Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sayın politika Van ve Vicdan başlığında şunu söylemiş:

Günlerdir sehitlerimiz unutuldu,dün sokaklarda yürüyen binler yok artik.Sanki sehit vermedik.Simdi hertaraf VAN'la yatip kalkiyor.Ne de olsa milli felakettir Van depremi ama sehitler garibanlarin cocuklariydi ve bu topraklar icin sehit olmuslardi yani degermiydi sehit olmaya gibi bir hava cikti ortaya depremden sonra.

Bu deprem olayından sonra aynı şeyi bende düşünmüştüm ve dedim ki sanki özellikle yapıldı. Sonra 1999 yılında olan büyük marmara depremi aklıma geldi. O zamanda oldukça fazla yazıldı ,çizildi. O depremde olan büyük maddi kayıplar düşünldüğünde Türkiye'nin bir 20-25 senesini kaybettiğini söylemek mümkün.

Bugün yazınızı okuduktan sonra tesadüfen bir video seyrettim ve arkasından bununla ilgili bir yazı okudum.

http://tr.wikipedia.org/wiki/HAARP

burada paylaşmak istedim.

http://www.izlemex.t...mi-yasak-video/

Gönderi tarihi:

Tektonik saldırı mevzusu henüz bir projedir bildiğim kadarıyla ve üzerinde de tartışılmaya devam etmektedir. Onun dışında bu videonun Uyduruk kaydırık bir haber oldugunu dusunuyorum... Sacma sapan bir haritanın üzerine yapılmış sacma sapan konusmalar...

Ayrıca videonun altına dogru iner de yorumlara bakarsanız, yorumların bu videoda bahsedilenlerden daha mantıklı oldugunu görürsünüz.

Balıkesir-Havran-Balya duble yol çalışmalarında dinamit patlama uyarısının gösterildiği harita oldugunu da soyluyorlar bu haritanın...

Gönderi tarihi:

Bu projenin geçerlilğinin bir biçimde denenmesi gereklidir. Bu video doğru ya da değildir. Olabiir de olmayabilirde

Bu videonun inandırıcılığı yok ise söylenen

"Balıkesir-Havran-Balya duble yol çalışmalarında dinamit patlama uyarısının gösterildiği harita oldugunu da soyluyorlar bu haritanın... " cümlesininde

Bir inandırıcılığının olup olmaması tartışma konusudur.

En azından böyle bir projenin olması olabileceğii de insanın aklına getiriyor.

Orada sadece bilinmeyen birileri tarafndan yapılmış olabileceğine ilişkin konuşmaların bir inandırıcılığı yok. Yapan güç ortada.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.