Φ adambey Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 10 adet kutumuz var ..içlerinde 10 ar tane bilye var.. bilyelerin her biri bir gram..yanlız hangisi olduğunu bilmediğimiz bir kutunun içindeki bilyeler ikişer gram ...hangi kutudaki bilyeler ikişer gramdır...tek tartım hakkınız var kelime oyunu yok eğer sorulmuşsa bana kızmayın ..ki muhtemelen sorulmuştur... sorulmamışsa cevapları bekliyorum saygılar adambey Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 10 adet kutumuz var ..içlerinde 10 ar tane bilye var.. bilyelerin her biri bir gram..yanlız hangisi olduğunu bilmediğimiz bir kutunun içindeki bilyeler ikişer gram ...hangi kutudaki bilyeler ikişer gramdır...tek tartım hakkınız var kelime oyunu yok eğer sorulmuşsa bana kızmayın ..ki muhtemelen sorulmuştur... sorulmamışsa cevapları bekliyorum saygılar adambey 1. den 1 ikinciden 2 tane .... onuncudan on tane alırız. kaç gram fazlaysa o kutudadır NOT soruldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.