Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl yaw aç ve yemeksız olduğumu anlatan bı smıley yokmu,burjuvalarr
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl yok,dün bana da lazım olmuştu,istersen bunu kullan çok vahimse bu da idare edebilir
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl yuk bu sefer ben arıyamam artıkın.. sen ara ama bi mani yok yaw aç ve yemeksız olduğumu anlatan bı smıley yokmu,burjuvalarr ekmek yoksa pasta ye canem var işte
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl yuk bu sefer ben arıyamam artıkın.. sen ara ama bi mani yok ararım bak..ararım.. zaten telefona bakmaktan iflahım kesildi,sekreterlik yapıyorum gece vakti hem buraya da yetişiyorum
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl tehdit mi cıks cıks,neneni hiç tanıyamamışsın bizim durumuz endişelendiriyor beni,akşamdan beri düşünüyom
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl mirak ettim şimdi ne endişelendiriyor seni canem yuksam bana aşıkmısın
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl evet canem yıldırım aşkı ama gayet platonik de nasıl açılacağım diye
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 17 yıl en iyi cilet budur.dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyorlar ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi,taçsız kral pelee,bakenbauver,kaleci mıyer,nadya komanaçii,biricit bardoo,fenerbahçeli cemiil.hepsii şöhretlerini bu bıçağa borçludurlar. aha bugün böyle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.