Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Alın özgün bir soru..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yetişkin bir fil,az ötesinde devamlı kusmakta olan fareyi görünce,daha fazla acı çekmesin diye üstüne zıplayarak fareyi öldürmek istemiş.Ama fare ölmemiş,neden?

Gönderi tarihi:
Yetişkin bir fil,az ötesinde devamlı kusmakta olan fareyi görünce,daha fazla acı çekmesin diye üstüne zıplayarak fareyi öldürmek istemiş.Ama fare ölmemiş,neden?

eee fil zıplamak istemiş dıyorsun,ama zıplamış demıyorsun,tabıkı de düşünceyle öldüremezya fareyı :D:D

yazık be mınnacık bır fare kusuyor dıye nıye oldursun,yoksa kan kusup kızılcık şerbeti içtim mi diyormuş?? :D:D:lol::stuart:;):zorro:

Gönderi tarihi:

eee fil zıplamak istemiş dıyorsun,ama zıplamış demıyorsun,tabıkı de düşünceyle öldüremezya fareyı :D:D

yazık be mınnacık bır fare kusuyor dıye nıye oldursun,yoksa kan kusup kızılcık şerbeti içtim mi diyormuş?? :D:D:lol::stuart:;):zorro:

:D:D Senimi kırıcam,diyorum.Zıplamış..

Gönderi tarihi:

filler zıp zıp zıplayıp fareler kussaydı eğer olabilirdi ama bunlar olmadığına göre

:) :)

Gönderi tarihi:

Evet lüzumsuz bilgilerden;filler zıplayamaz,fareler kusamaz.Yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim..

Gönderi tarihi:

çunku fil hayvansevermiş hah ha :D

üç vakte kadar başına gelecek var.. :devil:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.