Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gloria, konuyu bardaklarımın çizilme sorunundan dolayı açmıştım. Aynı sizin bahsettiğiniz gibi benim de bardaklarım birkaç yıkamadan sonra çizik içinde kalıyor ve renkleri soluyor.. Çözüm yöntemi olarak yeni teknolojili bir bulaşık makinesi almaya karar verdim. Forumdaki arkadaşların da tavsiyeleri ve kıyaslamaları ile birkaç tane bulaşık makinesi incelemesi yaptım. İçlerinden bir tanesi özellikle uv sterilizasyonu olduğu için daha bir hoşuma gitti. Bütçemi de ayarlayıp yakın bir zamanda bulaşık makinemi satın almayı planlıyorum.

Gönderi tarihi:

arkadaşlar 2 model arasında gerçekten kaldım... ve biran önce almam lazım bulaşık makinesi... yardımlarınız bekliyorum

bosch - sms69t48tr

lg - d1420mf

Gönderi tarihi:

D1420MF hem özellikleri ile hemde motor garanti süresiyle harika bir bulaşık makinesi, 10 yıldan fazla bir süre teknolojisiyle ve dayanıklığıyla senin işini görür bu makinesi.

Kesinlikle, katılıyorum. İşe yarar en iyi bulaşık makinası.

Gönderi tarihi:

Uv sterilizasyonunu duyduktan sonra bulaşık makinesinden çıkardığım bardakları kullanmadan önce sudan geçirir oldum..

Bu şekilde nereye kadar yıkıcaksınız ki böyle, en iyisi yeni makina alın yoksa ay sonunda faturanız biraz fazla gelebilir.

Gönderi tarihi:

Amelia tabiki başka bulaşık makineleride önerilebilir ama Uv sterilizasyon özelliğine önem veriyorsan bu özelliği sana sunacak başka bulaşık makinesi yok, eğer bu özellik benim için önemli değil dersen ona göre başka alternatifler sunabilirim sana.

Gönderi tarihi:

Amelia tabiki başka bulaşık makineleride önerilebilir ama Uv sterilizasyon özelliğine önem veriyorsan bu özelliği sana sunacak başka bulaşık makinesi yok, eğer bu özellik benim için önemli değil dersen ona göre başka alternatifler sunabilirim sana.

yani tabi ki çok iyi bir özellik UV ama benim için çabuk ve temiz yıkaması.. gerçekten çok sıkıldım 2.5 saatte yıkamasından şuan ki makinemin.. yazarken bile sinirleniyorum..

ben kampanyaları takip etmeye çalışıyorum.. olurda gözümden kaçarsa bu makine için lütfen haber verin arkadaşlar..

Gönderi tarihi:

Sen merak etme, D1420 MF'i kapsayan bir kampanya bilgisi elime ulaşırsa buradan paylaşırım seninle.

teşekkür ederim.. yanlız ben bosch'u sanırım alacağım.. yıllardır kullandığımız için...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.