Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sanırım kronikleşmiş bu konu sende biz ne söylersek sen anlamayacaksın yada anlamamak için elinden gelen bütün cabanı sarfedeceksin onca insan sana birşeyler anlatmaya calısıyor ama sen yine burnun dikinde devam ediyorsun sanki bun ca yazı benim için yazıldı.. kimse terorizmi desteklemiyor senin anlattıklarını şu forumda herkez cok iyi biliyor.

buradaki insanların karşı cıktıkları konu sanki ülkede olumsuz giden herşeyin bir toplum üzerine yıkılması aslında ince bir provakatörlük de var içerisinde toplumu kürtlere karşı kışkırtmak gibi seni ata ların söylediği bir kaç kelimeden bazılarıyla tekrar başbaşa bırakmak istiyorum komşun aç yatarken sen tok yatamazsın( güneydoğuda bir çok kürt bu kirli savaş diyorum; çünkü silah tüccarlarının bir tuzağı olarak görüyorum bunu ulus mücadelesi olarak değil çünkü sosyalist marksist bir ideolojide birey yoktur toplum vardır ayrı dil din ırk sınır yoktur. bu savaş esnasında bir cok kürt terorizmle mücadele adına köyleri boşaltılmıştır sanırım bu işleri sıkı takip eden bir insan olarak benden daha iyi bilirsin. ve bu köyü boşaltılan evleri yakılan insanlar büyük şehirlere hiçbir altyapı olmaksızın göçmek zorunda kaldılar bunuda benden daha iyi bilirsin. büyük kentelerin yolsuz susuz elekitriksiz varoşlarında yaşayan akrabalarının yanına idaretende olsa yerleştiler bu insanlar iş yok eğitim yok bu insanlara sen yol göstermezsen burdan gitde ne halin varsa gör dersen o insan da sonucta insan yaşamak zorunda yaşayabilmek içinde para kazanması gerekiyor iş yok da çalışmıyorlar demeyeceğim aslında türkiyede ş cok ama kalifiye insanlara ihitiyaç var gazetelerin sarı sayfalarına bakarsan orda ne tür özellikler istediklerini görürsün e bu insanlar okumamış daha doğru dürüst türkce bilmiyorlar bu sarı sayfalardaki işler onlara göre değil ona ne kaldı söylermisin bir bilekleri kaldı onları sırtlayacak.. şanslı olan birkaç kişi bir kaç insaatta iş bulacak geri kalan yüzlercesi binlercesi evet binlercesi diyorum cünkü varlar belki de terorle mucadele adı altında boşaltılan köylerden büyük şehirlere göç etmek zorunda bırakılan insanların sayısını ben bilemem ama siz tgt siziniz anlattıklarına bakarsan benden cok daha iyi bilmen lazım hicde azımsanacak kadar değil sanırım yaşamak için paraya gereksinim duyulan dünyada eğitimsiz vede parası olmayan bir insanın neler yapabileceğini tahmin edebilyormusun sen ulusal bir devlet olarak ulusal diyorum cünkü bu ülkede 72 millet var emin değilim bir araştırma yapmadım ama 72 millet diyeceğim cok zenginiz bu konuda bunu iyi biliyorum. evlatlarındır bu 72 millet, sen 71 ine öz evlat muamelesi yaparda 72.cisine üvey evlat muamelesi yaparsan olmaz. hepsine eşit uzaklıkta kalmalısındır seni büyük yapacak olanda budur bir devlet olarak. kürt dediğimiz bu vatandaşlarda bu ülkenin ortak kaderini paylaşan insanlar yani komsumuz onlar açken biz tok olamayız onları aç bırakıp sonra vay efendim sen neden hırsızlık yaptın diyemeyiz kaldı ki eğitimsiz bir insan bunu yapan aslında bu ülkenin esas hırsızlarını da cok iyi biliyoruz biz bunların hiçbiri kürt değil cumhurbaşkanı yeğenleri üvey evlatları, gümrük birliği anlaşmasının türkiye ye soktuğu kazığı bütün kürtler deynekcilik yapsa da burdan kazandıkları paralarla cıkarılabilinirmi bu sokulan..(biraz argo oldu ama kusura bakmayın bide zafer edasıyla anlatıldı bu yapılanlarsinirlenmekte ne kadar haklı olduğumu sizde anlayacaksınız) bunları yapanlar onların götürdükleri yanında senin kürt diye aşşağıladığın o insanların yaptıkları artık yorumu sana bırakıyorum hortumlanan banklaları örtülü ödenek adı altında harcanan paraları.... neymiş komsumuz acken biz tok yatmıycaz ok) daha bununla ilgili sana bircok atsözü sayabilirm ama şimdilik bu yeterli sanırım ve ayrıca su memlekette bunu tüm samimiyetim le söylüyorum esas vatan hainleri bu milleti cahil bırakan zihniyettir halbuki balık tutmasını öğretmek cokda zor değil dir bunda senin de sucun yok buna eminim cok klişe bir laf olacak ama emperyalizmin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlarda bir rolü oynamak yerine farklı ol bak insanları sevmeye calış cok daha mutlu olacaksın. bunu bir düşün istersen yine atalara gelicem yine güzel bir söz "iğneyi kendine cuvaldızı başkasına batır" bu ülkede sözde milliyetcilik adına çok yanlış işler yapıldı sende bu yanlışların içerisine kendine rol almış gibisin llütfen senden rica ediyorum fazla dizi izleme özellikle çünkü büyük bir ihtimalle izlediğin bir dizinin fazla etkisinde kalmışın (avatardaki resimden bu kanıya vardım) hayata dair kendi fikirlerin olsun bir zamanlar yapılan yanlışların sende devamı olma.. bu ülkede tam bağımsız türkiye diye amerikanın 6. filosunu istanbula sokamamak için eylem yapan insanların arkasından milliyetcilik adına kurşunlar sıkıldı bu olayı biraz irdele hiçbir siyasi görüşün etkisi altında kalmasızın sende birşeylerin farkına varacaksın o gün yaşanan olayı tarafsız bir değerlendir bir tarafta tam bağımsız türkiye diye ellerinde türk bayrakları almış insan lar arkasında onlara kurşun sıkarak vatan millet sakarya edebiyatı yapan insanlar o insanların çoğu şimdi ya mafya babası yada uyuşturucu tüccarı bunları bir düşün irdele nereye varacaksın

bir önceki yazımda altıgen bir binadan bahsediyordum bilmiyorum okudunmu sen yazdıklarına bakarsan sen sadece yazıyorsun okumuyorsun gibime geliyor ülkemizde sorun ortak bunu bil sorun hepimizin ortak paydası olan insanlık! insan olarak daha iyi koşullar altında yaşayabilemiz. bu ne kürdün ne cerkezin ne lazın ne yörüğün nede türklerin bu hepimizin ülkemiz coğrafyasında yaşayan 72 milletin sorunu. bir yerlere gireceğiz diye bize birilerinin dayatması olarak alınmalı bu haklar bunları bu ülkede yaşadığımız için bu ulusun evlatları olduğumuz için verilmeli bizlere kaldıki onların dayatması olunca neler olduğunu da görüyorsun kotalar tütün yasaları pamuk yasaları.. bütün bu yaşananlar o altıgen binadan cıkıyor bunu unutma onun hakkında da yazmaya kalksam bu uzayıp gidecek bu yüzden özüne dön özün sana doğru yolu gösterecek ihtiyacın olan herşey özünde var kardeşlik sevgi dostluk özünün bir parcası hiçbir zaman unutma

bu yazımı okuyacağını umarım

kolay gelsin yaşamak zor iş unutmayın...

Gönderi tarihi:

güney doğuya ne verdik okul mu?hastane mi?sosyal tesisler mi?fabrika mı? yol mu?iş mi?aş mı? ne verdik söyleyin o bölgede kürtler değil de lazlar olsa laz sorunu olurdu çerkezler olsa çerkez sorunu olurdu tatarlar olsa tatar sorunu olurdu şimdi o bölgede kürtler var kürt sorunu oldu bu kadar basit değerli özellikle kürt iş adamları devletin sayesinde zengin olan müteahhitler güney doğuya niye yatırım yapmıyorsunuz akdeniz de ege de 5 yıldızlı tatil köyleri açmasını biliyorsunuz hadi doğuya yatırım yapsanıza ne desem boş lütfen mazlum insanları suçlamayın birkaç yönetici insancıkları suçlayın orayı kalkındırın o zaman terör olacak mı?

Gönderi tarihi:

DAHA ÖNCE DE SÖYLEMISTIM. VERDIGINIZ ÖRNEGI YASAYAN BIR COK ÜLKE, EKONOMIK ÖNLEMLERLE BU GÜN BÖLÜNMEMISTIR.

YANI SUNU ANLAYAMIYOR BAZI ILERI ZEKALILAR :D

EGER 5 KARDESTEN IKISI ILE HIC ILGILENMEZSENIZ,OKUTMAZ; BESLEMEZSENIZ, BIR GÜN ONLAR BIR OLUP DIGER KARDES VE ANA BABALARINA KARSI CEPHE ALIP, HER TÜRÜLÜ YASAMA VE AYAKTA KALMA SAVASI VERECEK VE KENDI BASLARININ CARESINE BAKACAKLARDIR.

SONUCTA, ONLARI ÖLDÜRÜRSENIZ, IKI KARDESINIZI YOK EDECEKSINIZDIR.???

Gönderi tarihi:
Okuyacağınız yazı, 2005 yılının Türkiyesi'nde sıradan bir Türk insanının yaşadığı bir günün hikâyesidir. Kişinin adına Mehmet diyelim.

Madalyonun bir diğer yüzü de var. Kürtler sadece dağda değil, şehirlerimizde de bir tür terör yaratıyorlar. Her çeşit suçu bunlar işliyor. Mafyavari oluşumlar, organize suç çeteleri, tinerciler, kapkaççılık, uyuşturucu ticareti, vs. hepsi bunların marifeti. Güzelim şehirlerimizi yaşanmaz hâle getiriyorlar ve bize zarar veriyorlar.

Çok hızlı ürediklerini ve bilinçli bir şekilde yurt geneline yayıldıklarını da düşünecek olursak, 20 yıl sonra durum ne olur acaba?

Ey Türk evladı uyan! 30 kupona alınmadı bu vatan!

Eğer sizde,ben ülkemi seviyorum ve ülkem için bende bir şey yapmak istiyorum diyorsanız ;yorum,öneri ve şikayetlerinizi bize yazın..

TGT BAŞKANI

Sn.EMRE TÜRK

İletişim:[email protected]

8804[/snapback]

kardeşim bu degerli katkılarından dolayı sana teşekkür ederim.TÜRKİYENİN neresine giderseniz gidin hep milletimiz bu pisliklerle karşı karşıyadır.Büyük şehirlerimizde halk artık dışarı çıkamamakta.Eninde sonun da bu işlerinde sonu geleceğini umut ediyoruz gelmesede zorlada olsa getirilecekti.aziz milletimiz her zaman bu tip sorunlarla karşı karşıyadır bundan önce ermeniler vardı şimdi ise başımızda bunlar musallat oldu nabalım bizimde makus talihimiz bu. biz onlara kardeşçe yaklaşsakta onlar bizi her an sırtımızdan hançerlemeye hazır durumdalar.Tabi istisnalar hariç bu yazıda dikkatimi çeken diğer noktaysa sorunun aslında batıya yerleşenleri yarattığı terör örgütü şuan bu koca devlete hiç birşey yapamazlar ve bunun bilincindeler zaten 5 bin çapulcuyla bu aziz millet başa çıkamayacaksa tok olması dAha iyidir.ŞUan büyük şehirlerdeki tüm pisliğin sorunu bunlardır yasa dışı pis ne iş varsa bu insanlar bu işi üstlenmişlerdir.Ama dediğim gibi bu millet çok kahraman yetiştirdi ve halada yetiştirebilecek kapasitede eninde sonunda hainler ekmeği yetikleri yerden kurşunuda YİYECEKLER BUNDAN KİMSENin şüphesi olmasın EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Okuyacağınız yazı, 2005 yılının Türkiyesi'nde sıradan bir Türk insanının yaşadığı bir günün hikâyesidir. Kişinin adına Mehmet diyelim.

Madalyonun bir diğer yüzü de var. Kürtler sadece dağda değil, şehirlerimizde de bir tür terör yaratıyorlar. Her çeşit suçu bunlar işliyor. Mafyavari oluşumlar, organize suç çeteleri, tinerciler, kapkaççılık, uyuşturucu ticareti, vs. hepsi bunların marifeti. Güzelim şehirlerimizi yaşanmaz hâle getiriyorlar ve bize zarar veriyorlar.

Çok hızlı ürediklerini ve bilinçli bir şekilde yurt geneline yayıldıklarını da düşünecek olursak, 20 yıl sonra durum ne olur acaba?

Ey Türk evladı uyan! 30 kupona alınmadı bu vatan!

Eğer sizde,ben ülkemi seviyorum ve ülkem için bende bir şey yapmak istiyorum diyorsanız ;yorum,öneri ve şikayetlerinizi bize yazın..

TGT BAŞKANI

Sn.EMRE TÜRK

İletişim:[email protected]

8804[/snapback]

kardeşim bu degerli katkılarından dolayı sana teşekkür ederim.TÜRKİYENİN neresine giderseniz gidin hep milletimiz bu pisliklerle karşı karşıyadır.Büyük şehirlerimizde halk artık dışarı çıkamamakta.Eninde sonun da bu işlerinde sonu geleceğini umut ediyoruz gelmesede zorlada olsa getirilecekti.aziz milletimiz her zaman bu tip sorunlarla karşı karşıyadır bundan önce ermeniler vardı şimdi ise başımızda bunlar musallat oldu nabalım bizimde makus talihimiz bu. biz onlara kardeşçe yaklaşsakta onlar bizi her an sırtımızdan hançerlemeye hazır durumdalar.Tabi istisnalar hariç bu yazıda dikkatimi çeken diğer noktaysa sorunun aslında batıya yerleşenleri yarattığı terör örgütü şuan bu koca devlete hiç birşey yapamazlar ve bunun bilincindeler zaten 5 bin çapulcuyla bu aziz millet başa çıkamayacaksa tok olması dAha iyidir.ŞUan büyük şehirlerdeki tüm pisliğin sorunu bunlardır yasa dışı pis ne iş varsa bu insanlar bu işi üstlenmişlerdir.Ama dediğim gibi bu millet çok kahraman yetiştirdi ve halada yetiştirebilecek kapasitede eninde sonunda hainler ekmeği yetikleri yerden kurşunuda YİYECEKLER BUNDAN KİMSENin şüphesi olmasın EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN

9448[/snapback]

HÜMANİZM SAÇMALIĞINA KANMIŞ TÜRKLER BİR GÜNLÜĞÜNE ŞUURUNU AÇIK TUTSA BÜTÜN BU REZİLLİKLERİ GÖRECEKLER TÜRKE TÜRKTEN BAŞKA DOST YOKTUR kürtle BU ÜLKENİN KANINI EMEN ASALAKLARDIR.

Gönderi tarihi:

siz yorum yapıyorsunuz dogu şoyle kalkınmadı doğuda okul yok diye.Acın biraz televizyon izleyin CNN tÜRK bir belgesel yaptı daha yeni hemde.Bursaanın bilmemne koyu okul var yol yok ilçeye araç yok ogretmenler caresiz.Bu insanlar isyan cıkartıyor mu.Sen biliyormuydun bursanın boyle ucra bir koyu olduğunu.Yada soyle ornek vereyim.Hürriyetde cıkan bir haberdir 1 ay olmuştur.Sosyo- ekonomik bakımdan il sıralamaları__Gümüşhane 72.sırada,Tunceli61. sırada Kastamonu68. sırada ben soylemiyorum hürriyet soyluyor bana inanmayabilirsiniz ama gazeteye asla bu bir istatistiktir.Durum boyle iken neden tunceli de sorun cıkıyor da kastamonu halkı yada gümüşhane halkı cıkıp nerde bu devlet diyerek ortalığı ateşe vermiyor sorarım size!!!SAYGILAR

Gönderi tarihi:

Sosyo ekonomik durumu bahane ederek, terör olaylarini mazur göstermek asla kabul edilemez bir durumdur. En hafif ifadeyle aymazliktir. Terör yüzünden yakinlarini kaybeden on binlerce insana saygisizliktir. Evet devletin doguya yeteri kadar hizmet götürmedigi ya da götüremedigi dogrudur. Ancak buna biraz da terörün kendisi sebep olmustur. Bundan 15-20 yil öncesine kadar Ege Bölgesinde bile bir çok köyde su ve elektrik yoktu. Buralarda kim devlete karsi ayaklandi, ya da bölünmeyi istedi. Teknolojinin ilerlemesiyle buralara yol, su , elektrik vb.hizmetler götürülmeye baslandi . Ancak can güvenligi olmadigi sebebiyle doktorlar, ögretmenler, mühendisler, teknisyenler dogu bölgelerine gitmek istemediler. Bunun için onlari kim suçlayabilir. Siz kendinizi onlarin yerine koyun bakalim. Hergün çatismalarin, katliamlarin oldugu dönemde ister ögretmen, ister is adami, ya da ne olursaniz olun (Vatani korumaya and içmis güvenlik güçleri disinda) hanginiz cesaret edip gidebilirdi. Bu sartlarda oraya hizmet götürmenin imkansizligini anlamak zor degildir.

Arkadaslar, bu insanlar (genel olarak kürtler degil, pkk yandaslarindan bahsediyorum) , güçlü bir Türkiye'nin varligindan rahatsiz olan devletlerin oyuncagidir. Kandirilmislar, kendilerine kürtlerden olusan bagimsiz bir ülke yaratilacagina inandirilmislardir. Su an Türkiye'nin düsmanidirlar. Olayi basitlestirmek bize yarar degil zarar verecektir. Konuyu açan arkadasin uslubu sert, irkçi bir yaklasim olabilir. Buna karsiyim.Ancak söylediklerinin bazilarinda dogruluk payini kim inkar edebilir. Ne olursa olsun her türlü irkçi düsüncenin karsisindayim. Bir insanin sadece milliyetine bakip hakkinda önyargiya kapilmam.

15 yil öncesine kadar semtimizde huzur içinde yasiyorken, dogu bölgesinden gelen kürt kökenli vatandaslarin nüfusunun artmasiyla suç oranlarinda patlama yasandi.

Buna ragmen her kürt potansiyel suçludur önyargisinda degilim, olana da karsiyim. Ancak böyle bir gerçekte var. Bu yüzden kürt kökenli vatandaslarimiz kendilerine karsi olusan antipati yüzünden türk toplumunu suçlamasinlar. Bu ülkede etnik olarak sadece kürtler yasamiyor. Bir çok etnik kökenli vatandasimiz var. Neden digerlerine karsi önyargi yokta onlara karsi var.

Bu ülke, vatanina, milletine bagli, "Türk vatandisiyim" diyen herkese açiktir. Buna kürtler de dahildir. Durumun bu noktalara gelmesinde en büyük pay, yabanci ülkelerin Türk topraklarindaki emelleri ve iradeli bir siyaset uygulanamamasindandir.

Saygilar

Gönderi tarihi:

Değerli arkadaşlar,son günlerde yaşadığımız olayları hepimiz çok yakından biliyoruz ve eminiz ki duyarlı arkadaşlarımız bu gelişmeleri çok yakından takip ediyorlar..Şimdi burada bu olayları tek tek yazıp insanlarımızın yüreğini sızlatmaya gerek yok..

Gelişen olaylara baktığımız zaman,ortada bir “provakasyon” lafının almış başını gittiğini görüyoruz..Bu,başta hükümet yetkilileri ve daha sonra yazılı ve görsel basında da böyle…Hatta bazı yetkililer ve basın kuruluşları öyle bir aymazlığın ve ihanetin kucağına düşmüşlerdir ki; şanlı bayrağımızı açıp istiklal marşımızı söyleyen vatan evlatlarına bile “provakatörler” demişlerdir..Hayır, bizce bu, kesinlikle bir provakasyon değil, uzun zamandır planlı bir şekilde hazırlanan kitlesel bir eylemdir…Ve arkasından bir soruyu da sormak gerekir.Bu kitle kimlerden oluşur ve kimler tarafından yönetilir?..Bu sorunun cevabını buraya tekrar tekrar yazıp gereksiz tartışma yaratmak istemiyoruz..yalnız şunun iyi bilinmesi lazım ki bu insanlar; içimizde masumane (!) bir şekilde yaşayan, her gün yolda sokakta karşılaştığımız, aynı okulda okuduğumuz, aynı işyerinde çalıştığımız, aynı dükkandan alışveriş ettiğimiz, aynı apartmanda oturduğumuz, kanunlar önünde bizimle eşit olan insanlardır..

.

2-3 hafta önce ,üzerinde uzun zamandır araştırma yaptığımız bir dernek ve faaliyetleri hakkında ,bilgilendirme yazısı yazmıştık…Gerçek şu ki; bu olayların olacağı bütün vatanseverler tarafından biliniyordu.Fakat bizim tarafımızdan bilinmeyen tek şey, bu olaylar karşısında hükümetin tavrıydı..””Ben geliyorum” diyen bir eylem karşısında hükümetin bu kadar şoka uğrayıp müdahale etmemesi, hiç birimiz tarafından tahmin edilmemişti.

Arkadaşlar ,kimse AB ve onların bize uygulattığı yasalardan dolayı yetkilerin kısıtlandığından bahsetmesin (Askeri kanat hariç!!)..Çünkü elimizdeki terörle mücadele yasasının, içi boşaltılmış dahi de olsa izinsiz eylemlere müdahale etmeyeceksiniz gibi bir maddesi yoktur.

Değerli arkadaşlar , yine bizce çok tehlikeli görünen bir kelimede sık sık kullanılmaktadır..”Sağ duyulu olmak”…neyin “sağ duyusu” neden sağ duyu” arkadaş..Siz değilmisiniz yıllarca milli ruhumuzu “sağ duyulu olma ” adı altında körelten, Türk gençliğini bu gibi söylemlerle afyonlayan,düşmanlar karşısında adeta hipnozlayan…..Neden “ bilinçli olun” değil de “sağ duyulu olun” ….Arkadaşlar “sağ duyulu olmak” bir aldatmacadır..

Son olarak şunları söyleyebiliriz; bu olaylar “artçı” değil “öncü” olaylardır..Şimdi hepimizin yapması gereken şunlardır..

Tez canlı olmayın SOĞUKKANLI OLUN, tahriklere kapılmayın, BİLİNÇLİ OLUN, tek değil BİRLİK OLUN, ve karşınızdakilerin kardeşmi-kalleşmi olduklarını kendinize sorun…

Son dönemde Anadolu’da başlayan ve batıya doğru hızla büyüyen bir kuvayi-milliye hareketi ve buna bağlı oluşumlar söz konusudur,,, “Sağ duyulu olun “ masallarını dinlemek yerine gidin bu oluşumlara katılın ve “sağ duyulu” değil BİLİNÇLİ olun…Oturduğunuz yerden asarız! keseriz! gibi içi boş lafları kullanmak yerine çevrenize daha vatansever bir gözle bakın ve olaşacak veya oluşum içindeki bölücü faaliyetleri engellemeye çalışın…Son olarak ta ATAMIZIN istediği gençleri aşağıda ki şu sözleriyle anlamaya çalışın;

"Türk genci, inkılâbların ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların lüzumuna doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi inkılâbları benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, adliyesi vardır…demeyecektir. Hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla…nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır.

Polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, (polis henüz inkılab ve Cumhuriyetin polisi değildir) diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır. Mahkeme onu mahkum edecektir. Yine düşünecek; “demek adliyeyi de ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lazım!...”

Onu hapse atacaklar, Kanun yolundan itirazlarını yapmakla beraber; bana İsmet Paşa’ya Meclise telgraflar yağdırıp haksız ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını, kayırılmasını istemeyecek . Diyecek ki: “Ben, inanç ve kanaatimin icabını yaptım. Müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!...”

Atatürk, gözlerini sofradakilerin yüzlerinde dolaştırdı:

İşte benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!...dedi.

TGT Başkanı Emre TÜRK adına;

Serhan YILMAZ

Tgt_Sözcüsü

Gönderi tarihi:

bu yazınıza admin onayına sunulan "sistematik faaliyetlere dikkat" başlıklı yazımla cevap vermiş olacağım. okursanız aradaki farkı göreceğinizden eminim. Merak etmeyin BU VATAN TOPRAKLARININ İSTANBUL'UDA, İZMİR'İDE, ANKARA'SI DA HATTA .... 'NIN LİMANI DİYE TARİF EDİLEN MERSİN'İNİ DE KISACAĞI DOĞUDAN BATIYA DÜN TÜRK'DÜ, BUGÜN DE YARINDA TÜRK OLARAK KALACAKTIR. Yeter ki sağlam ile çürüğü ayırt etmesini bilelim.!

saygılar.

Gönderi tarihi:
ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

K. ATATÜRK

20 Ekim 1927

Ulu Önder Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, bizim vermiş olduğumuz mücadelemizin  çıkış noktası, aynı zamanda yanımızdan ayırmadığımız bir el kitabıdır.2000 yılında çok kısıtlı imkanlarımızla Sn.Başkan  Emre Türk liderliğinde başladığımız bu onurlu mücadelemiz, bu gün, çok iyi eğtim görmüş kendi alanlarında uzman kişilerle güçlenerek, devam etmektedir.

Aşağıdaki yazı , hürriyet yazarı sayın Emin ÇÖLAŞAN’ın bizim “Bilgisayar-Teknoloji” kadromuzla ilgili,bundan 4 sene önce(yazıyla dört) yazdığı yazıdır…

“……Bazı  isimsiz Türk aslanlarından söz etmek gerekiyor. Bunlardan birini çok yakından tanıyorum. ‘Bu site kırma işini bilgisayar uzmanı gencecik, pırıl pırıl çocuklar yapıyor. Bazı siteleri kırmak zaman alıyor ama sonuçta mutlaka kırılıyor. Türkiye aleyhine çalışan her site, başta terör ve irtica örgütlerine ait olanlar, tek tek yok ediliyor. Yok edilen siteye bir Türk bayrağı oturtuluyor. Siteye giren karşısında Türk bayrağını görüyor, bir de istiklal Marşı dinliyor.’’ Peki kim bu gençler? ‘‘Onlar isimsiz kahramanlar. Kimi öğrenci, kimi işadamı, kimi devlet memuru. Bir siteyi yok etmek için en az beş kişilik ekip gerekiyor.’’ Hey gidi isimsiz çocuklar, hey gidi bilgisayar canavarları... Beş kuruşluk bir maddi çıkarı olmadan işini gücünü bırakıp bu işlere zaman ayıran Türk evlatları...Size helal olsun.”

Emin Çölaşan

2 Şubat 2001

Bu yazı bize karşı  “yargısız infaz”  yapmaya kalkanlara ,bilgi sahibi olmadan fikir üreten ve yorum yapmaya çalışanlara,burunlarının ucundaki tehlikeyi bile  görmekten aciz,sözde vatanseverlere , oturduğu yerden kuru laf kalabalığında mangalda kül bırakmayan ama icraata gelince kendi çıkarları için vatanını bile satmaktan çekinmeyecek  korkaklara, günün moda deyimi ile KAPAK OLSUN!!

TGT Başkanı Sn.Emre Türk adına

Cemal ŞAHİN

Tgt_bilgisayar-teknoloji

9191[/snapback]

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR.

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar herkeze selamlar. Öncelikle ben foruma yeni üye oldum. Bu nedenle kullanım aşamasında takılabilirim. Şimdiden aksaklıklar için özür dilerim.

TGT Başkanı Sn. Emre TÜRK beyin yazdıklarına ilişkin bazı değerlendirmelerim olacak. Aslında tüm görüşlerine kısmen katılıyorum. Yani bana göre her ifadesinin kısmen doğruluk payı var. Öncelikle Türkiye'de bu tip şeyler söylemek heleki isim vererek çok yürekli bir davranış. Ülke her ne kadar Türkiye Cumhuriyeti olsada Türk'lük yapmak yada bunu dile getirmek biliyorsunuzki çok ayıp. Bizlere (yani Türk' lere ) düşen görev ne hikmetse hep sağduyulu olmak. Diğer etnisitelerden olan yada iddaa eden herkez bunu rahatlıkla söyleyebilir ifade edebilir ama biz asla. Yazılanlara gelince tüm kürtler için bu söylenenlerin doğru olmadığına yada her türlü kötülüğün arkasında kürtler olduğuna inanmıyorum. Bunun böyle olduğu da biliniyor zaten. Ancak ben bu tür suçların çoğunlukla kürtler tarafından işlendiğine inanıyorum.(Sadece tahmin ve gözlemdir. Herhangi bir bilimsel veriye dayanmıyor.) Yazılı ve görsel medya aracılığı ile yavaş yavaş empoze edilmeye başlanan kürtlük ve kürt kültürü artık toplumumuz tarafından normal ve doğal olarak karşılanmaya başlandığından, aksine bir söylem olunca provakatif olarak değerlendirilmektedir. Neden kürtlerin ( bölücülük yada yıkıcılık yapan büyük çoğunluğun) hiç bir hareketi ve söylemine tepki verilmez iken bizlere bizim ülkemizde bu reva görülmektedir anlayabilmiş değilim.

Topluma sürekli olarak Türk ve kürdün kardeş olduğu binyıldır birlikte yaşadığı gibi şeyler empoze edilmeye çalışılmaktadır. Neden kimi kardeş olarak görüp görmeyeceğime ben değilde siz karar veriyorsunuz. ben istediğim kişiyi (Türk ve ya başka) kardeş olarak görüp görmemeye ancak kendim karar veririm. bin yıldır birlikte yaşamak sanki kürtlerin gönüllü katılımı ile olmuş gibi sürekli olarak bu söylenmektedir. önce Selçuklu sonra Osmanlı gibi imparatorluk çatısı altında birlikte yaşadık bizler. Üç kıtayı fethetmiş bir imparatorluk içerisinde hangi babayiğidin harcıydı kürdistan kurmak. Osmanlının yıkılma dönmlerinde kürt isyanları olmamışmıdır. Selçuklunun parçalanması sonrası o bölgelerde beylikler kurulmamışmıdır. Cumhuriyetin emekleme dönemlerinde isyanlar olmamışmıdır. Mantarı bilirsiniz nemli toprağı bulunca onlarca birden çıkar. bu durumuda ben ona benzetiyorum. hangi sebep olursa olsun (ekonomi, siyasi, ...) boşluk oluştuğu anda bu işler patlak veriyor. 1000 yıldırda böyle olmuştur.

Kurtuluş savaşında beraber çarpıştığımız söyleniyor. doğrudurda. Ancak Kazım Karabekir' in İstiklal Harbimiz isimli eserinide okuyun lütfen. doğudaki kürt aşiretlerinin ermenilere karşı niçin savaştıklarını öğrenin. sadece ermeniler bizi kesmesin diye. Ülkedeki tek düzenli ordu olan şark ordusunun doğu ve güneydoğuyu yani bugün pekçoğu kürtlük yapan insanları ermenilerin elinden nasıl kurtardıklarını okuyun. O gün kürtleri kesen ermenilerle bugünkü kürtçülerin nasıl bu kadar dost olduğunu anlayabilirseniz bana da anlatın lütfen.

Bavyeralıların nasıl almanyaya sahip çıktığını anlatıyorsunuz. tespitiniz çok doğrudur. ekonomik durumları düzeldiği için Bavyeralılar alman olmuştur. peki 10 yıl sonra olurda alman ekonomisi iflas ederse durum ne olacak sizce. bunların hepsi aynı olaylardır. küçük bir boşlukta patlak verir. kürtlüktede durum budur zaten . istedikleri ekonomik rahatlığı sağlayabildiğinizi var sayalım.sorunlar büyük oranda çözülür sanırım. ama bu durum ordadan kalkana kadar tabiki. Bu konuları tüm yönleri ile değerlendirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. sadece bir açıdan bakıp herşey çok güzelmiş gibi görmek bana oldukça eksik bir davranış olarak geliyor.

1993-1995 yıllarında PKK terörünün nasıl müthiş bir darbe yediğini Osman Pamukoğlu paşanın kitabından okuyun lütfen. Oradaki askeri irade ve arzuyu, siyasi otoriteyi anlayacaksınız. yani bu işler öncelikle siyasi iradenin net otoritesi ile sonlanabilir ancak.

Son olarak vatan topraklarımız için şehit olan herkeze ve özellikle kürtlere sonsuz şükranlarımı sunuyor Allah' tan rahmet diliyorum.

Gönderi tarihi:

? ? ? ?

provakasyon yapma canım benim

türk kürd kardeş

senin gibiler ne

sen daha iyi bilirsin.....

seni çok iyi tanıyorum.........vatanı üç kuruşa satarsın sen

birde anti kürtçülük yapıyorsun

sitedeki arkadaşların yemediği gibi

yemezler canım

milleti birbirine düşürüp malı mı(çok iyi bilirsin) götüreceksin canım benim

ayrıca

BİR İNSANIN ÖLÜMÜYLE EKSİLİRİM BEN

ÇÜNKÜ BİR PARÇASIYIM İNSANLIĞIN

senide insanlığın bir parçası olmaya davet ediyorum.........yeşillllllliiiiiimmmmmm!!!

Gönderi tarihi:

Kimse gönüllü olarak kürt- türk ayırımı yapmak istemez aslında ama ülkemizde yaşanan bazı gerçekler var ve maalesef güneydoğu- doğu bölgemizde ki vatandaşlarımızın büyük bir kısmının pkk yanlısı olduğu bir gerçektir.

Ülkemizde özellikle büyük şehirlerimizde işlenen suçların büyük kısmının doğu kökenli vatandaşlarımız tarafından işlendiği de bir gerçektir.

Ve bugün o taraf insanlarının Türkiyede bir kürdistan devleti kurma hevesi içerisinde oldukları da bir gerçektir bu gerçeklere itiraz etmek isteyenler belgelerle çıksınlar hayır Arman söylediklerin asılsızdır desinler yoksa ben her türlü şekilde söylediklerimi ispat edebilecek argümanları gösterebilirim sizlere ...

Gönderi tarihi:
Kimse gönüllü olarak kürt- türk ayırımı yapmak istemez aslında ama ülkemizde yaşanan bazı gerçekler var ve maalesef güneydoğu- doğu bölgemizde ki vatandaşlarımızın büyük bir kısmının pkk yanlısı olduğu bir gerçektir.

Ülkemizde özellikle büyük şehirlerimizde işlenen suçların büyük kısmının doğu kökenli vatandaşlarımız tarafından işlendiği de bir gerçektir.

Ve bugün o taraf insanlarının  Türkiyede bir kürdistan devleti kurma hevesi içerisinde oldukları da bir gerçektir bu gerçeklere itiraz etmek isteyenler belgelerle çıksınlar hayır Arman söylediklerin asılsızdır desinler yoksa ben her türlü şekilde söylediklerimi ispat edebilecek argümanları gösterebilirim sizlere ...

20582[/snapback]

dogu bölgemizdeki vatandaslarimizin büyük bir kisminin pkk yanlisi oldugunu kabul etmiyorum...

Gönderi tarihi:

Ve bugün o taraf insanlarının  Türkiyede bir kürdistan devleti kurma hevesi içerisinde oldukları da bir gerçektir bu gerçeklere itiraz etmek isteyenler belgelerle çıksınlar hayır Arman söylediklerin asılsızdır desinler yoksa ben her türlü şekilde söylediklerimi ispat edebilecek argümanları gösterebilirim sizlere ...

20582[/snapback]

dogu bölgemizdeki vatandaslarimizin büyük bir kisminin pkk yanlisi oldugunu kabul etmiyorum...

20594[/snapback]

En son genel seçim sonuçlarının güneydoğu illerindeki yüzdelerini bir kontrol etmeni öneririm bakalım nerelere varacaksın sevgili arkadaşım...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.