Φ turkmedia Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gloria, konuyu bardaklarımın çizilme sorunundan dolayı açmıştım. Aynı sizin bahsettiğiniz gibi benim de bardaklarım birkaç yıkamadan sonra çizik içinde kalıyor ve renkleri soluyor.. Çözüm yöntemi olarak yeni teknolojili bir bulaşık makinesi almaya karar verdim. Forumdaki arkadaşların da tavsiyeleri ve kıyaslamaları ile birkaç tane bulaşık makinesi incelemesi yaptım. İçlerinden bir tanesi özellikle uv sterilizasyonu olduğu için daha bir hoşuma gitti. Bütçemi de ayarlayıp yakın bir zamanda bulaşık makinemi satın almayı planlıyorum. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Bu bahsettiğimiz D 1420 MF sudaki kireç konusunda bir çözüm sunuyormu arkadaşlar ? Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Sudaki kirece ya calgone ya sirke ya da Orman ve Su İşleri Bakanlığı bir çözüm bulabilir..) Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Sudaki kirece ya calgone ya sirke ya da Orman ve Su İşleri Bakanlığı bir çözüm bulabilir..) güzel bir yaklaşım Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 arkadaşlar 2 model arasında gerçekten kaldım... ve biran önce almam lazım bulaşık makinesi... yardımlarınız bekliyorum bosch - sms69t48tr lg - d1420mf Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Bosch' ta iyi LG' de iyi. Sadece LG garantisi, iç hacmi ve fiyatı açısından daha iyi, bu yüzden LG D1420MF modelini tavsiye ediyorum. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Haticenin dediği gibi ikisi de iyi makineler.. Ama benim için Lg'deki 10 yılık motor garantisi güven verdiği için bir adım daha öteye götürüyor.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 teşekkürler arkadaşlar... tamam lg'nin garanti süresi göz ardı edilmeyecek kadar iyi fakat bosch'ta yıllardır evimizde kullandığımız bir marka... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Sadece garanti süresi ile öne geçmiyor lg, uv sterilizasyon gibi bir çok artısı daha var, ben senin yerinde olsam seçimimi D1420 MF'ten yana kullanırdım. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 %99'a varan hijyen..800C yıkama sıcaklığı...Daha ne olsun?.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Yani arkadaşlara katılıyorum amelia1, şu an LG D1420MF modelini satın almak daha mantıklı. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 D1420MF hem özellikleri ile hemde motor garanti süresiyle harika bir bulaşık makinesi, 10 yıldan fazla bir süre teknolojisiyle ve dayanıklığıyla senin işini görür bu makinesi. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 D1420MF hem özellikleri ile hemde motor garanti süresiyle harika bir bulaşık makinesi, 10 yıldan fazla bir süre teknolojisiyle ve dayanıklığıyla senin işini görür bu makinesi. Kesinlikle, katılıyorum. İşe yarar en iyi bulaşık makinası. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 bana başka önerebileceğiniz bir model yokmu arkadaşlar? Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Uv sterilizasyonunu duyduktan sonra bulaşık makinesinden çıkardığım bardakları kullanmadan önce sudan geçirir oldum.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Uv sterilizasyonunu duyduktan sonra bulaşık makinesinden çıkardığım bardakları kullanmadan önce sudan geçirir oldum.. Bu şekilde nereye kadar yıkıcaksınız ki böyle, en iyisi yeni makina alın yoksa ay sonunda faturanız biraz fazla gelebilir. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Hatice çok haklısınız.. Bütçemi ayarladıktan sonra kampayaları kovalayacağım d1420 mf'i satın almak için.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Şu sıralar yılbaşına özel kampanyalar oluyor D1420MF bulaşık makinasında indirim olursa kaçırmayın derim. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Amelia tabiki başka bulaşık makineleride önerilebilir ama Uv sterilizasyon özelliğine önem veriyorsan bu özelliği sana sunacak başka bulaşık makinesi yok, eğer bu özellik benim için önemli değil dersen ona göre başka alternatifler sunabilirim sana. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Amelia tabiki başka bulaşık makineleride önerilebilir ama Uv sterilizasyon özelliğine önem veriyorsan bu özelliği sana sunacak başka bulaşık makinesi yok, eğer bu özellik benim için önemli değil dersen ona göre başka alternatifler sunabilirim sana. yani tabi ki çok iyi bir özellik UV ama benim için çabuk ve temiz yıkaması.. gerçekten çok sıkıldım 2.5 saatte yıkamasından şuan ki makinemin.. yazarken bile sinirleniyorum.. ben kampanyaları takip etmeye çalışıyorum.. olurda gözümden kaçarsa bu makine için lütfen haber verin arkadaşlar.. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Amelia d1420mf'in kampanyalarını ben de takip ediyorum..Hangimiz yeni bir kampanya görürsek buraya yazalım.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Sen merak etme, D1420 MF'i kapsayan bir kampanya bilgisi elime ulaşırsa buradan paylaşırım seninle. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Sen merak etme, D1420 MF'i kapsayan bir kampanya bilgisi elime ulaşırsa buradan paylaşırım seninle. teşekkür ederim.. yanlız ben bosch'u sanırım alacağım.. yıllardır kullandığımız için... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Tabi insan yine de önce kullandığı, güvendiği markadan vazgeçemiyor. Ama Amelia Lg markası 10 yıl motor garantisi verdiği için bence yeterli bir güven aşılıyor bizlere..Tekrar düşünmenizi tavsiye ederim... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Kendince nedenlerinin olduğunun farkındayım, bosh'ta iyi bir seçim ama D1420 MF gibi bir makina var karşısında, bence karar vermeden önce tekrar düşün, donradan pişman olabilirsin, hatta olursun. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.