Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bır adam çok soguk bı kış günü arabayla giderken yolda 3 kişiyle karsılaşır. birisi hayatında tek sevdiği kadın, diğeri önceden hayatını kurtaran doktor ve diğeride ölmek üzerinde olan bi hasta. araba sadece iki kişiliktir ama hepsine bir çözüm bulmak zorunda nasıl bı yol izler

düsünün bakalım : :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

soruyu aç 3 nü birden kurtarmak zorundamı. arabaya 2 kişimi alabiliyor. sadece 1 kişimi. yani arabasına bir kişimi alacak.

ben olsam ölecek olanı alır hastaneye götürürüm bütün ilk yardım yöntemleri bunu söyler ama soru açık değil o yüzden tam anlayamadım

Gönderi tarihi:

adam düşünürken o sıra bir ses duyar kalk kalk sabah oldu miskin herif daha kahvaltı yapıp cocukları okula bırakacaksın adam derin bir oh ceker bütün bunların bir rüya olduğunu anlayıp hemen yataktan fırlar.. cözülecek bir durum kalmaz yani :P

Gönderi tarihi:
bır adam  çok soguk bı kış günü arabayla giderken yolda 3 kişiyle karsılaşır. birisi hayatında tek sevdiği kadın, diğeri önceden hayatını kurtaran doktor ve diğeride ölmek üzerinde olan bi  hasta. araba sadece iki kişiliktir ama hepsine bir çözüm bulmak zorunda nasıl bı yol izler

düsünün bakalım :  :sweatingbullets:

9044[/snapback]

ARABAYI DOKTORA VERİR HASTAYI HASTANEYE GÖTÜRMESİNİ İSTERDİM. BENDE ROMANTİZMİN TADINI ÇIKARIRDIM. :)

• 9 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.