Φ adambey Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 bunuda biliyorsanız yenisi var amam muhtemelen benim sorularımın tamamını biliyorsunuz eveet kapısından sadece bir kere girip çıkabileceğimiz ve dışarı hiç ışık sızdırmayan bir odamız var. odadan uzakta bir yerde üç tane elektrik düğmesi (şalteri ...vs...) var bunlardan hangisi odadaki lambayı kesin olarak yakar tabiki kelime oyunu yok kolay gele saygılar adambey hala biraz soru cephanem var Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 ay soruldu yahu sorulduuuuuuuuuuuuuuu Alıntı
Φ adambey Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 ay soruldu yahu sorulduuuuuuuuuuuuuuu üstadlar size yetişmek mümkün değil ben ne yapayım ben en iyisi şu forumun bütün sayfalarını okuyayım sonra varsa sorulmayan sorarım ne yapalım benden öndesiniz adambey Alıntı
Φ NEFİNE Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ya ben de yeniyim ne bu sorunun cevabı merak ettim Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 hayır benzeri soruldu ama bu sorulmadı. odada tek lamba var üçtane şalter var . yada soru yanlış soruldu Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 hayır benzeri soruldu ama bu sorulmadı. odada tek lamba var üçtane şalter var . yada soru yanlış soruldu lambayı yakacakmıyız yoksa lambayı açan şalteri mi bulacağız çünkü bir kez girip çıkma ihtimalimiz var , lambayı yakan şalteri bulmak istiyorsan basit ama lambanın yanık kalmasını istiyorsan orası biraz karışık Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ay soruldu yahu sorulduuuuuuuuuuuuuuu Alıntı
Φ alkanbil Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 merhaba ben alkan sizlere katılmak istiyorum kabul ederseniz. ilk önce birinci anahtarı açarız 5 dak sonra birinci anahtarı kapatıp ikinci anahtarı açarız 5 dak sonra onu kapatıp üçüncü anahtarı açarız ve daha sonra içiriye gireriz. eğer lambamız çok sıcaksa 3. lambamızdır, eğer ılık ise 2. anahtarımızdır fakat soğumuş ise o zaman birinci anahtar olduğu anlaşılır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.