Φ vedath Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Robert Litvanya'da küçük bir kasabada marangozluk yapan biridir. Bir pazar günü çok yorgun olmasına rağmen karısının ısrarına dayanamayıp kiliseye giderler, fakat o kadar yorgundur ki ayin sırasında uyuya kalır rüyasında kendisinin ortaçağ avrupasında enginizisyon (yazılışını tam bilmiyorum) mahkemesinde yargılanmakta olduğunu ve giyotin ile idam edildiğini görür tam bu sırada kilisede yanında oturan karısı elindeki yelpazeyi sallıyarak kendini serinletmektedir ve yelpaze adamın boynuna çarpar ve adam bunun etkisiyle kalp krizi geçirir ve ölür. Bu hikayede çok saçma bir nokta var nedir soru buymuş işte böle Alıntı
Φ alaku Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 ya iyide dostum bu çok kolay..ilk okulda anlatıyolar bu olayı..harbiden merakediyom..bakalım kaç kişi bilecek.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Soru daha önce sorulmuştu.. Alıntı
Φ SeWeN8 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 ewet biraz geç oldu ama ilk duyduğumda baya düşünmüştüm... Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 söleyin merak ettim bence saçmalık yok Alıntı
Φ bride of chucky Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 bende çok düşnmüştüm ilk okuduğumda ama cevabı öğrenince bukadar bariz bişeyi nasıl farkedemedim dedim:) biraz kafa yorunca bulunur kolay gelsin:) Alıntı
Φ ımmortal Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 seninki kadar güzel bi şekilde soramasamda bu soruyu sormuştum daha önce.arkadaşlarında dediği gibi bu soru bi gelenek oldu artık ya:) Alıntı
Φ bugsbunny Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 sorulmasına rağmen cevabı veriyim... adamın rüyasını başkası bilemez ki.... öldükten sonra da kimseye anlatamayacağına göre bu bi saçmalıktır...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.