Φ adambey Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 hekese merhaba arkadaşlar.. arasıra siteye girip sorularınıza bakıyroum..üye olup bir tanede benden soru olsun dedim bir göl var gölün üstünde büyüyen bir çiçek var ( nilüfer sannırım ) ) çiçek hergün kendi katı kadar büyüyor ve gölü 20 günde kaplıyor.. soru şu : aynı göle aynı çiçekten iki tane koyarsak gölü kaç günde kaplarlar soruda hiç kelime oyunu yoktur..yada kandırmaca... not: arkadaşlar siteye işlerim dolayısıyla çok sık giremiyorum cevaplarınızı bana mail ile yollayın lütfen bu kolay olanı bunu bilin zorlarından devam ederiz herkese saygılar adambey Alıntı
Φ adambey Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 medikal doğru cevabı vermiştir saygılar... ilgilenenler için hala cevap bekliyorum ..yani soru yazacağım Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 medikal doğru cevabı vermiştir saygılar... ilgilenenler için hala cevap bekliyorum ..yani soru yazacağım 19 Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yumote sen bıktın yazmaya,bu sefer ben yazayım;bu soru sorulmuştu daha önce.. Alıntı
Φ adambey Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 evet 19 cevap doğrudur tbr daha önce sorulmuş sanırım ama ben yeniyim kusura bakmayın yeni sorumu sordum bile birde ona bakın belki onu bilmiyorsunuzdur kolay gele Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.