Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 bir bulutun ardı sıra dağlara çıktı hıdır bir sevdanın ardı sıra vurulup düştü hıdır dayan hıdır dayan hıdır bu dağın ardı sıra dağ dediğin nedir hıdır yol eyleyip geçersin çığ dediğin nedir hıdır rüzgar olup uçarsın yazılar güzel ama unutmak lazım,yoksa üzülen sen olursun hayat devam ediyor Alıntı
Φ blue daisy Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 bugün tam bir sene oldu..romanlara geçicek türden bi tanışma hikayesiyle başladık herşeye..sen başka bir adıma aşık olurken bundan 1sene önce hergeçengün vicdan azabıyla seni düşünüyo ve sana bu gerçeği söylemek için hergün kendime telkin veriyordum.sadece bir düşü yaşıyordun ve ben karşıdan sadece acı çekerek seni seyrediyordum...ve ogün geldiğinde sana adımın başka olduğunu söylediğimde,birkaç gözyaşıyla sadece bikaç günlüğüne beni terk etmiştin..geri döndüğündeyse sende bende eskimiştik bile...sonra dostane cümlelerle birbirimize hergün acı çektiriyorduk...ama biz birbirimize yinede sözler veriyorduk..büyücez ve kocaman olucaz vede bidaha ağlamıycaz..hayat bizi ellerimizden bidaha yakalayamıyacak ve bizi üzemiyecek.günler ve itiraflar ardı ardınca..sonra dayanamadığımız noktalarda 'aşkım'deyişleriyle kopuşlar...ve bir daha ipi yakalayamayışlar.zamaaannn.. ve sen başarılarınla günden güne büyürken,ben hergün senin başarıların altında küçülürken.ahh benim yaralı kalbimin bir tek dikişi..can yeleğim..nezaman ağlasam sadece ekrana bakıp yazmanı beklediğim güzel sevgilim.. birgün biyerde bedenimize dokunucaz biliyorum..gözlerimiz gözlerimize değicek ve işte o an zamana sığdıramadığımız tek gerçeğimizi yaşıycaz...bir gün sadece ellerimize..birgün gözlerimize..birgün de sadece dillerimize yer vericezz..biliyorum bu zaman var bir yerlerde..şuan sadece bir tablodasın benim için..bir çizgiye tıkladığımda aşağıya çekebildiğim..ama birde öyle bir yürektesinki birtürlü çizgisini bulamadığım şu hayatın içinde biryerlerde asla o tahttan seni indiremediğim.. bir gün buluşmak dileğiyle.. seni çok seviyorum ezgi Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 yaw arkadasim, nerelerdesin yaw. eski sevgiline mektuplarini özledim. ben sana tek kisilik bi hayran kitlesi olusturmustum, sen kapattin gittin perdeyi. diger konuda made in turkey arkadasa katiliorum, unutmak lazim. bir yerlede okumustum, gecmise mazi falan diolarmis ama yazilarina gelince, ben onlari sevdiydimdi Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 yaw arkadasim, nerelerdesin yaw.eski sevgiline mektuplarini özledim. ben sana tek kisilik bi hayran kitlesi olusturmustum, sen kapattin gittin perdeyi. diger konuda made in turkey arkadasa katiliorum, unutmak lazim. bir yerlede okumustum, gecmise mazi falan diolarmis ama yazilarina gelince, ben onlari sevdiydimdi 11354[/snapback] NOT: SEVGİLİ ALATURKA MYDALİN KARDEŞ ŞUAN İSTANBULDAN YOLA ÇIKMIŞTIR HERALDE HAFTA SONU İÇİN GİTTİ.DÖNÜŞ BUGÜNE. ONUN YERİNE BİZ VARIZ BACIM YOKMU SENDE GÜZEL HİKAYELER SAYFAYI DOLDURALIM GELİNCE KRİZE GİRSİN NE OLMUŞ BURAYA DİYE Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 yaw arkadasim, nerelerdesin yaw.eski sevgiline mektuplarini özledim. ben sana tek kisilik bi hayran kitlesi olusturmustum, sen kapattin gittin perdeyi. diger konuda made in turkey arkadasa katiliorum, unutmak lazim. bir yerlede okumustum, gecmise mazi falan diolarmis ama yazilarina gelince, ben onlari sevdiydimdi 11354[/snapback] NOT: SEVGİLİ ALATURKA MYDALİN KARDEŞ ŞUAN İSTANBULDAN YOLA ÇIKMIŞTIR HERALDE HAFTA SONU İÇİN GİTTİ.DÖNÜŞ BUGÜNE. ONUN YERİNE BİZ VARIZ BACIM YOKMU SENDE GÜZEL HİKAYELER SAYFAYI DOLDURALIM GELİNCE KRİZE GİRSİN NE OLMUŞ BURAYA DİYE 11362[/snapback] hadi bugün Istanbuldaydi, daha evvel niye yazmadi, bak affi yok bu isin dolduralim arkadasim, ama ben hic bir eski sevgilime mektup yazma ihtiyacini duymadim ki. ilk askima bir sarki itaf ediim hadi burdan: Hey Mr. DJ, Sezen Aksu ´dan bir adet taze "adi bende sakli" rica ediim lüffen... sende sira karcicegi_m Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Sevipte kavuşamayanlar!!!! şşşştttt Sana diyorum bakma öle Haydi yazda rahatla İçinde kalmasın Hem belli mi olur bir gün oda okur.. 8994[/snapback] OFF OFFFF BU SAYFA TAM BENLİK.(YA ALATURKA BİLİYORMUSUN YAZACAK OLSAM SAYFALAR YETMEZ ŞU KAVUŞAMADIĞIM SEVGİLİYE.AMA O YETENEK NERDEKİ SAYFALAR DOLUSU YAZAYIM BENİMKİDE LAF İŞTE).3YILIN SONUNDA BANA BIRAKTIĞI SADECE BOŞ BİR YÜREK.GALİBA ONUN GİDİŞİYLE BEN SEVME DUYGUMU KAYBETTİM. HÜKÜMSÜZDÜR Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 valla bende mi bi anormallik var, bilmiorum, ama hic icimde kalan bi sey yok... bu iyi bi sey mi yoksa kötü bisey mi? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 valla bende bi anormallik var, bilmiorum, ama hic icimde kalan bi sey yok... bu iyi bi sey mi yoksa kötü bisey mi? 11388[/snapback] AŞK ADINA CANINI ACITAN İÇİNİ SIZLATAN BİRİ YOKSA VEYA OLMADIYSA ŞAYET: 1.BU İYİ ŞEYDİR DEMEKKİ SENİ ÜZEN KALBİNİ KIRAN BİRİ ÇIKMAMIŞ.BUNDAN SONRADA KİMSENİN SENİ KIRMASINA İZİN VERME. 2. YAZIK BU DUYGUYU TATMAK LAZIM.MUTLAKA İNSANIN İÇİN İTİTRETEN HATIRLADIKÇA ALIP BİR YERLERE GÖTÜREN BİRİ OLMALI VEYA OLMALIYDI...... SENİN DURUM BİRAZ VAHİM BACIM ACİLEN BİRİNE AŞIK OL,SONRADA SENİ TERKETSİN Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 oldu, birini buldukta terk edilmeye kaldi is. parlak fikirlerin icin tesekkür ederim arkadasim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 BİŞEY DEĞİL ARKADAŞIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE BİRİNİ VERİR ELBET.SEN YURTDIŞINDAYDIN DİMİ İŞİN ZOR AMA HAYIRLISI NE DİYELİM Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Umarım bizim aramamıza gerek kalmadan aşk bizi bulur ve umarım hiç ayrılıklar olmadan bir ömür boyu sürer... pek masalımsı oldu ama içimden de böylesi geliyor ne diyeyim.. söz konusu duygular oldu mu mantık pek işlemiyor sanırım Allah herkesin gönlüne göre versin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 aska asik olmak da güzel be canim. bir gün bir yerde, hic ummadigim bi zaman cikacak karsima bunu biliorum da, umarim ben görmeyecek kadar kör olmam, böyle di bi özelligim vardir hadi bi de son askima bir sarki armagan edim gitmeden: Lara ´da Adam degilsin olsun, yada Ayse H Önal dan kiracan mi belimi, ya da askin Nur Yengi de Ayipsin... Eger bi gün burda bunlari okuyacaksa, kendisi secsin sarkisini , hepside yakisir valla simdi baslarsam dur durak bilmicem iyisimi, ben burda nokatliim bu konuyu, nerden de girdin bu mevzulara yaw Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Umarım bizim aramamıza gerek kalmadan aşk bizi bulur ve umarım hiç ayrılıklar olmadan bir ömür boyu sürer... pek masalımsı oldu ama içimden de böylesi geliyor ne diyeyim.. söz konusu duygular oldu mu mantık pek işlemiyor sanırım Allah herkesin gönlüne göre versin 11403[/snapback] AMİNNNNNNNNNN! Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Amin amin kizlar, artik dügünlerinize cagirirsiniz insallah Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 sevgili Alaturka tabiki çağırırız da sanki sen hiç evlenmeyecekmiş gibi konuştun şimdi. Evlen de senin düğünün de kalburla su taşıyacağım... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 uyuyorum uyuyorum günler cabuk geçsin diye kadehlere koyuyorum acımı dindirsin diye bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diyeeeee seni özlediğim kadar beni özlüyormusun sen de rüyalarında beni görüyormusun öyle zorki ayrı kalmak öyle dayanılmaz ki unut beni sevgilim ben unutmuyorum.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 vah vah vah büyük gecmis olsun, senin durum harbi vahim Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Umarım bizim aramamıza gerek kalmadan aşk bizi bulur ve umarım hiç ayrılıklar olmadan bir ömür boyu sürer... pek masalımsı oldu ama içimden de böylesi geliyor ne diyeyim.. söz konusu duygular oldu mu mantık pek işlemiyor sanırım Allah herkesin gönlüne göre versin 11403[/snapback] AMİNNNNNNNNNN! 11410[/snapback] :) aynen katılıyorum Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 vah vah vah büyük gecmis olsun, senin durum harbi vahim 11527[/snapback] bu halimden şikayetçi olduğumu kim söyledi.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sanirim sendin o isin sakasiydi, acinilacak durum senin ki diil aslinda Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sevebilmek aşık olabilmek kadar güzel birşey varmı şu dünyada bunu beceremeyenler düşünsün bence Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sevebilmek aşık olabilmek kadar güzel birşey varmı şu dünyada bunu beceremeyenler düşünsün bence 11540[/snapback] " insan sevebildiği kadar insandır" bu sözü de bir şiirde okumuştum... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sevebilmek aşık olabilmek kadar güzel birşey varmı şu dünyada bunu beceremeyenler düşünsün bence 11540[/snapback] iyi düsünsünler hemde... sacma sapan seyler takmadan becerebiliolarmidir sence? her benim diyen yasayamaz aski bildiklerini, yasadiklarini, beklentilerini bi kenara birakip acilcaksin bilinmez denize, bunu beceremiyen, asktan konusmasin bi zahmet Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sevebilmek aşık olabilmek kadar güzel birşey varmı şu dünyada bunu beceremeyenler düşünsün bence 11540[/snapback] iyi düsünsünler hemde... sacma sapan seyler takmadan becerebiliolarmidir sence? her benim diyen yasayamaz aski bildiklerini, yasadiklarini, beklentilerini bi kenara birakip acilcaksin bilinmez denize, bunu beceremiyen, asktan konusmasin bi zahmet 11548[/snapback] ya çoktan açılmışsa o gemi bilinmeze ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 sevebilmek aşık olabilmek kadar güzel birşey varmı şu dünyada bunu beceremeyenler düşünsün bence 11540[/snapback] iyi düsünsünler hemde... sacma sapan seyler takmadan becerebiliolarmidir sence? her benim diyen yasayamaz aski bildiklerini, yasadiklarini, beklentilerini bi kenara birakip acilcaksin bilinmez denize, bunu beceremiyen, asktan konusmasin bi zahmet 11548[/snapback] ya çoktan açılmışsa o gemi bilinmeze ? 11551[/snapback] eger öyleyse, helal olsun adam gibi adam derim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.