Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Element : Kadın Sembolü : WO Atom ağırlığı : 53,6 kg olarak kabul edilmiştir ancak 40 kg'dan 200kg 'a kadar değişik çeşitleri bulunmaktadır. Bulunduğu yerler : Gezegendeki tüm kırsal ve kentsel alanlar Fiziksel özellikleri 1- Yüzeyi renkli film tabakasıyla kaplıdır. 2- Değişik sıcaklıklarda kaynar. 3- Bilinen bir sebep olmaksızın donar. 4- Özel ilgi gördüğünde erir. 5- Yanlış kullanımlarda ısırır. 6- İşlenmemişinden sıradan maden filizine kadar pek çok halde bulunur. 7- Doğru noktalara basınç uygulandığında ürün verir. 8- Standart ölçüleri varsa da kolay bulunmaz. 9- Çekici özelliği nedeniyle fazla yaklaşılmaması önerilir. Kimyasal özellikleri 1- Altın,gümüş,platin ve diğer kıymetli madenlerle yakın akrabalığı vardır. 2- Büyük miktarlardaki pahalı maddeleri ve değerli taşları absorblayabilir. 3- Belli bir sebebe bağlı olmaksızın patlayabilir. 4- Sebepsiz yere çıkıp gidebilir. 5- Likitlerde çözünürlüğü yoktur fakat alkolle doyurulduğunda aktivitesi büyük oranda artar. 6- Dünyada bilinen en büyük servet indirgeyicidir. 7- Özellikle kapalı alanlarda bir arada tutulmaları tehlikelidir. Çok sayıda bir arada olmaları merkezi sinir sistemini etkiler. Genel kullanım alanları 1- Genelde süs olarak. 2- Üretimde 3- Çok etkili temizleyici özelliği vardır. Testler 1- Saf numunesi doğal halde bulunabilirse rengi parlak pembeye döner. 2- Daha iyi bir numunesiyle kıyaslandığında rengi yeşile döner. 3-Kulağa zarar verdiği tespit edilmiştir. Potansiyel tehlikeleri 1- Tecrübesiz ellerde çok tehlikelidir. 2- Birden fazlasıyla ilgilenmek yasal olarak engellenmiştir ancak değişik mekanlarda ve birbirleriyle direkt temas etmelerini engellemek koşuluyla bu yapılabilir. 3- Ayni mekanda, uzun süre bir arada olmak,çeşitli sakıncalar oluşturmaktadır. 4- Bağımlılık yapabilir ve tedavisi yoktur. Alıntıdır Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Hey allam çok uğraştınmı bunu bulmak için.. Bağımlılık yapar ve tedavisi yoktur.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 bu bağımlılıktan şikayet eden de yoktur bunu yazmamışsın unuttun galiba taş yürekli Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 çok komikti. teşekkürler taş yürekli Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 çok komikti. teşekkürler taş yürekli komik ve birazda gerçek dimi yoldaş Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 tabiki gerçek. sen söyleyecen de gerçek olmayacakmı. ha böyle işte. ben bi topic açarsamda sen bana destek vercen tamam mı Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 iyide yoldaş herkesin içinde deme bunları bari Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 iyide yoldaş herkesin içinde deme bunları bari nolcakki. onlarda aleni yapıyo zaten Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 heytt ayrımcılık mı yapılıyor burada Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 aha ağa geldi yok ağam biz pirinç ayıklayacaktıkta iş bölümü yapıyorduk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Bağımlılık yapabilir ve tedavisi yoktur.. Vardır..... Tıp çok ilerledi bu konuda :lol: Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 heytt ayrımcılık mı yapılıyor burada evet yapıyoruz nolcek şaka şaka.ben aslında tiskiniyorum taş yürekliden ama ağzından laf almaya çalışıyorum ya bu da şaka. sedalina ben hakkaten birini kollayacak olsam veya kollanmak istesem bunu geneldenmi yazarım allah aşkına aha ağa geldi yok ağam biz pirinç ayıklayacaktıkta iş bölümü yapıyorduk son zamanlarda duyduğum en iyi espri Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 evet yapıyoruz nolcek şaka şaka.ben aslında tiskiniyorum taş yürekliden ama ağzından laf almaya çalışıyorum ya bu da şaka. sedalina ben hakkaten birini kollayacak olsam veya kollanmak istesem bunu geneldenmi yazarım allah aşkına son zamanlarda duyduğum en iyi espri emre bu resım müthiş ya her gördüğümde gülüyorum Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bende zaten arkadaşlar biraz gülsün diye koydum. kaldıracam birkaç gün sonra. aslında herkes tanımayabilir diye adamın üstüne bill gates yazacaktım ama bilen bilmeyenlere anlatsın işte Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.