Φ hunter02 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 bır adam çok soguk bı kış günü arabayla giderken yolda 3 kişiyle karsılaşır. birisi hayatında tek sevdiği kadın, diğeri önceden hayatını kurtaran doktor ve diğeride ölmek üzerinde olan bi hasta. araba sadece iki kişiliktir ama hepsine bir çözüm bulmak zorunda nasıl bı yol izler düsünün bakalım : Alıntı
Φ sır Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 sevdiği kadını yanına alır doktor zaten yaşlı adamı tedavi eder bnce bu kadaar Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 hayır yanlıs cevap doktorun yanında hiçbir aleti yok Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 soruyu aç 3 nü birden kurtarmak zorundamı. arabaya 2 kişimi alabiliyor. sadece 1 kişimi. yani arabasına bir kişimi alacak. ben olsam ölecek olanı alır hastaneye götürürüm bütün ilk yardım yöntemleri bunu söyler ama soru açık değil o yüzden tam anlayamadım Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 o kadarını söyleyemem o zaman cevabı çıkıyo zaten ama hepsıne bı cozum bulacak sekilde bir yol izleyeceksin araba iki kişilik zaten Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 adam düşünürken o sıra bir ses duyar kalk kalk sabah oldu miskin herif daha kahvaltı yapıp cocukları okula bırakacaksın adam derin bir oh ceker bütün bunların bir rüya olduğunu anlayıp hemen yataktan fırlar.. cözülecek bir durum kalmaz yani Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 maalesef senın cevabında yanlıs galıba cıddıye almıyosun soruyu ama bu soru bır sırketın mülakatında sorulmustur ve bilenleri kabul etmişler buna ne dersıin Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 bır adam çok soguk bı kış günü arabayla giderken yolda 3 kişiyle karsılaşır. birisi hayatında tek sevdiği kadın, diğeri önceden hayatını kurtaran doktor ve diğeride ölmek üzerinde olan bi hasta. araba sadece iki kişiliktir ama hepsine bir çözüm bulmak zorunda nasıl bı yol izler düsünün bakalım : 9044[/snapback] ARABAYI DOKTORA VERİR HASTAYI HASTANEYE GÖTÜRMESİNİ İSTERDİM. BENDE ROMANTİZMİN TADINI ÇIKARIRDIM. Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2005 tebriklr medika l Alıntı
Φ sır Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 dmk cvp buymuş way bea :D Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 olur olur hemde güzel olur eren denemeni tavsiye ederim Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 teşekkürler arkadaşlar soruma ilgi gösterdiğinize sevindim Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 ben olsam aramayı doktora verir adamla ilgilenmesini isterve daha sonra sevgilimle unutulmayacak bir güne başlardım ........... Alıntı
Φ ASTSUBAY_MERT Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 DOKTORUN HİPOKRAT YEMİNİNDE GEÇEN HASTALARA YARDIM YEMİNİ NEDENİ İLE DOKTOR ARABAYA BİNMEZ kadında diger kalan yere biner ve hastaneye giderler...saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.