Φ Xemci Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 yaa abi % 3 çıktı ne yapcazz Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ohoo sen yanmışın kardeşim ben rastgele harfler yazıp denedim % 99 çıktı Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 yaa abi % 3 çıktı ne yapcazz ohoo sen yanmışın kardeşim ben rastgele harfler yazıp denedim % 99 çıktı sallllllaaaaaaaa.. Alıntı
Φ kaptansparow Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 ben de hiç şans yok ya allahtan eksi yok yoksa eksilerde 100 felan çıkıcaktı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 ohoo sen yanmışın kardeşim ben rastgele harfler yazıp denedim % 99 çıktı iyi atıyorsun O zaman herkas rastgele yazsın % 90 çıksın ben de hiç şans yok ya allahtan eksi yok yoksa eksilerde 100 felan çıkıcaktı Birde ismi değiştirde yaz büyük, küçük harf değişiyor % si Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 murti yemin edrm yaa senin makine uçmş Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 yemin etmene gerek yok ! yenisini sipariş verdim gelecek Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ee getirirler seneye artık Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 seneye ne kaldı 3 ay sık dişini artık ... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 %52 sorun askta mii isimde mi acaba?hem iki ismim var farkli cikiyo,hangisine inanicam? ben tabii ki fazla olani yazdim Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 seneye ne kaldı 3 ay sık dişini artık ... tabii canımmm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yılbaşında gelecek yılbaşı akşamı kutlama yapacağız Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 wayyy daha çok war ama olsun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sabret ama hazırlıklar devam ediyor eğlence yılbaşında Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 murti yemin edrm yaa senin makine uçmş İyi soğutucu ya da mikrodalga olur bununla Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sabret ama hazırlıklar devam ediyor eğlence yılbaşında ayy iyi walla .. ya yılbaşıan bi yere gitmezsek forumdayım millet Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 İyi soğutucu ya da mikrodalga olur bununla soğutucu olursa buzdolabı olarak souk bişeyler içeriz , mikrodalga olursa yemek pişiririz ayy iyi walla .. ya yılbaşıan bi yere gitmezsek forumdayım millet yılbaşında nasip bakalım ne olur ne olmaz ? Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ayy murti sen burdamıydın gel iki laflyk cannm sıkıldı yaaa... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 nereye murti avatarın ne ilginç Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 murti avatarın ne ilginç görünce bayıldın dimi yarım saatta anca kendine gelirsin genelde her gören bayılıyor,korkudan yanlız karizma nasıl ? hele gülüşü Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Artık Papatya Koparmaya Son ! Kendi adınızı ve sevdiğinizin adını yazıp aşkınızı %lerle ölçebilirsiniz. % Kaç çıktığını paylaşmayı unutmayın... Buyrun Hesaplayın Alttaki Welcome yazısını tıkla çok komik. aşk ya vardır ya yoktur bunun yüzdesi mi olur. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 çok komik. aşk ya vardır ya yoktur bunun yüzdesi mi olur. ne yapalım sen biliyorsan ! burada hesaplamana gerek yok değilmi ! bizde burada oyalanıyoruz işte! sen aşkını bekletme Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ayy murti aallm sen burdamıydın ben nie hiç görmüyom seni yaa uykum war mrtii ewücümde yokk gel bana masal anlattt Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ben geldim sana ninni söylemeye yoksun neyse sonra anlatayım olurmu ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.