Φ asdasgusdas Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Kral ülkesindeki 10 ünlü kuyumcuyu yanına çağırır. ve onlara 100'er kilo altın saf altın vererek belli bir süre sonra 10'ar tane 10'ar kiloluk altın külçeleri imal etmelerini ister...Birgün gelen hebere göre;kuyumculardan biri külçe başına 1 kilo altın çalmaktadır(külçeleri 9 kilodur)...Kral haliyle hırsızı yakalamak ister;ve bunu vezirlerini sınav yaparak bulur...Vezirlerinden teraziyi(eşit kollu veya değil) 1 kere kullanarak hırsız kuyumcuyu bulmalarını ister...Sizce bulunur mu¿ Bu forumu yeni keşfettim;epey hoşuma gitti... İnşallah kalıcı olurum Alıntı
Φ gunesxxx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 ilk kuyumcudan 1 altın 2 den 2 3 ten 3 alır falan diye gider ve tartar kaç g hafif geldi 2 mi o zaman 2.kuyumcu suçludur. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 ilk kuyumcudan 1 altın 2 den 2 3 ten 3 alır falan diye gider ve tartar kaç g hafif geldi 2 mi o zaman 2.kuyumcu suçludur. 9534[/snapback] GUNESXXX E KATILIYORUM VE TEBRİK EDİYORUM. Alıntı
Φ numbers Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 ilk kuyumcudan 1 altın 2 den 2 3 ten 3 alır falan diye gider ve tartar kaç g hafif geldi 2 mi o zaman 2.kuyumcu suçludur. 9534[/snapback] GUNESXXX E KATILIYORUM VE TEBRİK EDİYORUM. 9545[/snapback] Bu soru daha önce burda sorulmuş ve birçok arkadaşımız tarafından çözülmüş klasik bir sorudur. Sizden ricam arkadaşlar lütfen yeni ve olabildiğince orjinal sorular sorun şimdiden teşekkürler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.