parti destek parası aldığına işaret ederek, en fazla buna öfkelendiğini, NPD'nin yasaklanması durumunda bu duruma da bir son verilmiş olacağını söyledi.

 

Almanya İçişleri Bakanı Hans-Peter Friedrich ise NPD'nin yasaklanmasına sıcak bakmadığını belirterek, NPD'nin yasaklanması durumunda parti içi teşkilatlanmayı izleyememe tehlikesinin bulunduğunu savundu.

 

Almanya Türk Toplumu (TGD) Genel Başkanı Kenan Kolat da "Frankfurter Rundschau" gazetesinde yayımlanan röportajında, Türklere yönelik cinayetlerden dolayı Alman hükümetinden resmi bir özür beklediğini belirterek, Başbakan Angela Merkel'in de üzüntüsünü yeteri kadar ifade edemediğini savundu.

 

Kolat, Alman halkından da bu cinayetlerden dolayı daha fazla duyarlılık göstermesini ve ırkçılığa karşı tepkisini açık bir şekilde dile getirmesini istedi.

 

Öte yandan, bugün Berlin'in Charlottenburg semtindeki bir park yerinde patlamaya hazır bir yanıcı madde ve çok sayıda aşırı sağcı el ilanı bulundu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu baslik üzerine yazimi daha sonraya birakiyorum ama bir iki kelime etmeden duramiyacagim.

 

Yurt disindaki vatandasinin paralarini ic edenlere siyasi destek ve logistik imkan saglayanlar,Islam ülkelerini müsriklerle isbirligi yaparak parcalatan ve emperyalizmin dislerine atan taseronlar ne yazik ki bu isbirliginden vakit bularak yurt disinda yasayanlarin can ve mal güvenligi icin tek bir adim atmamislardir.

 

Isvicrede Ermeni soykirimi yok dedigi icin gözaltina alinan Dogu Perincek icin bu iktidar kilini bile kipirdatmadi ve üstelik Ermeni soykirimi olmustur diyenlerle isbirligi yapti.

Almanya Hamburg'ta nazilerin öldürdügü Türk genci icin bütün Hamburg ve Almanya ayaga kalkarken,o dönemin basbakani olan Özal "olaylari büyütmeyin"diye yurt disindaki Türkleri elestiriyordu.

 

Almanya'da nazilerin öldürdügü Türkler ne ilktir ve ne de son olacaktir.Üc tane misyoner icin Türkiye'yi biribirine katanlar,yurt disinda öldürülen Türklerin hicbirisinin kavgasini yapmadilar.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu baslik üzerine yazimi daha sonraya birakiyorum ama bir iki kelime etmeden duramiyacagim.

 

Yurt disindaki vatandasinin paralarini ic edenlere siyasi destek ve logistik imkan saglayanlar,Islam ülkelerini müsriklerle isbirligi yaparak parcalatan ve emperyalizmin dislerine atan taseronlar ne yazik ki bu isbirliginden vakit bularak yurt disinda yasayanlarin can ve mal güvenligi icin tek bir adim atmamislardir.

 

Isvicrede Ermeni soykirimi yok dedigi icin gözaltina alinan Dogu Perincek icin bu iktidar kilini bile kipirdatmadi ve üstelik Ermeni soykirimi olmustur diyenlerle isbirligi yapti.

 

Bunlar taseronliktan da uzak bunlar özel yetistirimis nesilleri dahi bilinmiyen onun sadece üstünü sunni müslümanlik ile kapatim cehalet dolu halki bir güzel debelenme kivaminda kullanilmasini aracilik eden emperyallerin ajan marabalari dir...

 

Bunlardan ne bekliyeceksin Türklük adina gördük mü Türk adinin yanina bir gün bir seref eklediklerini bir onur kattiklarini.

 

Somaliye giden Basbakan diye övünenlere sunu sormak lazim..

 

Avrupa´ya senin calisan elemanina muhtac senin pazarina muhtac hergün yüzlerce isadamin ucak kaldirdigi Türkiye hatti olmazsa olmaz arasinda vize neden kalkmaz..

 

Varsa restin kullan onur budur...

 

Avrupa fasizmin belini kiracak Türklere karsi uygulanan katliamlari durduracak tek cikis budur..

 

Bunu bugün yapamayanlar yarin hic yapamayacaktir.

 

AKP ile devam edecek Türkiyenin!!! Avrupali Türklerin yarinini bile düsünmek istemiyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Almanya ötedenberi,nazi birimlerini ve yabanci radikal gücleri siyasi ve ulusal cikarlari icin korumustur.

Alman Derin Devleti'nin bu baglamda her siyasi olusumu destekleme gibi bir calismasi vardir.

 

Bundes Kriminaamt-Alman Emniyet Teskilati,Bundes Nachrichtendienst-Alman Haberalma Teskilati-Bundes Verfassungsschutz-Alman Anayasayi Koruma Teskilati

nin Türkiye'de ve dünyanin diger ülkelerinde cok sayida gizli faaliyetleri mevcuttur.

 

Necip Hablemitogluz cinayetinin Almanya baglantisi vardir.Yukarida adini verdigim bu resmi kurumlar sadece PKK ile degil Türkiye'de eylemler yapan tüm radikal güclerle temas halindedirler.Alman Devleti bu gücleri sadece logistik olarak degil finansiyel olarakta desteklemis ve desteklemektedir.

 

Bu arada Almanya adina calisan Türk kökenli bircok ajan ve muhbir vardir.

 

Sadece PKK ile degil,Lazlarla da ilgilenir Alman ajanlari.

 

Almanya'da yillardir bazi nedeni bilinmeyen! olaylarda ölen Türklerin sayisi hayli kabariktir.Türkler'in oturduklari ev mi yandi;polis hemen nedeni bilinmiyor,siyasi neden disinda bazi nedenlerle yanginin ciktigi bilgisini vererek önce yanarak ölen ailenin yakinlarini,Türkiye kamuoyunu,kendi kamuoylarini ve nihayet tüm dünya kamuoylarini yaniltmaktadirlar.Ve gercekten bircok cinayet ve yangin bu sekilde gözlerden kacirilmis ve adi birer olay veya cinayet olarak dosyalara gecirilmistir.

 

Bu en son skandal da bir tesadüf sonucu ortaya cikarildi.Aslinda eger öldürülen bu Türkler'in ve bir de Yunanli'nin adi gecen cinayetlerin aydinlanmasina neden olan tesadüf,birkac yil önce öldürülen bir Alman polisinin silahinin yanan bir evin önünde bulunan bir karavanin icinde bulunmasidir.Bu silahin ortaya cikarilmasi ile diger cinayetlerde iplik sökügü gibi ortaya cikti.

 

Bugün Almanya'da siyasi kulislerde,medyada yasanan deprem tamamen bir tiyatrodur.Genelde siradan Almanlar, bu vahsete gercekten insanca bir yaklasim sergilemektedirler.Alman siyaseti,gizli servisi,emniyet teskilati cok büyük bir itham altindadir.On kisiyi gözlerini bile kirpmadan öldürenler,hem Alman Emniyeti,hem Alman Anayasayi Koruma Teskilati hem de Alman Gizli Servisi cok büyük bir töhmet altindadir ve tüm dünyanin gözleri Almanya'ya cevrilmistir.12 yildir kimlerin bu vahsi cinayetleri isledigini bile bile susmak gercekten bir devlet icin yüz karasidir bu kara kolay kolay temizlenemeyecegi icin Alman siyaseti ve medyasi saskinlik icersinde ve durumu ancak tiyatro oynayarak kurtarma cabasindadirlar.

 

Almanya'nin ve dünyanin sayili siyasi dergilerinden biri olan Der Spiegel Agustos 2011 sayisinda bu cinayetlerle ilgili yazisinda cinayetlerin Türk Milliyetcileri tarafindan islenmis olacagi iddiasinin hergecen gün daha cok güclendigini anlatmakta ve failler icin Türkiye'yi adres olarak vermekte israr etmistir.Biz Türkiye'de ki yandas medyadan biliyoruz ki medya yönlendirme konusunda cok becerilidir.Der Spiegel'de bu yönlendirme görevini yerine getiren Alman medyasindan biridir.

 

Birkac yil önce Almanya'da bir yangin felaketi yasandi ve hatirladigim kadariyla 6 veya 7 Türk insani bu yanginda hayatini kaybetti.Aileden kurtulan cocuklardan birisi,Evin bodrumuna yabanci kisilerin birseyler attigini gördügünü söyledi.Gerek savcilik ve gerekse polis cocugun bu ifadesini carpitarak cocuk fantazisi olarak yorumladi ve olayi basit bir elektrik kontagindan cikmis diye raporlarina eklediler.Halbuki yakilan Türkler ne ilk olacakti ne de son.Basbakan bu olay icin Almanya'ya gelmis fakat ne yazik ki bu faciadan kendine siyasi cikar saglama yoluna gitmistir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Almanya ötedenberi,nazi birimlerini ve yabanci radikal gücleri siyasi ve ulusal cikarlari icin korumustur.

Alman Derin Devleti'nin bu baglamda her siyasi olusumu destekleme gibi bir calismasi vardir.

 

Bundes Kriminaamt-Alman Emniyet Teskilati,Bundes Nachrichtendienst-Alman Haberalma Teskilati-Bundes Verfassungsschutz-Alman Anayasayi Koruma Teskilati

nin Türkiye'de ve dünyanin diger ülkelerinde cok sayida gizli faaliyetleri mevcuttur.

 

Necip Hablemitogluz cinayetinin Almanya baglantisi vardir.Yukarida adini verdigim bu resmi kurumlar sadece PKK ile degil Türkiye'de eylemler yapan tüm radikal güclerle temas halindedirler.Alman Devleti bu gücleri sadece logistik olarak degil finansiyel olarakta desteklemis ve desteklemektedir.

 

Bu arada Almanya adina calisan Türk kökenli bircok ajan ve muhbir vardir.

 

Sadece PKK ile degil,Lazlarla da ilgilenir Alman ajanlari.

 

Almanya'da yillardir bazi nedeni bilinmeyen! olaylarda ölen Türklerin sayisi hayli kabariktir.Türkler'in oturduklari ev mi yandi;polis hemen nedeni bilinmiyor,siyasi neden disinda bazi nedenlerle yanginin ciktigi bilgisini vererek önce yanarak ölen ailenin yakinlarini,Türkiye kamuoyunu,kendi kamuoylarini ve nihayet tüm dünya kamuoylarini yaniltmaktadirlar.Ve gercekten bircok cinayet ve yangin bu sekilde gözlerden kacirilmis ve adi birer olay veya cinayet olarak dosyalara gecirilmistir.

 

Bu en son skandal da bir tesadüf sonucu ortaya cikarildi.Aslinda eger öldürülen bu Türkler'in ve bir de Yunanli'nin adi gecen cinayetlerin aydinlanmasina neden olan tesadüf,birkac yil önce öldürülen bir Alman polisinin silahinin yanan bir evin önünde bulunan bir karavanin icinde bulunmasidir.Bu silahin ortaya cikarilmasi ile diger cinayetlerde iplik sökügü gibi ortaya cikti.

 

 

 

Almanya cinayetlere göz yumdu

Alman polisi katilleri biliyordu

Alman polisi altı yıldır dönerci katillerini biliyordu

Almanya’da 2000 yılından beri 9’u Türk 11 kişiyi öldüren Neo Nazi terör hücresinin Alman istihbaratı tarafından ‘kollandığı’ iddialarına bir yenisi daha eklendi. Hücre üyelerinin istihbarat servisi için muhbirlik yaptığı buna karşılıkı cinayetlerine göz yumulduğu suçlamasının ardından, hücre evinin enkazında bulunduğu öne sürülen DVD’nin örneklerinin altı yıl önce aralarında Türkiye’nin Münih Konsolosluğu’nun da bulunduğu birçok yere postalandığı öne sürüldü. Alman Sueddeutsche Zeitung’un haberine göre, bu DVD’ler paketlenmiş halde Nürnberg kentindeki medya kuruluşlarına da gönderildi. Bu DVD’ler polise iletilmesine rağmen güvenlik güçleri zanlıları yakalamak için herhangi bir girişimde bulunmadı. Üstelik terör hücresini oluşturan Nasyonal Sosyalist Yeraltı adlı grubun tespit edilen 180 üyesinden ikisinin bu videolarda göründüğü de belirtildi. Der Spiegel dergisi ise intihar eden Uwe Böhnhardt ve Uwe Mundlos ile polise teslim olan Beate Zschaepe ile ilgili araştırmalarda ortaya çıkan cinayetlere en az 20 kişinin yardım ettiğini yazdı. Öte yandan Neonazi terörüyle ortaya çıkan skandalın ardından Alman iç istihbarat teşkilatında köklü değişikliklere gidilmesi tartışılıyor. Alman İçişleri Bakanı Hans-Peter Friedrich ile Adalet Bakanı Sabine Leutheusser-Schnarrenberger’in başkanlığında düzenlenen güvenlik zirvesinde ilk adım olarak Neonaziler hakkında istihbaratın toplanacağı merkezi bir birimin kurulması kararlaştırıldı.

Almanya cinayetlere göz yumdu

Merkel: Ülkemiz için ayıp.....

(Timsahin gözyasi)

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Neonazi terör örgütü ve muhtemel istihbarat bağlantılarıyla ilgili olarak, “Sadece aileleri değil, bizler, hepimiz faillerin kim olduğunu, olayların birbiriyle bağlantısını bilen suç ortaklarının olup olmadığını öğrenmek istiyoruz. Bu nedenden ötürü bu olayları aydınlığa kavuşturana kadar huzura ermeyeceğiz. Bu suçlar, ülkemiz için bir ayıptır” dedi.

 

--------------------------

 

Almanya'da yillardir bazi nedeni bilinmeyen! olaylarda ölen Türklerin sayisi hayli kabariktir.Türkler'in oturduklari ev mi yandi;polis hemen nedeni bilinmiyor,siyasi neden disinda bazi nedenlerle yanginin ciktigi bilgisini vererek önce yanarak ölen ailenin yakinlarini,Türkiye kamuoyunu,kendi kamuoylarini ve nihayet tüm dünya kamuoylarini yaniltmaktadirlar.Ve gercekten bircok cinayet ve yangin bu sekilde gözlerden kacirilmis ve adi birer olay veya cinayet olarak dosyalara gecirilmistir.

Son yillarda 150 den fazla insanin irkcilar tarafindan öldürülmesi ve olaylarin organize sekilde yapildigi bilinmesine ragmen..

Bu katil faşistleri izlemeyi neden gerek duymadilar..

 

Cünkü ülke güvenligini tehdit etmedigi sürece Karslruhe’deki Federal Savcılıgin soruşturma yetkisi yok.

 

Hele hele Alman halki!!!

Ülke faşizmin izleriyle yasam buluyorsa kanlari onunla bitleniyorsa ..

 

Bu halkin mutlulugu engelenebilir mi?

 

Asil sorgulanmasi gereken.

 

Nazizimin izleri her bir bireyin üzerinde mevcutmudur asil arastirilmasi gereken odur...

 

Alman polisi katilleri biliyordu, bizler biliyorduk, Icerde disarda Hükümetler biliyordu? Halki biliyordu...

 

Bu ülke icin faşizm tehlike olusturmuyorsa..

 

Bir yüzyil daha faşizm bu ülkede hasir alti edilecektir hele hele Euro krizine girmis bu cografya.

 

Ona acil ihtiyaci vardir...

 

Onlar icin Türklerin katledilmesi günü geldiginde toplu olarak katledilip sürüklenmesi dahi adi cinayet veya ekonomik felaket olarak adlandiralacaktir..

 

Türkler Alman fasizimin önünde bir tehlikedir,,Türklerin cogalmasi Almanya icin bir tehlikedir cogalmasini istemezler öz benliklerini kaybetmekten korktuklari icin Türkler almanlaşsada zaten almanlaşmişlar bu soguk gri medeniyetsiz ülkede...

 

Her daim Türkleri safdisi etmeye calismalarina devam edeceklerdir.

 

Cünkü

 

Faşizmden vazgecemezler..

 

Kanlarina dokunur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ARD'nin açıkladığı yeni bilgiye göre olaylara sadece Anayasayı Koruma Dairesi'nin değil, Askeri Güvenlik Servisi'nin (Der Militarische Abschirmdienst- MAD) de adı karıştı. Jena kentinde kullanılan bombanın Alman ordusunun mühimmat deposundan temin edildiği iddia ediliyor.Nurdan Aydınalın.DHA

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Almanya Federal Meclisi : 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu..

 

 

UTANÇ DUYUYORUZ..

 

 

 

"....Almanya Federal Meclisi, Neo-Nazilerin öldürdüğü 8'i Türk 9 kişinin ailelerinden özür diledi. Başbakan Merkel ve tüm hükümet üyeleri ölenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

25330_1.jpg

 

Almanya Federal Meclisi, bütçe tartışmaları öncesinde, 2000 yılından beri aşırı sağcılar tarafından öldürülen Türklerin ailelerinden, cinayetlerin önlenememiş olmasından dolayı özür diledi ve cinayetleri kınadı. Federal Meclis Başkanı Norbert Lammert, tüm hükümet temsilcilerini ve milletvekillerini, kurbanları anmak amacıyla ayağa kaldırarak bir konuşma yaptı ve 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

‘UTANÇ DUYUYORUZ’

 

Lammert, aşırı sağcıların işlediği cinayetlerden dolayı meclis olarak utanç duyduklarını belirterek, güvenlik makamlarının cinayetleri zamanında önleyemediği için kurbanların ailelerinden özür diledi. Akşam gazetesinin haberine göre, İçişleri Bakanı Hans-Peter Friedrich de şimdi yaklaşık 300 polisin ve anayasayı koruma dairelerinin cinayetleri aydınlatmak için çalıştığını söyledi.

 

Radikal dinciler için hazırlandığı gibi şimdi aşırı sağcılar için de bir ortak bilgi bankasının hazırlanacağını belirten Friedrich ayrıca, zor olsa bile aşırı sağcı Almanya'nın Milliyetçi Demokratik Partisinin (NPD) yasaklanması gerektiğini, yasağın bazı şeyleri zorlaştırsa bile en azından devlet paralarının bu partiye akmasını önleyeceğini sözlerine ekledi.

 

Sosyal Demokrat Parti (SPD) Federal Meclis Grubu Başkanı Frank-Walter Steinmeier, eski ırkçı ruhun yeniden ortaya çıkarak insanları vahşi bir şekilde öldürmesinden utanç duyduğunu belirtti...."

 

 

slm.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Alman hükümetinin gösterdigi hassasiyeti evet taktire sayandir ama bu demek degilddirk i Almanya'da artik nazi terörü olmayacaktir.Yine olacaktir.Eger ,demokrasi denilen fakat ucunun kacirildigi bir rejim eger kontrolden cikarsa bunun önüne saygi duruslari ile gecilemez.

 

Almanya'da nazilerin bu seklide ellerini kollarini sallayarak cirit atmalarinin sorumlusu Alman hükümetleridir.Özellikle sagci iktidarlar bu nazi terörünü hep görmezden gelmis,bunlari bireysel vakalar olarak tanimlamis ama ayni hassasiyeti solcular icin göstermeyip solu devamli öcü olarak topluma yansitmislardir.Aynen ülkemizde oldugu gibi.

 

Ben Almanya'nin bugün bu cinayetler nedeniyle göstermis oldugu bu hassasiyeti samimi bulmuyorum.Bu sucüstü yakalanmis olmanin reaksiyonundan baska birsey degildir.Tüm dünyanin gözünün Almanya'da oldugu bu sirada herhalde Alman hükümeti kasap havasi oyanacak degildi.Ama yine de iyi bir baslangic olur ümit ediyoruz.

 

Türkiye'de islenen marjinal cinayetleri devamli konu yapan Alman medyasinin nazi teröründe cok büyük vebali vardir.Bizde ki bazi medya organlarinin da PKK teröründe veballerinin olmasi gibi.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Alman gizli servisleri,Almanya da bulunan yabancilarin kurmus olduklari derneklerin etnik alanda calisma yapanlarini maddi olarak desteklerler.Alman devletide bu destege kaynak saglar koruyup rahatca calismalarini kolaylastirirken ayni sekillde yabanci düsmanligi yapan parti ve örgütlerinde islerini kolaylastiracak faaliyetlerde bulunurlar. Almanya disinda da siyasi amacli olarak Türkiye gibi ülkelerde karisiklik cikarmak ve ülkeyi bölme faaliyetlerine destek olucu girisimlerde bulunurlar.

 

Örnegin Alman Anayasayi Koruma Teskilati,1977-1980 yillari arasinda Apocular Merkezi adi altinda ta o yillarda kurulmus ve faaliyete gecmis olan PKK'ya 450 bin Mark maddi olanak saglamistir.Bunlar sirasiyla:

 

Köln Apocular Merkezi- 55 bin Mark 1977-78

Dortmund Apocular Merkezi-30 bin Mark-1977-78

Köln Apocular Merkezi-85 bin Mark-1980

Dortmund Apocular Merkezi-80 bin Mark-1980

Duisburg Apocular Merkezi-65 bin Mark-1980

Berlin Apocular Merkezi-65 bin Mark-1980

Stuttgart Apocular Merkezi-60 bin Mark-1980

 

1980 Darbesinden sonra yani 1980-1983 yillari arasinda PKK'nin Almanya'da nasil artis gösterdigi ödemelere bakarak anlasilmaktadir.

 

Alman Derin Devleti,Almanya'nin cikarlarini her yönlü korumaktadir.Bizde ise birileri Türkiye'nin cikarlarinin korunmasina siddetle karsi cikar bunu da insan haklari kilifina sokarlar. Dogu ve Bati Almanya birlesmis Türkiye ise bölünmenin esigine getirilmis,ülkenin birlik ve bütünlügü icin calismis olan vatansever insanlar bugün diktatör diye adlandirilmaktadir.Iste Almanya ile Türkiye'nin portresi budur.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.