Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 17 yıl dün yaptım bir delilik bugün cezasını çektim...bugünde yapmaya niyetim yok
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 17 yıl Kirpiklerimi sayacağım kaç tane olduğunu öğrendikten sonra, Kadehle çayı içeceğim......
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl Binadan binaya atlayıp şehri gezmın çatılarında diğerine atlaya atlaya şehir gezisi yapmak
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl müvekkillerin hesabını boşaltsam :D ( mümkün değil yapamam ki mizacıma ters )
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Buraya uydum bi delilik yapayım dedim, akıl hastanesine attılar. Yok mu kurtaran!
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl iş yerinde iki müfettiş varken öğleden sonra işi kırsam sinemaya gitsem parklarda dolaşsam ertesi gün hiç birşey olmamış gibi işe gelsem gelebilirmiydim?yok,kesin müdür iş akdimi fesih etmiş olurdu
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Ona logore diyoruz. Aşın ve çabuk konuşma. Bu duruma normal kimselerde de rastlanmakla birlikte, çok kere gerilim ve manik durumlara eşlik eder. Yani bende de var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.