Φ amelia1 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Kendince nedenlerinin olduğunun farkındayım, bosh'ta iyi bir seçim ama D1420 MF gibi bir makina var karşısında, bence karar vermeden önce tekrar düşün, donradan pişman olabilirsin, hatta olursun. yani şimdi tamam lg nin uv sterilizasyonu ve 10 yıl motor garantisi var.. ama bunun yanında senelerdir bildiğimiz bosch var... bilemedim ne yapacağımı Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 Amelia 800C yoğun yıkama yapan programını da hesaba katmanızı tavsiye ederim.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 Amelia öyle bir bahsetmişsin ki uv sterilizasyonu ve 10 yıl motor garantisinden, seni duyan her bulaşık makinasında bu özellikler var sanacak, bu iki özellik ayrı ayrı bile olsa bir bulaşık makinasını satın almak için yeterli olur, sense bu iki harika özelliğin bir arada olduğu bir bulaşık makinesi bulmuşsun ve hala düşünüyorsun, eş değer özellikler sunulsa anlarım, öyle bir durum olmadığı halde ama bosh var diyorsunuz, bu emeğe saygısızlık bence Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 Amelia öyle bir bahsetmişsin ki uv sterilizasyonu ve 10 yıl motor garantisinden, seni duyan her bulaşık makinasında bu özellikler var sanacak, bu iki özellik ayrı ayrı bile olsa bir bulaşık makinasını satın almak için yeterli olur, sense bu iki harika özelliğin bir arada olduğu bir bulaşık makinesi bulmuşsun ve hala düşünüyorsun, eş değer özellikler sunulsa anlarım, öyle bir durum olmadığı halde ama bosh var diyorsunuz, bu emeğe saygısızlık bence yok hayır yanlış anlaşıldım sanırım... uv ve 10 yıl motor lg'nin artısı olarak yazdım.. kesinlikle bunlar gözönünde bulundurulması gereken şeyler.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2011 amelia dediğin çok doğru, özellikle de 10 yıl motor garantisinin olması LG' nin en büyük artısı. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 Lg sana 10 yıl bu bulaşık makinesini kullanmayı garanti eden bir firma. Eminim satış sonrası servisi de iyidir... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 yok hayır yanlış anlaşıldım sanırım... uv ve 10 yıl motor lg'nin artısı olarak yazdım.. kesinlikle bunlar gözönünde bulundurulması gereken şeyler.. Bu özellikler sadece gözönünde bulundurulması gereken özellikler değil bence, bun özellikleri karar verilmesine sebep olavak özellikler bence. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 Bu özellikler sadece gözönünde bulundurulması gereken özellikler değil bence, bun özellikleri karar verilmesine sebep olavak özellikler bence. evet bu özellikler iyi ama insan bildiğinden de vazgeçmek istemiyor.... bu arada sizce yılbaşından sonra fiyatları düşer mi? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 Bence yılbaşından sonra yeni teknolojiler çıkınca fiyatlar düşer. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.