Φ asisedef06 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Ünlülerin en çok tercih ettiği stildir. Kot taytlara göre daha rahat ve sağlıklıdır. Vücudu sararak vücudun şeklini alır. Fazla kilonuz varsa hemen kendini belli eder. Derinin her türlüsü makbuldür. Yine birbirinden güzel modeller ve kombinasyonlar Sizde kameralara poz vermek istemez misiniz. Gülümseyin ... Siyah çanta, beyaz tunik, koyu gri ceket ve deri tayt, topuklu ayakkabıları unutmuyoruz tabi ki. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Deri giymek bana vahşice geliyor. Ayrıca rahat değil. Evet deri kağıt kadar inceltilebiliyor ama çok kırış kırış duruyor bu sefer de... Ne kadar iyi işlenirse işlensin, deri kokusu vardır bir de. Deri giyimi savunanlar kaliteli deri giysilerin sakıncalarının giderildiğini söylerler. Bu mümkün değil. Deriye parlaklık vermek için geçirgenliğini azaltmaya mecbursunuz ve bu da kaçınılmaz sonucu getirir, deri giysi terletir... Vinylexin gözünü seveyim... Soğuk bir sonbahar gününde içi astarlı parlak vinylex bir mont gibisi yoktur... Alıntı
Φ asisedef06 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Deri elbiseler giymek insana gerçekten farklı bir cazibe katıyor bu konuda size katılıyorum. Bu arada tespitlerinizi çok beğendim. Şurada daha farklı modeller var, -http://www.modakoleksiyonu.com/koleksiyon/tayt-modelleri/- Bu modelleri görünce sizin yorumunuza daha çok hak vermeye başladım. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Motosikletli modele diyecek yok. Montu vinylex mi gerçek mi bilmem ama bacaklarındakine tayt yerine çorap demek daha doğru olacak... Onunla o motora binip gideceğini hiç sanmıyorum! Donar insan ya! Taytın amacı zaten cazibe. Fakat ülkemizde tayta "içlik" demiyorlar mı... Alem... İç pantolonu yani... Alıntı
Φ buyuce Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 keşke bana da yakıssa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Bugün 15 yıl önce ki deri taytımı kaldırdığım yerden çıkarttım.Kızım giyer diye çıkartmıştım ama bana da gayette oldu.Bazen sevdiğim eşyalarımı saklama huyum işime yarıyor... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Benim pek hoşuma gitmiyor bu deri taytlar, ama yakışanada yakışıyor, biraz cesaret gerektiriyor sanırım Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 lütfen ama lütfen deri tayt yada pantalonları uzun bacaklı ve ince bayanlar giysin... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 İnce ve uzun bacaklarınız varsa deri tayt çok yakışır.. Alıntı
Φ safakkk Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 çok güzel tayt modelleri var. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.