Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl ohoo sen yanmışın kardeşim ben rastgele harfler yazıp denedim % 99 çıktı
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl yaa abi % 3 çıktı ne yapcazz ohoo sen yanmışın kardeşim ben rastgele harfler yazıp denedim % 99 çıktı sallllllaaaaaaaa..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl ben de hiç şans yok ya allahtan eksi yok yoksa eksilerde 100 felan çıkıcaktı
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ohoo sen yanmışın kardeşim ben rastgele harfler yazıp denedim % 99 çıktı iyi atıyorsun O zaman herkas rastgele yazsın % 90 çıksın ben de hiç şans yok ya allahtan eksi yok yoksa eksilerde 100 felan çıkıcaktı Birde ismi değiştirde yaz büyük, küçük harf değişiyor % si
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl %52 sorun askta mii isimde mi acaba?hem iki ismim var farkli cikiyo,hangisine inanicam? ben tabii ki fazla olani yazdim
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl murti yemin edrm yaa senin makine uçmş İyi soğutucu ya da mikrodalga olur bununla
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl sabret ama hazırlıklar devam ediyor eğlence yılbaşında ayy iyi walla .. ya yılbaşıan bi yere gitmezsek forumdayım millet
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar İyi soğutucu ya da mikrodalga olur bununla soğutucu olursa buzdolabı olarak souk bişeyler içeriz , mikrodalga olursa yemek pişiririz ayy iyi walla .. ya yılbaşıan bi yere gitmezsek forumdayım millet yılbaşında nasip bakalım ne olur ne olmaz ?
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Yazar murti avatarın ne ilginç görünce bayıldın dimi yarım saatta anca kendine gelirsin genelde her gören bayılıyor,korkudan yanlız karizma nasıl ? hele gülüşü
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Artık Papatya Koparmaya Son ! Kendi adınızı ve sevdiğinizin adını yazıp aşkınızı %lerle ölçebilirsiniz. % Kaç çıktığını paylaşmayı unutmayın... Buyrun Hesaplayın Alttaki Welcome yazısını tıkla çok komik. aşk ya vardır ya yoktur bunun yüzdesi mi olur.
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Yazar çok komik. aşk ya vardır ya yoktur bunun yüzdesi mi olur. ne yapalım sen biliyorsan ! burada hesaplamana gerek yok değilmi ! bizde burada oyalanıyoruz işte! sen aşkını bekletme
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl ayy murti aallm sen burdamıydın ben nie hiç görmüyom seni yaa uykum war mrtii ewücümde yokk gel bana masal anlattt
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ben geldim sana ninni söylemeye yoksun neyse sonra anlatayım olurmu ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.