Φ politika Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 işti sizin şu imansız yok başkanımı ne var ya onun gibi ler insanların inançlarıyla oynadıkça yasaklar getirdikçe insanlar bunu yapmaya devam edecekler ohhh ne iyi yapmışlar. ülke sizin gibi demokrasiyi kendine kullancak oyuncak görenler yüzünden geri gidiyor. bırakın kardeşim inanç özgürlüğü olsun. bunların zaten dış güçlerin maşası olduğu belli ama kaç vatan evladı daha bu yüzden yanacak bilinmez. ama şunu iyibilin bu ülkenin % 98 müslüman arada bazı hristiyan ve kafirlerde var tamam ama bu ülke neyi istiyorsa o olacak kadrolaşarak birşey çözülmez.... bizi inançlarımızdan ayıramayacaksınız... dijital baskıya son yamyamın bir yazısını okudum sen avrupalı ülkeleride geçtin hakarette yamyam hz. aişe ile 9 yaşında evlenmişlerde gerdeğe girmişler lan bunu 5 yaşındaki çocuk bilir be... aralarında 25 yaş fark vvardı bunu bile bilmiyon çığırtkanlık yapıyon... saçmaladığın gün gibi açık... arkadaşlar bir imansızın din konusunda helede islamiyet konusunda söylediklerine asla inanmayın bu sitede 5-6 tane imansız var farklı isimlerle dönüp dolaşıp yazı yazıyolar. bu sadece zaman kaybetmek oluyo. bu sitede ve diğer tüm sitelerde forumlarda yazılan inanç konularını tartışmalardan öğrenmeye kalkmayın gördüğünüz gibi 45-50 yaşındaki insanları 9 yaşına indirip kuran ayetlerini kafazsına göre açıklayacak kadar beyni bulanıklar var. benim sizden ricam dinini öğrenmek isteyen diyanete vecamii imamlarına danışsın bilgili alim sahih insanlardan bilgi alsın böyle çarpıtıcılardan değil. yaşar nuri ve zekerriya beyaz gibiler ve diğerleri ülfet ve şımarıklığın şöhretin etkisiyle kendini kaybedenlerdir. sakının bunlardan allahın yolundan sapmayın zira bunlar kıyamet günü size kefil olamaz size ancak peygamber a.s. ve yaptığınız ibadetler yardımcı olur. başkalarını bırakın kendi hesabınızı düşünün. allah hepimizi kamil imanla nurlandırsın... böyle imansız ve ateistlerden hepimizi korusun... Simdi sana deselerki ya arkadas sen insanlara nasil hakaret edersin emiimki inkar edecek ve ben hakaret etmedim diyeceksin.BU FORUMLAR TARTISMALAR ICINDIR HAKARETLR ICIN DEGIL.Bunu böylece tespit ettikten sonra sana bir sorum olacak;sen Allahin nesi oluyorsunki birileri hakkinda hküm verebiliyyor ve onlar ahirette kefil olamazlar diyebiliyorsun.Bumudur senin müslümanlik anlayisin.Diyanet neysede Cami imamlari hangi gercek bilgilerle insanlara Islamiyeti ögreteceklrdir.Kur'an ezberlemekle müslümanlik ögrenilmez,müslümanlik Kur'ani anlamakla ögrenilir.Yasar Nuri ve Zekeriya Beyaz neden sizlere bukadar batiyor.Gercekleri yilmadan söyledikleri icinmi.Islami Kur'andan ögrenin dedikleri icinmi.Yoksa sizin Kur'andan baska daha yüce bir kitabinizmi var.Mezhepleri din yapmis Kur'ani da mezarliklarda okunan veya duvarlarda asilan kitap haline getirmissiniz.Maksatli ve yanlis tefsirlerle Kur'anin ana mesajini carpitmis ve keyiflerinize göre anlamlar türetmissiniz.Yahudi dönmelerinin Islama nifak sokarak o yüce peygambere ait olmayan Kur'anin özüne aykiri uydurma sözleri Hadis diye insanlarayutturmaya calisirken sirf mali kazanc ugruna yüzbinlerce hadis kitaplari cikarmissiniz.Kur'ani bir kenara itmis efendim su söyle demis bu böyle demislerle dinimizi kusa cevirdiniz,Allah kimseye kimseyi öldürme yetkisi vermemisken Allah adina masum insanlari sirf baska dinden olduklari veya sizin gibi düsünmedikleri icin öldürmekten zevk alir oldunuz.Hic kimse Allahin vekili ve sözcüsü degildir.Allahin vekile ihtiyaci yoktur.Aslinda vekile ihtiyaci olanlar sizlersiniz,cünkü ne Islam dinini insanlara gercek anlamda ögretiyorsunuz nede ögretmek isteyenleri rahat birakiyorsunuz. saygilarimla Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 *** Simdi sana deseler ki ya arkadaş sen insanlara nasıl hakaret edersin, Emim ki inkar edecek ve ben hakaret etmedim diyeceksin. BU FORUMLAR TARTISMALAR ICINDIR HAKARETLER ICIN DEGIL. Bunu böylece tespit ettikten sonra sana bir sorum olacak; Sizler Allahın nesi oluyorsunuz ki; Birileri hakkında hüküm verebiliyor ve onlar ahiret’te kefil olamazlar diyebiliyorsunuz. Bu mudur sizlerin Müslümanlık anlayışınız. Diyanet neyse de Cami imamları hangi gerçek bilgilerle insanlara İslamiyet’i öğretecekler. Kur'an ezberlemekle Müslümanlık öğrenilmez, Müslümanlık Kur'anı anlamakla öğrenilir. Yasar Nuri ve Zekeriya Beyaz neden sizlere bu kadar batıyor. Gerçekleri yılmadan söyledikleri için mi. İslamı Kur’andan öğrenin dedikleri için mi? Yoksa sizin Kur'an dan başka daha yüce bir kitabiniz mi var. Mezhepleri din yapmış Kur'anı da mezarlıklarda okunan veya duvarlarda asılan kitap haline getirmişsiniz. Maksatlı ve yanlış tefsirlerle Kur'anın ana mesajını çarpıtmış ve keyiflerinize göre anlamlar türetmişsiniz. Islama nifak sokarak, Kur'anın özüne aykırı uydurma sözleri Hadis diye insanlara yutturmaya çalışıp, Kur'anı bir kenara itmiş efendim şu söyle demiş, bu böyle demişlerle dinimizi kuşa çevirdiniz, Allah kimseye, kimseyi öldürme yetkisi vermemişken, Allah adına masum insanları sırf başka dinden oldukları, veya sizler gibi düşünmedikleri için öldürmekten zevk alır oldunuz. Hiç kimse Allahın vekili ve sözcüsü değildir. Allahın vekile ihtiyacı yoktur. Aslında vekile ihtiyacı olanlar sizlersiniz, Çünkü ne İslam dinini gerçek anlamda öğreniyorsunuz, nede öğretmek isteyenleri rahat bırakıyorsunuz. *** Sevgili Politika arkadaşım; Bu insanların neler yaptıklarını çok iyi gözlemleyerek dile getirdikleri sana hak vererek okudum. Bu yazdıklarını arşivime ekledim… … Herkesin bildiği bu gerçekleri, bu kadar açık ve yalın bizlere tekrar aktardığın için eline diline sağlık Yazdıklarınızı genele hitap edecek şekilde tekrar buraya alıntı yaptım, satır satır ayırdım ki, Herkes bütün ayrıntısıyla okusun bu insanların gerçek yüzünü bir daha görsün… Sayın Politika arkadaşıma; Bu gerçekleri bir kez daha gözler önüne serdiği için teşekkür ediyorum. Saygılarımla… *tna *** Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.