Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kendince nedenlerinin olduğunun farkındayım, bosh'ta iyi bir seçim ama D1420 MF gibi bir makina var karşısında, bence karar vermeden önce tekrar düşün, donradan pişman olabilirsin, hatta olursun.

yani şimdi tamam lg nin uv sterilizasyonu ve 10 yıl motor garantisi var.. ama bunun yanında senelerdir bildiğimiz bosch var... bilemedim ne yapacağımı:(

Gönderi tarihi:

Amelia öyle bir bahsetmişsin ki uv sterilizasyonu ve 10 yıl motor garantisinden, seni duyan her bulaşık makinasında bu özellikler var sanacak, bu iki özellik ayrı ayrı bile olsa bir bulaşık makinasını satın almak için yeterli olur, sense bu iki harika özelliğin bir arada olduğu bir bulaşık makinesi bulmuşsun ve hala düşünüyorsun, eş değer özellikler sunulsa anlarım, öyle bir durum olmadığı halde ama bosh var diyorsunuz, bu emeğe saygısızlık bence :)

Gönderi tarihi:

Amelia öyle bir bahsetmişsin ki uv sterilizasyonu ve 10 yıl motor garantisinden, seni duyan her bulaşık makinasında bu özellikler var sanacak, bu iki özellik ayrı ayrı bile olsa bir bulaşık makinasını satın almak için yeterli olur, sense bu iki harika özelliğin bir arada olduğu bir bulaşık makinesi bulmuşsun ve hala düşünüyorsun, eş değer özellikler sunulsa anlarım, öyle bir durum olmadığı halde ama bosh var diyorsunuz, bu emeğe saygısızlık bence smile.png

yok hayır yanlış anlaşıldım sanırım... uv ve 10 yıl motor lg'nin artısı olarak yazdım.. kesinlikle bunlar gözönünde bulundurulması gereken şeyler..

Gönderi tarihi:

yok hayır yanlış anlaşıldım sanırım... uv ve 10 yıl motor lg'nin artısı olarak yazdım.. kesinlikle bunlar gözönünde bulundurulması gereken şeyler..

Bu özellikler sadece gözönünde bulundurulması gereken özellikler değil bence, bun özellikleri karar verilmesine sebep olavak özellikler bence.

Gönderi tarihi:

Bu özellikler sadece gözönünde bulundurulması gereken özellikler değil bence, bun özellikleri karar verilmesine sebep olavak özellikler bence.

evet bu özellikler iyi ama insan bildiğinden de vazgeçmek istemiyor.... bu arada sizce yılbaşından sonra fiyatları düşer mi?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.