Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ne deyon murti san sesin gelmiyor.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 şimdi bağırsam niye bağırıyon dersin ! sesim geliyorda sen az duyuyon galiba Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 tamam he duydum geleyor geleyor.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sonunda kulağına su mu kaçmış mış ondan mı duyamadın ! sesimi duydun ya tamam Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yoo asıl senin kulağına kaçmış.. kulağını çınlatıyormuşum heh senin kulağınmı ağrıyor ne?? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 nerden bildin evet deniz suyu kaçtı kulağıma Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 geçmiş olsun.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 sağolun teşekkürler Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 yok kızmadım kiiii sadece kendi söylediğin lafları yiyorsun onu hatırlattım ! şimdi ne dedim ben diyeceksin ? eğer hatırlayamazsan sana yazdığın yazıyı gösteririm ok küçük bir hatırlatma yapayım aklına gelir belki : ( biz çok gördük kardeş diye yaklaşanları ) diye başlayan hatırladın mı ? Sizi gidi kankiler sıkıştırın bakalım iki taraftan ! ben yıklımadım ayaktayım hııı murti_san sen onu dionn nie kendini ööle insanlardan mı görüyosun hıh??? ne diim sana abi mii? ne istersen onu dicem söz Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 kakim bak dikkatli olalım bu sefer... murti san eski murti san değil..herşeye kırılıyor... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 hııı murti_san sen onu dionn nie kendini ööle insanlardan mı görüyosun hıh??? ne diim sana abi mii? ne istersen onu dicem söz yok kendimi o insanlardan görmüyorum tabi.. bak sen öyle dedin ya aklıma eski ürk filmleri geldi .küçük kız erkeğe abi veya amca diyor adam hayır bana amca deme! sonrada aşık oluyorlar. falan filan....böyle devam ediyor .bu aklıma geldi çok güldüm .neşem yerine geldi sayende . sen ne dersen de farketmez .....! Ayrıca tekrar hoşgeldin ! Şıpsevdi.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 kakim bak dikkatli olalım bu sefer... murti san eski murti san değil..herşeye kırılıyor... ben adam yiyorum ben hala eski halimdeyim ancak bazı saygı değer arkadaşlarımız başkasının yaptığı şakanın faturasını bana kesti fatura biraz ağır bir fatura olduğundan biraz temkinli olmak zorunda kaldım .ben şaka kaldırırım ancak hakaret ve onur kırıcı sözler asla .... 'yemyeşim' seni severim o yüzden kalbin kırılmasın diye fazla tepki göstermedim ancak hepimiz burada arkadaşız .birbirimizi taşıyabilmeliyiz gerçi " denizimu " mevzuyu belki bilmiyordur .ben kimseye dargın ve kırgın değilim sadece biraz anlayış çok mu şey istedim acaba . hepinize kucak dolusu sevgiler 'yemyeşim' sen varya beni veremtiberkiloz yapın Çıbık kreker değilim ki kırılayım Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 ben adam yiyorum ben hala eski halimdeyim ancak bazı saygı değer arkadaşlarımız başkasının yaptığı şakanın faturasını bana kesti fatura biraz ağır bir fatura olduğundan biraz temkinli olmak zorunda kaldım .ben şaka kaldırırım ancak hakaret ve onur kırıcı sözler asla .... 'yemyeşim' seni severim o yüzden kalbin kırılmasın diye fazla tepki göstermedim ancak hepimiz burada arkadaşız .birbirimizi taşıyabilmeliyiz gerçi " denizimu " mevzuyu belki bilmiyordur .ben kimseye dargın ve kırgın değilim sadece biraz anlayış çok mu şey istedim acaba . hepinize kucak dolusu sevgiler 'yemyeşim' sen varya beni veremtiberkiloz yapın Çıbık kreker değilim ki kırılayım bana bak murti_san kardeş ablana bundan sonra saygıda kusur yokk tamam mı lem [ şimdi bu buna da kızar puahahah ] harbi konuuyu bilmiyom anlatında kurtilim cahillktn Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 yok kendimi o insanlardan görmüyorum tabi.. bak sen öyle dedin ya aklıma eski ürk filmleri geldi .küçük kız erkeğe abi veya amca diyor adam hayır bana amca deme! sonrada aşık oluyorlar. falan filan....böyle devam ediyor .bu aklıma geldi çok güldüm .neşem yerine geldi sayende . sen ne dersen de farketmez .....! Ayrıca tekrar hoşgeldin ! Şıpsevdi.. hoşbulduk kardeşim murti_san bu ne biçim bi benzetmeydi şimdi cık cık ayıp oluyo ama Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 kakim bak dikkatli olalım bu sefer... murti san eski murti san değil..herşeye kırılıyor... canem kankim walla bende anlamadım bişeyler dönüyo ama Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 bana bak murti_san kardeş ablana bundan sonra saygıda kusur yokk tamam mı lem [ şimdi bu buna da kızar puahahah ] harbi konuuyu bilmiyom anlatında kurtilim cahillktn emrin olur başka bir arzunuz ? yelpazede sallayayım mı sıcaksa " denizimu " istersen kardeş demede başka birşeyde haaaa olmaz mı abla ? zahmet olcek emme çoz kızdım bak Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 emrin olur başka bir arzunuz ? yelpazede sallayayım mı sıcaksa " denizimu " istersen kardeş demede başka birşeyde haaaa olmaz mı abla ? zahmet olcek emme çoz kızdım bak ne diim murti_san sen sööle bişey ööle hitap etcem diomm hee ben bu lafı sewdim bundan sonra ablşa dicen döferim heaaa Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ne diim murti_san sen sööle bişey ööle hitap etcem diomm hee ben bu lafı sewdim bundan sonra ablşa dicen döferim heaaa sen kısaca murti ' de yeter tamam bende sana şıpsevdi mi diyeyim ne zamandır nerelerdeydin bakim sen kaçak Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 benimki %81çıktı Demek ki baya seviyormuş bak şimdilerde bu kadar seveni bulmak zor Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 sen kısaca murti ' de yeter tamam bende sana şıpsevdi mi diyeyim ne zamandır nerelerdeydin bakim sen kaçak ben murti lafını sewmiyom kardeş yaa başka bişi bul samsundaydım ben 2 haftalığına ben geldim bi baktım yeşim gitmiş bu seferde Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ben murti lafını sewmiyom kardeş yaa başka bişi bul samsundaydım ben 2 haftalığına ben geldim bi baktım yeşim gitmiş bu seferde öhö öhööööö kardeş demede şıpsevdi illaki birşey demen şart değil ? iyi gene sen 2 hafta tatil yapmışsın biz onuda yapmadık yeşim gitmedi buradaydı .sen yokken bizde birbirimizi yedik onla ne yapalım .galiba ikimizde açıkmışız galiba Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 aman okudum yeşim de şimdi samsunda da ondan diom banane kardeşş dicemmmmm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 tamam inatçı şıpsevdi tamam ne dersen de bakalım Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 tamam küçük kardeş dicem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.