Φ mustafaadali Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2011 Günümüzde pratik İngilizce öğrenmek büyük bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle İnternetin yaygınlaşması İngilizceye olan talebi had safhaya ulaştırdı. Günümüzde pratik İngilizce öğrenmek büyük bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle İnternetin yaygınlaşması İngilizceye olan talebi had safhaya ulaştırdı. Çağımızda İngilizce bilmemenin kendi kabuğuna çekilmek olacağını bilenler, bu soruna çözüm bulmak istemektedirler. Ancak bir çoğumuz zaman, para, ve motivasyon eksikliği gibi nedenlerle yabancı dil öğrenmeyi sürekli ertelemekteyiz. Alıntı
Φ miyop Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2011 beni bu sabah bir dershaneden aradılar yanıondada tablet veriolarmış ingilizce kursuna ek olarak Alıntı
Φ sadomaths Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 iyimiş tablet veriyorlarsa bence hiç durma koş Alıntı
Misafir AhmettDemir Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2015 Genel İngilizcede İstanbul Lisan Merkezi iyidir. Her seviye bir kur şeklinde veriliyor. 2+1 kampanyasından faydalandım ben. Fiyatlar oldukça makul. İlk iki seviyede yabancı ve Türk hocalar paylaşıyor dersleri sonraki seviyelerde sadece yabancı hocalar geliyor. Gramere dayalı bir eğitim de yok yani dört dil becerinizi de geliştiriyorlar. Konuşuyorsunuz da anlıyorsunuz da yazıyorsunuz da okuyorsunuz da. Ayrıca gramer ek dersleri de var normal ders saatlerinden sonra drama, speaking ve gezi aktiviteleri var. Ben gerçekten çok memnun kaldım bu ilgiden alakadan, kesinlikle size de öneririm. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.