Φ medikal Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 SİZCE BU NE RESMİ Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 CANIM MEDİKO O KADAR NAZİKÇE BULABİLİR MİSİN DEMİŞİN Kİ O DAKKADAN BERİ ARIYORUM AMA BİTÜRLÜ BULAMADIM KARDEŞİM HATTA BÜTÜN KAVE BİRLİKTE ARADIK.YOK YOK CANIM KARDEŞİM ÇOK AFEDERSİN... Alıntı
Φ casrooo Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 1. üç boyutlu resimde bır gulun yada çiçeğin kuş bakışı görünümü 2.üç boyutlu resimde bir *** saatine benzer bır sey var 3.üç boyutlu resimde bır at bulun mak tadır. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 TBRLER CASROOOO Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 CANIM MEDİKO O KADAR NAZİKÇE BULABİLİR MİSİN DEMİŞİN Kİ O DAKKADAN BERİ ARIYORUM AMA BİTÜRLÜ BULAMADIM KARDEŞİM HATTA BÜTÜN KAVE BİRLİKTE ARADIK.YOK YOK CANIM KARDEŞİM ÇOK AFEDERSİN... 9114[/snapback] merhaba isterseniz cevabını özelden yazabilirim. iyi günler.(bütün kaveye selamlar) Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 B, İ, R, K, Ü, Ç, D, Ö, T, E, Ş, A, L, I, Y, ? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir? Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor."Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir? 9182[/snapback] Hic bir sey söylemeden. mi Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor."Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir? 9182[/snapback] Hic bir sey söylemeden. mi 9195[/snapback] MAALESEF YANLIŞ MUZAFFER Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Bu sorunun doğru yanıtının kaç harften oluştuğunu yazıyla yazarak giriniz. çözeni şimdiden tebrikler Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 BİR, DÖRT, BEŞ, SEKİZ, DOKUZ, YİRMİBİR, YİRMİÜÇ, ? Alıntı
Φ numbers Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor."Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir? 9182[/snapback] Hic bir sey söylemeden. mi 9195[/snapback] " Beni öldüreceksiniz " Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2005 9195[/snapback] " Beni öldüreceksiniz " 9297[/snapback] evet zaten öldürecekler. ama cevap yanlış Alıntı
Φ numbers Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2005 Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor."Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir? 9182[/snapback] "Beni öldüreceksiniz"........................*????***???? Alıntı
Φ koray_11 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 anneciim der adam Alıntı
Φ koray_11 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 çişim geldiiii!!!! Alıntı
Φ koray_11 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 SİZCE BU NE RESMİ bence bu resimdeki şey bir çikolata baragı veya barakları 1 Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 şaşı bak şaşır ın cevabı: ortada bir tane güle benzer çiçek görülmesi gerekir. "Beni asarak öldüreceksiniz" derse kurtulur. Çünkü, onu asmaya götürseler doğru söylemiş olur, o zaman başı kesilmesi gerekir. Başını kesmeye götürseler, o zaman yalan söylemiş olacak ve asılması gerekecek. Böylece adam ne asılabilir ne de kesilebilir. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Hangi hayvanın soyu tükense bile bu hayvan yine üreyebilir? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 5 + 5 + 5 = 550 ifadesini sadece bir tek doğru çizgi çekerek doğru hale getirin. (Eşitliği eşitsizlik haline getiren çizgi değil.) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.