Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Eyvallah diince gidiosun sandım ne bileyim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Teşekkür gibi say.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Rica gibi kabul et.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Aman efendim smileyi.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Çok naziksiniz smileyi.. Aclıktan sapıttık smileyi Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 noldu kıs gene niye üzgünsün bole Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bu hayatta bana mutluluk yasak(3 haftadan beri mutlu olamıyorum ya ben,çok mutsuzum ) Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 eet bana da ole oluyo basen ama naparsın hayat sağlam arkadaşlara ihtiyacın var. benim moralimi ikisim düzeltir Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 artık çok mutluyum hiç kimse benim mutluluğumu bozamaz (artık eskisi gibi mutlu olcam) (mutsuzluğa son) not=bu mutluluğumu iki arkadaşa borçluyum Artık okulumuda çok sewiyorum,hayatı çok sewiyorum Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bu gün duyduğum en iyi haber. sahiden senin adına çooooook sevindim. hiç kimse mutsuzluğu haketmiyor. şimdi benimde moralimi düzelttin. inan sevindim Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bu gün duyduğum en iyi haber. sahiden senin adına çooooook sevindim. hiç kimse mutsuzluğu haketmiyor. şimdi benimde moralimi düzelttin. inan sevindim ewt çok doğru kimse mutsuzluğu haketmiyor,bide boş kişiler yüzündense hiç haketmiyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.